Köszönöm, szerintem alapvető dolog lenne a jó helyesírás, nagyon sokat elárul az adott emberről, ahogyan ír.
Neked is szép napot! :)
Köszönöm, szerintem alapvető dolog lenne a jó helyesírás, nagyon sokat elárul az adott emberről, ahogyan ír.
Neked is szép napot! :)
Megelőztél picúr! Ugyanezeket tudnám leírni, nekem is csalódás volt Amira. Én azért több beleélést várok, még ha színészkedés is. És ez a semmit sem lehet csinálni majdnem olyan mintha magamnak csinálnám :(
Köszönöm, hogy felhivtad a figyelmet, tanulva ebből az esetből, való igaz, hogy szerencsésebb lenémitani a telefont az akció idejére. Azóta így is teszek.
Viszont mivel mint mondtam, én magam kezelem, és sok a hívás, abban nem látok kifogásolni valót, hogy ameddig pl. fürdik, öltözködik, szedelőzködik az épp itt tartózkodó, addig felveszem a telefont. Aki ilyen helyre jön, az tisztában van vele, hogy nem ő az egyetlen, akivel találkozok, nem hiszem, hogy sérülne bárki lelki világa is ettől.
Ismétlem, nem az együttlét alatt veszem fel, most már le is halkitom arra az időre, belátom, hogy az hiba volt, korrigáltam.
Hihetetlen, hogy Kisvárdára nem merészkednek a csajok, pedig kaszálnának ez tuti!
Köszönöm a rendkívül részletes beszámolót! :)
A "farmeres ajtónyitáshoz" annyit szeretnék hozzáfűzni - szerintem többen is vagyunk is vagyunk ezzel így -, hogy sok esetben ki kell lépnem az ajtó elé, a folyosóra, hogy beengedjem az illetőt. Társasházban vagyok, az időnként felbukkanó lakóközösség miatt nem mutatkozhatok napjában többször is fehérneműben a folyosón. :)
A "barátnő feeling"-re reagálva, tény és való, hogy aki nagyon romantikus, összebújós együttlétre vágyik, az nem nálam fogja ezt megtalálni. De ahogy te is említetted, ezt mindenkinek előre korrekten elmondom!
A telefonomat én kezelem, így igen, megeshet, hogy csörög, amíg ott van nálam valaki, elnézést kérek, ha ez téged ennyire zavart! :)
Örülök, hogy összességében jól érezted magad nálam, várlak máskor is! :)
Betty
Beszéltem én is vele,tájékozódtam is róla,de így simán kihagyom!
Kár érte.
Én sajnos nem tudok ilyen pozitívan nyilatkozni róla mint Staffi. Azon kívül, hogy kedves és közvetlen, nagy csalódás!
Tehát Amira 27: Arcra nekem nem jött be, de ez szubjektív, lehet valaki szerint helyes csaj. Már az elején közölte, hogy simogatáson kívül, vele semmit sem lehet csinálni. Na, itt kellett volna eljönnöm, de sajnos már kifizettem. Aztán kiderült, hogy a melltartót sem veszi le és hozzáérni sem lehet a melléhez mert új a cicije, fáj és hordania kell. Megjegyzem ez egy sportmelltartó ami még csak nem is szexis!
Francia 10/5, közben telefon csörgés, franciázás "pause", telefon kinyom, francia folyt.köv.
Aktus 10/4, alig vártam, hogy valahogy végezzek már. Finoman szólva sem aktív a csaj, több pózra is nemet mondott azzal az indokkal, hogy ő úgy nem szereti. Az ágy baromi kényelmetlen, kb. 2cm szivacs van a fán.
Na, hogy jót is írjak: Melltől lefelé brutál jól néz ki a csaj! Olyan "salátalevél" puncija van, hogy a nyál is összefutott a számban,de hiába, ha nem lehet megkóstolni.
A barátnőjéhez Lia-hoz még el akarok menni, hátha feledteti velem a csalódást ami ezen a helyen ért.
Van az a nap, amikor nem jön össze a vadászat.
Kezdtem Alíz (19)-el. Ilyen vidám, jófej csajszit telefonban ritkán hallani. Korrekt rózsaigény, bevállalt bf, szóval minden ötös. Baromi cuki, kacagós, kevésbé magabiztos, de ezt amúgy teljesen viccesen kompenzálta, engem egyből megvett, gyors francia helyett minimum fél órát, de akár órát is terveztem vele. Megbeszéltük a mikort és a holt. Aztán érkezéskor nem vette fel, küldtem sms-t, hogy csörgessen meg, ha rámér, de semmi - negyed óra után eljöttem.
És sorry, de nálam az ilyen hozzáállás után nem ajánlott - még ha nem is láttam.
Ha már ott voltam puccban, nézelődjünk tovább: Betty (28)
Gyors egyeztetés, Stadion környéke (régen pár lakással odébb ugyanott rendelt Pati :)), ***moderálva*** a smaci, nfvsz alap. Baromi jó csaj, pont mint a képeken. A farmeres ajtónyitás kezdte lemorzsolni az összképet, persze attól még nem fordulok ki, hogyha épp valaki nem a 2017-es Victora's Secret katalógusból származó neglizsében fogad - de azért ebben a munkakörben az íratlan előírások cseppet lazább, könnyedebb, vonzóbb stílust preferálnak.
És itt kezdtem meghasonlani: Full korrektül részletezte, hogy nála a BF 0, szóval a smacitól se várjam, hogy most cicáskodni fog, meg összebújni. Nem lehet a nyakába puszilgatni, mert nem szereti. Ez total pluszos amúgy! ***moderálva***.
