Nóra 22 és Carmen 28 hirdetőkről van valakinek információja?
Nóra 22 és Carmen 28 hirdetőkről van valakinek információja?
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Üdv mindenkinek!
Ma meglátogattam ALEXA23 at és mit mondjak kellemesen csalódtam egy szép arcú kedves fiatal lány nyitott ajtót!
Na és jött a lényeg egy csodálatos francia ami a fellegekbe repitett ahogy játszott vele és kényesztette!
Alexa valóban ajánlott kategória!
Remélem tudtam mindenkinek segiteni!
Sziasztok!
Még korábban mikor csak autós kalandot vállalt Madán akkor voltam nála, a csaj jól néz ki, de a szolgáltatás hagyott maga után kívánni valót. Persze lehet a körülmények (autó világosba) sem tették lehetővé a teljes "kibontakozást". Én is gondolkoom rajta, hogy lehet meglátogatom lakáson is hátha azóta fejlődött a szolgáltatás minősége.
Ha van infód szívesen veszem a visszajelzést.
Hát pedig ugyan az és nem tudom ki írta hogy megbízható. Én ugyanis voltam jessykánál és utána rá 1 hétre mentem lolához 1 kicsit furcsálottam hogy ugyan oda kell menni amikor bementem akkor láttam hogy megint jessykához jöttem de nem mert azt mondta hogy lola is ő.
Teljesen valós amit írtál :) de a héten én is meglátogatom mert már Daniella híányom van :D
Daniella32
A képek valósak és a jelenlegi kecóban készültek.
Fogadtatás olyan volt,hogy már az első alkalommal,mintha mindig is ismerne.Barátnős feeling van.
Karcsú,magas,csinos,idéző szemek és formás popsi.
A lába közt csilivili babapopsira borotvált és illatos.
Szájszag nincs egy kicsit sem,mint a legtöbb szolgáltatónál.
Lehet vele dumálni és többszöri alkalommal is jó vele.
Ő valóban dolgozik és odafigyel rám.
A francia,csók jó és nincs nyafi.
Egyetlen baja az, hogy nehezen elérhető!
Sziasztok gondoltam írok pár sort ;-)Lilla szőke milf hatalmas cicik kedves rendesen elrendezett,bogarka szép arc kedves korrekt mindent megtesz ajánlott, Dorina szép kicsit furcsa stílus beszélgetésben de ajánlott kategória ;-) *** moderálva *** Daniella mindenképp kiprobalom;-)
De most nehogy már a lányok legyenek a hibásak abba ha te véletlenül lebuksz otthol az asszony előtt ?! Vegyél egy filléres másik telót és abba ird be a csajok számait, ne a saját privát telodba ! Ne legyél már kezdő !
szia,
esetleg lehetne az ajénlat előtt valami többet is tudni, hogy mi az igényed? (alkat, haj, stílus, stb. Vagy bármi lehet, csak megbízható legyen?)
Kb. olyan érzésem van, mint annak az autókereskedőnek, akihez bemegy a vásárló, hogy neki kell egy piros autó ...
üdv és derűs napokat
Kedves Hirdető Lányok!
A maximális diszkréción azt értitek hogy a viber-re feltöltöttök képet? Tök jó, hogy a számotok el van mentve pl Feriként és a viber-en meg ott van rólatok a kép szexi ruciban nagy cicikkel. Biztos vannak a vendégeinek között nem függetlenek is. Légyszi orvosoljátok ezt a dolgot, biztos nektek se hiányozna a bonyodalom.
Megerősítem :)
Hello szép napot mindenkinek, segýtséget szeretnék kérni:) kezdő vagyok ezen a téren, nem szeretnék csalódni, szeretnék kérni egy megbízható korrekt hölgy telefonszámát és hogy *** moderálva *** előre is köszönöm
Patricia 21: sokszor kellett hivni, mire el tudtam erni. Aranyos pici lany, rendezett uj epitesu tarsashazban. Kepek valosak, teste feszes, bore selymes. Masszazsa atlagos, happy end kezzel. Intelligens csajszi, jol el lehet vele dumalni. Masfel ora *** moderálva ***
Osszessegeben pozitiv elmeny, de ar-ertek aranyban mar nem annyira pozitiv a kep.
Kendra44
A képek jó pár évvel korábban készülhettek
A síp st. található teste korához képest vetekszik a 30+okéval,ellei még mindig feszesek
Odafigyelt rám leste a kívánságaimat és semmi nyafi nem volt,mikor keményebben dolgoztam rajta
A héten tovább áll
MILF őrülteknek ajánlott
koszi hogy elmondtad ezt a rossz tapasztalatott
Ha új lányhoz mész, mindig kellően elővigyázatosnak kell lenni! *** moderálva ***
Abban viszont soha nem lehetünk biztosak, hogy az élmény az elvárt lesz, még akkor is, ha arról a lányról 10 jó hozzászólás született. Ez már az egyéni igényektől függ.
Egyébként mindenképp hasznosak voltak az információid.
üdv és derűs napokat
A tanácsokat, infókat azért köszönöm!
Sajnos nem tudok reagálni a hozzászólásaitokra rékával kapcsolatosan, pedig lenne mit mondanom. Moderálva van, amit írok....
Nagyon sok igazság van, amit leírtatok, de nem mindig sikerül kellő elővigyázatosággal meglátogatni egy-egy hirdetőt.
Egy biztos, addig, amíg nincs vagy 10 vélemény egy lányról, addig nem megyek új helyre.
Sajnos tanulságos volt....
Réka nagyon nem ajánlott, szolgáltatás és *** moderálva *** tekintetében is...
Remélem ezzel tudok (még) valakinek segíteni, nehogy úgy járjon, mint én.
Sok sikert!
Na ezért nem volt érdemes felülni a körbálákra.:)))
Ott a pont . :)