Látogasd meg és legyél te az első "tesztpilóta" :))
Majd várjuk a beszámolódat.
Sok sikert! :)
Látogasd meg és legyél te az első "tesztpilóta" :))
Majd várjuk a beszámolódat.
Sok sikert! :)
Gróf úr, ezt ma neked ajánlom :)
ööö, na mindegy
Szia budajakab!
A linket én is megnézném, illetve az infó jó lenne privátba nekem is.
Kösz.
Sziasztok! Minden olvasónak Boldog Új Évet! Segítséget kérnék tőlletek abban, hogy kit érdemes felkeresni felkeresni, szolgáltatás tekintetében, ahol nincs időhúzás, inkább legyen magassabb a kiadás csak legyen minőség lehúzás nélkül!
Köszi aki veszi a fáradtságot és ír!
Sziasztok! Ma meglátogattam Mollika23at és nagyon-nagyon kellemes eggyüttlét volt
Örökösföldön rendel átlagos panelban.
1órára fizettem be,amit előre adtam oda.Majd közös fürdés volt és egyszerüen a nagy mellei világraszóló élmény.
franciája tökéletes,és majd előlről vettem kezelésbe ezt a kebelcsodát,majd hátulról löktem neki. A végén mellszex és az utódok a mellén landoltak,majd folytak szét a nagy formás mellén. Nállam 10/10 AJÁNLOTT KATEGÓRIA
hali , lina 24 -ke hölgyet ismeri valaki? járt már nála? jonak tunik!
Sziasztok, erről a Gyuláról mit lehet tudni? Eddig konkrétat nem olvastam róla, honnan tudom, hogy ő az, hirdetés alapján? Valaki megoszthatná, hogy a többiek ne szaladjanak bele.
Még annyi, hogy Lina = Nóri és a köztemetőnél lévő krt.-on dolgozik. Onnan tudom, hogy Nórinál már voltam, és privát üzenetben beszéltünk. Most pedig Linda neve alatt a Nóris üzeenetek vannak. :)
Urak, kivételesen nem csajos linket akartam :)...
Kedves nyíregyházipasi!
Linda volnék.És nem vagyok se Nórika se senki más.
Már bocsi,de nem szeretem ha bárkivel összekevergetnek vagy hasonló.Úgyhogy légyszíves előbb tájékozódj.
Én egyedül dolgozom.
Sziasztok!
Újonc vagyok itt. Kit, melyik hölgyet érdemes felkeresni?
Előre is köszi
Sziasztok
Igen Linda egyedül dolgozik. Illetve kettesben. Ő és a vendég. :)
Szerintem elgépelte, Lináról szólt a szöveg, csak a végén becsúszott egy 'd' is.
Üdv!
Kis beszámoló. Nicol19 fiatal hosszúhajú leányzó. Alakilag nem tökéletes vannak kis zsírpárnák, de odaadó munkája van és csókot is vállal és extrában popsit.
*** moderálva ***. Eperjes utcán dolgozk jo parkolási lehetöséggel. Lakás átlagos.
Ada28 rol érdeklődönek: Szegfün voltam nálla a masször csajjal volt egy helyen a Millával. Csalósak a képek de elmegy egynek.
És végül kis helyreigazítás:
Kedves Linda és wjdks!
Nyíregyházipasi nem Lindárol ír hanem Linaa nevü lányrol aki a feri krt-n dolgozik a temető felöli oldalon. Igaz bekerült egy betü meg lemaradt a hozzászólásban egy de kis logikával rá lehet jönni.
Kamillát mindenképp érdemes felkeresni,mert eszméletetlenül jól bánik a vendéggel! Kellemesen éreztem magam, és bizsergő dákóval távoztam tőle!
Ma ismét felkeresem,mert rabja lettem :)
Tegyétek Ti is!
Üdv: Hajnali srác!
Jó csak Lindát írt Linaa helyett..... :)
Bocsánat!
Utólag gondoltam hogy nem rólam van szó,elnézést!
:)
virag 21 erdekelne normalis a lany erdemes meglatogatni ?
Szia GSP!
Virághoz nyugodtan elvezethet a GPS :-))), mert megbízható korrekt lány.
Üdv: Thomika