Nézzük a mutatványt: gyorsabban vetkőzött le, mint én. :D Mondom, ám legyen, nem lesz a csajom, hanyattvágtam magam, uccu neki francia. Na ez kezdetnek vitathatatlanul kifogástalan. Aztán megsimogattam a haját, és rámszól, hogy ne nyúljak már hozzá, mert naponta kéne mosnia. Hinnye, na ilyet sem hallottam még senkitől! Aztán jött az első telefoncsörgés. Kinyomja. Tovább francia. Majd a második. Kinyomja. Majd kérdés: Milyen pózt szeretnék? Mivel nálam fontos egy minimal bf, nem éltem vele, mondom akkor legyen szájbahejjehuja. És a slussz poén: Épp lövöm a tárat, csörög a telefon. A jányka félúton elszalad, gyorsöblítés, szól nekem, hogy ez fontos, majd elkezd tárgyalni a következő kuncsafttal. WTF?
Ott voltam vagy 15 perce (sem) , 1 órára előre tejelve, és az orrom előtt mondta a másik csávónak, hogy fél óra múlva megcsörgeti, ha végzett!
Na én itt szépen megkocogtattam a vállát, mutattam, hogy elég a 10 perc, jöhet a csóka, nem lesz második finish. Hozzáteszem, hogy flottul korrekcióztuk az eddig kiszámlázott rózsákat.
És ami még viccesebb: Ajánlanám(*) ezt a csajt! Csak baromi pontosan le kell vele tárgyalni, hogy mit akarsz, és azt kapod. Van orrom az ilyesmihez, fogadni mernék, hogy a szexben ott van a topon. Zsoloka szerintem maximálisan elégedett lenne vele!
(*) Amiért nem ajánlom, az csakis a telefon. Az már a 15. századi japán kurtizán oviban is az első lecke volt: Ha kuncsaft van, nem csörög a telefon - pláne nem vesszük fel - pláne nem a finish alatt.
Mondjuk én asszem még egy egy franciára felpattanok hozzá a héten, mert az tényleg fasza volt!
Almáról más fórumokban lehet info, tekintve hogy átutazó menyecske. Az adatlapja alapján régi motoros, a fórumtalálatok Szombathelyre mutatnak, de persze egyáltalán nem biztos, hogy erról az Alma 38-ról van szó. Érdeklődj a posztolótól!
BTW: Mióta lett a kereső szótöredék alapú? Vagy mindig ez volt? Vicces, hogy a 'rugalmas' és társait tartalmazó kommentek is feljönnek 'alma'-ra keresve, ez így total használhatatlan, főleg ha egy mia, dia, bea nevű szolgáltatóra akarunk keresni.
Ohhgyerekek! Nem igaz, hogy nem értitek!
2 hirdetés = 2 póz. :D
' 2 fele poz van termeszetesen egyikbe se aktiv.'
Az egyikben látszik a cickó, ha azon a számon hívod, akkor meg is foghatod (mondjuk az lehet, extra), a másikon meg nézheted fehérneműn keresztül. :D
Amúgy kár érte, esztétikailag kifogástalan, de én már telefonhívás alapján levettem, hogy nem leszünk öribarik - amit itt a kollégák sorra megerősítettek. Arról nem is beszélve, hogy máshol pl 2 évvel fiatalabb.
Üdv. mindenkinek. Alma igen szemrevaló teremtés, csak semmi infót nem találok róla. Valaki próbálta már??
Kösz! Staffi :)..Akkor most már tudom,, tudjuk
Egy lány - két hírdetés :)
Hali! Vanessza 21-ből van kettő is .?
Az hogy neked nem tetszettem az a te problémád, es hogy hány kiló vagyok megegyezik az adatlapon feltüntett számmal;). :)) neked is szél napot :))))))(
Sziasztok fiuk! Nem szeretném ha azét itélnétek el mert egyszer volt egy rossz napom még decemberbe,mert szerintem mindenkinek lehet rossz napja!! Azert nem nora vagyok mert uj kepeket, uj hirdetest csinaltam pont azert mert valojában felszedtem egy par kilot es nem akarok becsapni senkit az előző képeimet profi fotos csinalta de a mostaniakat egy barátnőm készitette telefonnal!!! És még annyit hogy mostmár van saját lakásom ahol tudlak benneteket fogadni!! Kedves Starlight látogass meg ujra es azután alkoss véleményt rolam!!!
Köszönöm megértéseteket!!! Sziasztok puszi mindenkinek
Lara 25
Kb 2 hete futottam bele, még Szofi 25 néven hírdette magát. Képeken ő van csak sajnos azóta + 10 kg felszaladt rá. Amit telefonon megbeszéltünk annak a fele sem volt igaz, konkrétan letagadott mindent, persze az ***moderálva*** nagyon is jól emlékezett. A kéjlakról már nem is akarok beszélni...
A másik dolog , New_bie és Zsoloka kedvence Rami 20 ma voltam hozzá is, egy tündér csajszi! Sokan tanulhatnának tőle ,hogy kell kedvesen bánni a vendéggel, remélem még sokáig itt lesz nekünk ! Ramika holnap ...... ;)
Sziasztok ! Ma meglátogattam az Amira 27 : Emlitette,hogy nem nagyon szereti ha irnak rola a forumra igy annyit írok " jó volt és csá " :D bocsi Amira kicsit bővebben : kor valós, képei okésak, csinos, közvetlen nő akivel szerintem megtaláltam a közös hangot ! Arcra nekem bejövős , nem bántam meg,hogy megismertem ;)
Alíz 19-ről vélemény?