Tudja valaki hogy Anett drágát hogy lehet elérni és megbeszélni vele fix időpontot vagy előtte egy héttel kell bejelentkezni?
Tudja valaki hogy Anett drágát hogy lehet elérni és megbeszélni vele fix időpontot vagy előtte egy héttel kell bejelentkezni?
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Dzsuli, Amanda, Éden, Huncutka)
Linda feledhető mindentéren, nem ajánlott kategória.
Anikó 25-ről valakinek info?
Üdv Mindenkinek. Ki ez az új lány Nyíregyházán. Dorina 33 gondolok. Tud róla valaki valami jót mondani??? Érdemes lemenni Nyíregyházára miatta?? Olyan ismerős a képei,mint ha már láttam volna valahol.
Hát szerintem ezzel nem mindenki ért egyet már ha Linda24-ről van szó!Nekem igen is tökéletes szolgáltatást nyújtott a hölgyike!Kifogástalan volt minden téren mikor nála jártam!És mielőtt bárki megvádolna hogy ez egy önreklám vagy hogy a Gyulája lennék vagy ilyesmi az előbb nézze vissza hogy hány beszámolót írtam különböző lányokról akikhez eddig volt szerencsém!
Bármiféle információja van valakinek ezekről a lányokról?
Brigi22
Nicol19
Anikó25
Dorina20
Gabica20
Kinga20
Dorina33
Noémi23
Ez most nem egy esküvő tehát nem kell eltitkolni mindenféle hasznos tapasztalatot!
Sziasztok! Ivettről és Linettről szeretnék infot kérni? Nemrég Beatrixot látogattam meg ,de egy kidobott pénz volt! :( A feneke belefér a tenyerembe :) Nem ajánlom
Linette szép, friss és aranyos , gyönyörű, kemény cicikkel. Franciája kezdő szintű, aktus elmegy.
Sziasztok!
Egy kis élménybeszámolóval kezdeném, meglátogattam mostanában pár lányt.
Anett 33:
Aggancsos utcán egy diszkrét családi házban rendel, nem egyedül, de ez nem zavaró. Franciára mentem hozzá és megkérdeztem már előre a telefonba, hogy elsőre gyorsan elmegyek akkor belefér még egy? Készségesen azt mondta igen, így is lett 2 francia lett a találkozóból. Testre nekem nem annyira jött be, kis mellek, kicsit idősebb is mint a képen, de a hozzáállása az maximális megfelelő. Ha valaki megbízhatót szeretne meglátogatni csak ajánlani tudom.
Linda 24:
Ugyan ott rendel ahol Anett, szereti a sötétet, nekem elsőre ez kicsit zavaró volt, hogy teljesen be volt árnyékolva, de utána megszoktam, hozzá is egy franciára ugrottam be, de utána majdnem kettő lett belőle. :-) Maximális odaadó, gyengéd, és nagyon finoman csinálja, franciában szerintem jobb is mint Anett, de ez az én véleményem. Fiatal, jól néz ki, formás, olyan jó kis fogós csaj. Fogok még hozzá menni! Ajánlom mindenkinek. Árak mind a két lánynál alacsonyabbak mint máshol de a szolgáltatás szerintem ugyan olyan vagy még jobb!
Kriszta 28:
Borbányán rendel, kertse házban. Korábban jártam nála, nagyon korrekt volt, *rai átlagosak! Ajánlom!
Léna 34:
Kállói út melletti kis csendes utcában rendel, őt máshonnan is ismerem az életből, emiatt meg is lepődtem kicsit, de gyönyörű nő, nagy szilikon mellekkel, korrekt hozzáállással!
Puszi neki, még fogok hozzá menni!
