Úgy tűnik Nyíregyháza hivatalosan is a MILF és az XXL kategóriás hírdetők paradicsoma lett! Jöhetne pár fiatal rózsaszál is.. Mondjuk Roxana Záhonyból, vagy Angelin Mszalkáról.
Úgy tűnik Nyíregyháza hivatalosan is a MILF és az XXL kategóriás hírdetők paradicsoma lett! Jöhetne pár fiatal rózsaszál is.. Mondjuk Roxana Záhonyból, vagy Angelin Mszalkáról.
Hali! Csilla28 nevű versenyző is ilyen. Csak hírdet, de nem lehet elérni. Ki van kapcsolva vagy mi a szösz! Két hete sikerűlt infót kérnem. Már akkor egy kicsit flúgos, fleggma volt. Gondoltam egy esélyt azért negér......de ilyen stilusban nekem nem ér egy rózsát se. Vagy csak én nem tudom utolérni. Ha meg már tovább lépett más városba akkor sztornózza magát.!
Most kit lehet meglátogatni, akinek formás az ütközőne, és nem tini?
Csövi
Kriszta 29-nek nem tudom minek van kint a hirdetése ha sem tegnap se ma nincs bekapcsolva a telója.
Nála már voltam mikor még Rami néven hírdetett az árok streeten, tényleg jó kis csaj csak az az egy dolog nem tetszett ahogy a vegyvédelmi ruhával bánt.. lehet megnézhetne pár erről szóló dokumentumfilmet vagy elolvashatná a kis cetlit a dobozban hogy hogy is kell helyesen felhúzni mert nem jött össze neki. erről már más kolléga is panaszkodott.
Üdv Gina23 látogasd meg szerintem ö jó választás
Hali!
Nem tud valaki ajánlani igazán vékony lányt aki fiatal és megbízható?
Norcit akartam de mire fel akartam keresni eltűnt... :(
Megjátssza. ;)
A hölgyről kafa kis filmeket is találsz a neten, ugyanilyen név alatt. :-)
Debi nincs messze....
Ha egy két oldalt vissza olvasol akkor megkapod rá a választ ! Én a Rami 20 mondanám, fiatal, szép, csinos lány, nincs lehúzás nálla! Az meg , hogy mennyire bevállalós kérdezd meg tőle telefonon, amit vállal azt teljesíteni is fogja! Voltam már nálla ugy ,hogy saját tapasztalat! Ha normális a vendég akkor ő is ugy áll a vendéghez!
Hali. Gyors info kene a Maja 20 nevu hirdetotorol. Kepek alapjan eleg jol nez ki. Vagy ha nem akkor tudtok ajanlani valakit aki kis fiatal megbizhato csinos es bevallalos? Koszi
És mi lesz a "megjátsza" szóval? :)
Visszaolvastam,amit írtam és mindenkitől elnézést kérek a "mer" szócskáért,természetesen tisztában vagyok vele,hogy az helyesen "mert" :))) Csak lemaradt a "t" betű. :D
Amúgy ez nagyon ritka szerintem,mármint amire a leírtak alapján a KLEO képes. Mégpedig az,hogy magadban tudod,hogy megjátsza az egészet,de annyira profin játsza meg és annyira profin közvetíti feléd azt a bizonyos "akarlak,gyere d.gjál meg" érzést,hogy teljesen be tudja csapni a tudatod és egyszerűen elhiszed. Tudatában vagy annak,hogy neki ez az egész nem több,mint meló,mer a szemedbe is megmondja,de annyira jól csinálja az egész show-t,hogy el AKAROD hinni,hogy igaz és ezáltal el is fogod hinni,hogy igaz! Szóval aki ennyire jó és ennyire jól is néz ki,az ilyen hölgy bizony a tökéletes BF hiányát gyakorlatilag hibátlanul tudja pótolni! Véleményem szerint tényleg nagyon ritka az ilyen,ehhez nagyon érteni kell a férfiagyhoz. Jól látom Tibeti szerzetes? :) Valami ilyesmire gondoltál te is? :) Májusban mindenképp meglátogatom a hölgyet.
szisztok örökösföld és környékén lányokban tudtok segíteni
sziasztok,
Kleo 25 végett jöttek több oldalról hozzászólások. Gondoltam utánajárok, és nem mellesleg szórakozok egy kicsit.
