Üdvözletem Makktársak
Gina24-ről szeretnék érdeklődni
Üdvözletem Makktársak
Gina24-ről szeretnék érdeklődni
Üdv! Tegnapi nap folyamán meglátogattam Brigi 25-öt (autós kaland)! A csaj csinos és itt vége is! Beszélgetni nem lehet vele, simizni nem hadja magát, a franciát kellemetlenül csinálja, a szexre pedig nem került sor mert elvette a kedvem a hozzáállása! Ez az Én személyes tapasztalatom! Szép napot!
Az Orsikaa, Jessy páros valami nagyon gáz. Mintha életükben előszőr csinálnák, kiábrándítóak. 10/2
Anett 36:
Telefonban korrekt tájékoztatás.
A tetthely jól megközelíthető, csak a parkolás macera.
A lakás korrekt rend, tisztaság. A feltett képeken ő van. A 36 év szerintem kicsit kevés, a valóságban minimum 5-7 évvel idősebb. Enek ellenére igen jó teste van.
Action: Minhta egy bemutatón lettem volna... Aktív, kezdeményező, pörgős. Nincs nyafogás amit ígér vállalja.....
Nincs lehúzásveszély.
Kezdőknek ajánlott.
Szubjektíven nekem kicsit "sok" volt a műsor de kellemes félórát szerzett.
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Csilla28 beújított rendesen.A képek bombá, szexibb mint valaha. Holnap megyek is ! :)
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Üdv makktársaim!
Szeretném az élményemet megosztani veletek.A mai nap folyamán meglátogattam Alexa23 at telefon egyesztetésre.Beléptem az ajtón kedvesen mosolygósan nyitott ajtót és megpuszilt.Kérdezte elfogadok egy pohár üditöt mondtam hogy majd a végén,aktus előtt tiszta lepedőt cserélt.
Franciája a fellegekbe repitett nyálasan mélytorkosan csinálta úgy ahogy szeretem az időt nem nézte kellemesen eltöltötünk egy fél órácskát.
A szex hátulról lehet döngetni semmi nyafi! Ha valaki egy jó franciát szeretne az kerese Alexa23 at
Kedvesség:10/10
Fürdő:10/10
Francia:10/10
Aktus:10/7
Csók:alap
Én biztos visszatérő vendég leszek!
Szép estét!
Köszi az infót,és a kiigazítást is! :)
BF = barátnő feeling, de a NFSZB nem véletlenül NFVSZ akar lenni ?!
Lehet, hogy tudatlannak tűnök,de megmondaná valaki,hogy mi az "BF"?
Az NF-et tudom,meg az NFSZB-t,de a BF-et nem,sajnos.
Nem jött közbe ma semmi (hála az istennek) így meglátogattam tíz órakor a Daniellát :) Ajtó nyításkor mosolygva fogadott , mikor beinvitált megölelt és csókkal köszöntött :) lehet itt kezdődik a barátnő-feeling? hm...... a képek fedik a valóságot, semmi plussz kilók semmi plussz 5-6 év! Kedvesség alap nálla, fürdőszoba tiszta, ,lakás rendezett, halk zene szólt amit nem sok szolgáltatónál tapasztalok ( talán a Latikánál volt még anno a Ferencen) arra végül is még nem jöttem rá ,hogy hogyan csinálja azt, hogy mindig arra törekszik ,hogy a vendég teljesen elégedetten távozzon tőle ! Összegezve a mai látogatásomat, nem találtam benne semmi olyat ami esetleg nem volt jó számomra. Talán annyi negatívum ,hogy nagyon hamar elrepült az-az egy óra amit nálla töltöttem :)
Remélem még visszajön, mert azokat a ciciket nem hagynám ki!
Lehet nem jöttek be a számításai és tovább állt !
Ha nem jön közbe valami váratlan dolog akkor a holnapi nap meglátogatom a Daniellát ! Annyi negatív info van mostanába az új hirdetőkről ,hogy nincs kedvem a " járt utat a járatlanért feladni "
Udv! Aki Nelly-vel (21) szemezget, az most hagyja abba.. Nagy hiba volt! Nagyon-nagy! Debreceni str., ut menti akacos, iszonyatos szaj szag.. Lehetne folytatni, de nincs ertelme...
Pami20
Csak telefonon beszéltem vele és nagyon nyávogós kényes hangja van és ez nekem nagyon nem jött be.Tégláson található és többször is kértem az utcát és házszámot,hogy ne menjek feleslegesen de ,mintha falnak beszéltem volna.A telefonos beszélgetésünk alapján nem egy IQ bajnaok.
Fél tizenegykor hívtam és az még korán volt neki.
Egyébbként engem is érdekel,ha valaki tud infót személyes kapcsolatról az írjon privátban,mert érdekel a csaj!
Lilla36
Körút és nayon lepukkant minigarzon.
Fotók valósak csak plusz 15év és ugyan ennyi kiló.
A szolgáltatás teljesen jó mindenben.Elégedetten távoztam!Árak átlagosak!
MILF rajóngóknak ajánlott.
Virág30
A képek csak részben fedik a valóságot ugyanis mint a legtöbb lány a képekhez képest a valóságban 5-10 vagy akár 15kg is súlyosabb sújcsoportban neveznek be a játékba,mint Anikó26(de lgalább már felvállalja magát és ez már az új képein is látható)
Szóval Virág a róla elnevezett street-en található
Sötét haj kék szem inteligens jó a humora és lehet vele beszélgetni.
A NF-nél még gondolkodtam inkább oda lövök ,annyira jól csinálta,de váltottam és meg lett dolgozva több pozitúrában is.
Ami nekem nem tetszett,hogy cseppet sem élvezte és ez érezhető volt ott lent is,mert folyamatosan nedvesíteni kellett.
Ezt leszámítva minden rendben volt.
Latika 25
Már akkor is hozzá jártam,amikor még a körúton rendelt.
A képek teljesen fedik a valóságot-
Kedves,inteligens és dofigyel az emberre.Nem nyafog és teszi azt ,amiért odamentél.
Nekem még nem sikerült rossz napján elkapnom ezért semmi rosszat nem tudok írni.
Kedves Tomi05!:)
Teljesen igazad van, tényleg kiírtam hogy elérhető leszek hétfőtől de sajnos a megfázásom elhúzódott:(Senkit nem szerettem volna megbetegítení :(
Elnézést kérek Mindenkitől aki keresett telefonon és nem tudott elérni!Puszi:Kriszta
Kinga26, nagyon messzire kerülendő, nem ajánlott (peches hetem van)