Aki érdekelne:
- Paula 23
- Latika 24
- Detty 31
- Gabica 20, Dorina 20 páros
Elb***ni a regisztrációt. :D
Paula 23-nál voltam tavaly bár akkor még Anettnek hívták ha jól emlékszem. A körúton dolgozott. Arra viszont tisztán emlékszem hogy eléggé felejtős a hölgy.
szeretnék csinikéről irni egy pár szót,pár hónapja voltam hozzá,az északi köruton,található,amikkor felmentem hozzá, nem tudom hogy van e másik lány is ott abba lakásba,de én ott kendrával találkoztam,nagyon parasztos a beszéde,és hihetetlenül csunyák a mellei,alig vártam hogy eljöjek onétt!
linett-ről is irnák egy pár szót,az ószőlő uton lakik a 10-emeletes házakban,pár hete voltam hozzá,szebb mint a fotokón,nagyon szép csinos formás lány,gyönyörű mellei vanak,csak elég amatőr szinten mozog a szexben,és sajnos még mellé nagy műkörmökel,alig ér az emberhez,és igy lehangoló,bármilyen szép lány is,kicsitt szenvedélyesebnek kellene lennie,akkor nagyon nagyon jó nő lenne!
reggináról vagy más néven fannikáról is irok egy pár szót,amikkor meglátogattam akkor még reggina volt,egy órát akartam akkor vele eltölteni,de másfél óra lett belőle mert szex közben álandóan telefonálgatott,álitólag a barátnőjével,hogy mikkor menjenek vásárolgatni,de szerintem ez csak egy kamu beszélgetés volt,hogy jobban leszedjen ***moderálva***,de a buta kis lány nem tudja hogy igy sokkal többett vesztett,mert,rendszeresen jártam volna hozzá ha nem ***moderálva***, egyébként csinos,helyes lány de gyorsan felejtős, legalább is számomra!
Sziasztok!
Esetleg van valakinek infója Latika-ról, vagy még ennyire új.
Dorina (33): Bevállaltam a próbaüzemet. Temető környékén, új építésű, igényes lakásban vár. Igazi milf-titkárnő feeling, és tényleg intelligens. Én csak fr*nciára mentem, ami mehet végig, magas színvonalon, változatos technikával űzi, bő nyállal, m*ly torokkal. Elmondása szerint p*pót is vállal. Sajna én nem voltam a topon, nem rajta múlt, de tutira visszamegyek, ha formában leszek. Részemről abszolút ajánlott, ha az aktust is ilyen hozzáállással űzi, mint amit megtapasztalam, sokak kedvence lehet. Egyetlen negatívum: Láthatóan nem 33 éves, ezt jó lenne kiigazítani - sokkal hitelesebb lenne.
Sziasztok
Amina19 és Kinga20-ról valakinek valami használható infója van???
Előre is közsönöm.
Jó vadászatot mindenknek!
Sziasztok!
Tegnap voltam Beatrix 19-nél. Kedves, türelmes, tiszta lány. Kis szende volt, meg sokat mosolygott, bár nemtudom, hogy mindenkivel ilyen-e. A franciát finoman csinálta. Összességében nagyon jó élmény volt, tudom ajánlani. Szerintem élőben még jobban néz ki mint a képeken.
Sziasztok!
Mátészalkán tudnátok ajánlani megbizható hölgyet?
Köszönöm!
Kérjük egymás lejáratásának mellőzését! (Lilla, Liza)
Üdv mindenkinek!Ma végig telózgattam a szóba jöhető lányokat!Hát mit ne mondjak már kicsit el vannak szállva a szolgáltatásért járó h*n*ráriummal!Főleg az újdonságok!Van 1-2 lány akihez ha elmész annyit hagysz ott mintha össze törtél volna valamit egy kristály boltban!Anikó25 fél órára egy ***moderálva*** szeretne kapni 1órára hozzá még egy ***moderálva***!Vele bandázik a Kitty23 aki 1órára egy ***moderálva*** szolgáltat!Kérdem én ezek lányok mit adnak ennyiért?Mert a megbízhatzó szolgáltatók kevesebbel is beérik és olyat adnak amit elvársz amikor oda mész!Egyébként tervezem a Dorina20 és Latika24 együttes felkeresését a Jessika20 Brigi22 és a Lara20 pedig ezek után!Majd jövök a beszámolókkal ha végeztem!Addig is jó vadászatot mindenkinek!Esetleg ha valakinek van az említett lányokról használható infója hogy érdemes e vagy sem meglátogatni őket akkor azt szivesen venném mert a semmiért nem mennék oda!