Aki nem szeret olvasni: jó volt!
Aki többet szeret olvasni: k.rva jo volt.
És aki szereti elolvasni a kisregényt:
Többször is elértem telefonon, és sikerült egy órát lefoglalnom nála. Nálam pozítiv, hogy megbeszélt időpontban nem szerveznek rám. Utána még többször csörögtem, és mint első "randevús", először is visszacsörögtem azért, hogy hová menjek. Majd később rájöttem, hogy a beszerezendő virágszálakról is elfeledkeztem, hogy mennyivel készüljek. Olyannak tünhettem, mint aki nagyon lámpalázas. A hölgy türelmes volt végig. Az már csak hab volt a tortán, hogy hiába már jártam azon az álloomás közeli helyen, mégis rossz házszámhoz mentem. Na az már égés volt javából, hogy telefonálok, és mondom, hogy itt állok a háznál. Na de megérkeztem végül arra a helyre, ahová akartam.
Az állomás közeli helyszín sokaknak ismert, így a lakást nem kell bemutatnom. Átlaghoz képest egy szép, felújított lakás. Ámbár hozzáteszem, hogy ahol én az utóbbi fél évben megfordultam ott alapvetően mindenhol ezt tapasztaltam.
A hölgy külseje: a képekhez képest szerintem van pár plusz kiló, mivel a képeken nekem karcsúbbnak tűnik. Kleo is vékony, sportos alkattal rendelkezik, ámbár nálam a még ettől karcsúbbak jönnek be jobban. De ez már nagyon szörszálhasogatás a részemről. De a lényeg: tényleg azt kapjuk, aki a képeken van. Azért ritka - ámbár mostanság egyre gyakoribb - , hogy szupercsaj látszik a képeken, és az is fogad. A telefonban elmondottakat vállalja. Nem többet, és nem kevesebbet. Minden védőfelszerelésben lehetséges. A müsor elemeinek számát lehet, hogy sokan keveslik, és sokalják azt is, hogy átlaghoz képest jobban szereti a rózsaszálakat gyüjteni. Nekem erről az a véleményem, hogy akkor az ne menjen. Vagy ne ez alapján értékeljen.
A sok mellébeszéd után rátérek a lényegre, hogy mi is történt. Akik ismernek egy kicsit, azok tudják, hogy nem ő az én esetem. Egy igen érdekes helyzetben kerültem így Kleo-nál -volt már hasonló.
1. BF-hívő vagyok. Ugye itt előre tudtam, hogy nem ezt várhatom. Szoktam mondani, hogy sz.retkezni járok a hölgyekhez, és nem d.gni.
2. én még az ettől is karcsúbbat szeretet. Kleo is vékony, de nekem tökéletes a még vékonyabb.
3. a szőkékre bukom - Kleo ennek sem felel meg.
4. a kisebb cicik híve vagyok. Mint a képeken is láthatjátok, Kleo ennek a kritéiumomnak sem felel meg.
Szóval minden adott volt, hogy semmi ne legyen.. vagyis semmi nem volt ideális.
Sokan nem szeretik az ilyet bevallanii, de tény, hogy beszükült gondolkozásom nehezen engedte be azt a gondolatot, hogy most d.gni kell. Egy jó ideig nem is vontam fel a zászlót, hogy támadásba lendüljek. És ez nem Kleo-n múlt, hanem rajtam. Így elkezdtünk beszélgetni - és erről nem szeretnék senkivel vitatkozni, hogy nem azért megyünk hozzájuk. Én azért is megyek, és eddig bárkinél is voltam, mindenkinél sikerült is - ritka kivétel erősíti a szabályt :) Nekem ez is fontos, és Kleo jó beszélgetőpartner. Az meg az én dolgom, hogy mire költöm a pénzem - én személy szerint inkább beszélgetek csajokkal, mint, hogy a havert felhívjam egy cseverészésre. Mivel alapvetően az a Kleo hozzáállása, hogy a vendég kielégülten és jó élményekkel távozzon, ezért valószínű, hogy aki nem beszélgető partnert lát benne, azzal ő sem fog az a.ktus helyett beszélgetni. Egyszerűen ilyen ő: igazodik a vendég igényéhez - kivéve a BF sz.retkezés.
És akkor egyszer csak ismét kezelésbe vett, és lelket öntött belém. Hát fiúk! Hát én olyan jót d.gtam, hogy nem gondoltam volna. Vérprofi a csaj! Úgy mozog, hogy neked jó legyen. Tud váltani, ha kell. Ha kell, akkor kivégez hamar, ha arra van szükséged, hogy tovább tartson, akkor úgy mozog. Ki is mondja, hogy ez számára munka, és a lelkesedésénél érződik is, hogy színészkedik. De ez olyan színészkedés, hogy lehet, hogy tudtam, hogy csak megjátsza, de ez kihozta teljesen belőlem az ösztönt. A nyögései, mozdulatai profihoz méltóak, és azt az érzést közvetíti, hogy "akarlak, gyere d.gjál meg" - ezt nem mondja, csak érzed, hogy ezt gondolja. Hát kevés olyan férfi lehet, aki ennek ellen tudna állni. Azt hittem, hogy én ilyen vagyok, mert hasonló esetben nem sok minden jött össze. De Kleonál én is beadtam a derekamat. És ahogy a.tus közben megfogta a kezem, és odahelyezte, hogy fogjam a mellét. És milyen jó volt! Hát profi teljesen! Ha emlékezetem nem csal, mintha ezt már írtam volna.
Úgy érzem ő lesz az első a pályafutásom során, akihez d.gni fogok visszajárni. Megismertette velem egy teljesen más oldalát ennek az ösztönös cselekvésnek, ahogy eddig nem tudtam beszükült gondolkozásommal élvezni.
Na csá mindenkinek! És most egy kicsit gonosz leszek: aki csak csorgatta a nyálát a képek láttán, de nem ment el, az igen bánhatja, most heteket várhat rá ;)
üdv és derűs napokat! Nekem a mai nap az volt :) - még akkor is, ha esett az eső
ui: a leirtak az én szubjektív véleményemet tartalmazzák. nem vagyunk egyformák, más mást is kihozhat Kleo-ból. De hát itt az nem igaz, hogy a mellékhatások tekintetében olvassa el a tájékoztatót, vagy kérdezze meg orvosát. Őt ki kell próbálni, és majd kiderülnek a mellékhatások :)
Én a következőre tippelnék: nem tetszik a konkurenciának...
Szólj, ha az én válaszom nyert, a nyereményemet pedig privát üzenetben megbeszéljük, hogy hogyan kapom meg ;)
üdv és derűs napokat
Hagy kérdezzem már meg, hogy aki a beszámolómra nyomott egy "negatívot"(nem mintha érdekelne) az milyen megfontolásból tette? Csak úgy kiváncsiságból.
Sziasztok. Régebben rendelt egy Csenge nevü hölgy,tudtok róla valamit? Vagy már nem dolgozik?
Mindenképp javaslom! Ezt a barátnő feelinget nem is értem igaziból...de lehet csak azért mert van barátnőm, és pont nem azt keresem, hanem azt amit otthon lehet nem tesz meg az ember vagy épp nem úgy mert van barátnője.! Megvan a feelingje az érzelem mentes szexnek. Nagyon valószínú ez a barátnőfeeleng azoknak fontos akik magányosan élnek...
A csajszi tuti befutó, pont annyit tesz amennyit kell...amihez még a látvány hozzá tesz még 100%ot plusz ha kicsit kedves is vagy vele pedig hidd el meghálálja, a tapasztalatom ezt mutatja. Mosolygós, kedves, értelmes és beszélgetni is lehet vele (ha valaki szeretne...ez megint csak az alone embereknek a kívánsága lehet..."és utána még egy jót is beszélgettünk" . :D:D:D ...kabaré! :D Ha beszélgetni akarsz hívd fel az egyik haverod! :D
Szóval hajrá!
*** moderálva *** Sőt. más neveken hirdetett már és kapott akkor is rossz beszámolót ,tehát ezért is érdemes esetleg rákérdezni mert hiába beirod a nevét lehet ,hogy nem rég " keresztelkedett át " és nem találsz a keresőbe az adott névre infot!