Előtte keress rá a fórumba, hátha találsz róla beszámolót :)
Előtte keress rá a fórumba, hátha találsz róla beszámolót :)
Huhh.. Puméla...
Nati 30 rendbe rakott úgy ahogy kel.. uhh ááá :)
Honey29 kár ,hogy csak a mai nap. .. :(
'ezért felhivtam a Maja 23 és meglátogattam. .......'
És persze nem kellett volna. :D
Én sem túl rég voltam nála, szóval csak kicsit maradtam le a beszámolóval. A kiscsaj amúgy szupercukiság (tényleg, külsőre, meg kis cserfes is), csak szexelni ne akarjon vele senki, mert azt ő nem szeret, sehogyan. Persze hajtogatni szűk tartományban lehet ide-oda, de erre 2018-ban már vannak élethűbb szexbabák. :D
Nemrég meglátogattam Jessy (22)-t. Jó élmény volt. Kedves, széparcú lány. Alakra nekem nagyon bejön, a cickók csodásak. Egy jó franciával nyitottunk. Nagyon élveztem. A továbbiakban is minden jól alakult, ezt nem részletezném csak annyit, hogy ő közben végig kedves és szolgálatkész volt. :) Biztosan visszamegyek még.
Hali. Szombat estém nem volt túl sikeres :( Először is menni akart a Nihánhoz mivel ő nagyon jo, de amikor ráértem volna abba az időpontba foglallt volt már, igy nem tudtam. menni de ami késik nem. mullik :) (Gábor Tomi jó neked te bejutottál hozzá ) Hívtam az Elizabet 25 teloba kedves hang, aranyos de nincs natur francia, pedig emlékszem amikor utoljára beszéltem vele akkor tisztán emlékszem, hogy nem mondta nincs Nf, de szíve joga eldönteni mit válall be, de róla se mondtam még le mivel ajánlották ne hagyjam ki :) Következő hivásom a Cintia volt, képei bejövősek de sajnos ott se volt jo az időpont, de megbeszéltük hamarosan egyeztetünk egy alkalmas napot ami mindkettőnknek megfelel, mivel nem akartam haza jönni csak ugy naturba ezért felhivtam a Maja 23 és meglátogattam. .......
Nekem is jó élményem van Zsófi 34-el, nagyon ajánlott!
***moderálva***
A Zsófirol ugyanezt elmondhatom énis.
Ma délután meglátogattam Zsófi 34-et és jól tetetem,, kb félperc alatt egymásra hangolódtunk pedig még csak most jártam nála először de nem utoljára.
Röviden panel kecó, tiszta rendezett a célnak megfelel a belvárosba rendel, gyors zuhi kezdésnek ,nf francia amit jól mivel uhh..mehet több pózba no nyafi ..
ha jól állsz hozzá megkapod amiért mentél,,beszélgetős csinos normális Nő . Részemről ajánlott szolgáltató!
Amugy meg kinézetre nem is lenne rossz a csaj kár, hogy a szolgáltatása olyan- amilyen........ :(
Köszönöm szépen a kedves szavakat, várlak szeretettel ! Puszi ! :)
Gyerekek, jól érzem, hogy Mendy 27 is egy régi versenyző, új köntösben? Ezek az igénytelenül ***moderálva*** szilikoncicik nagyon ismerősek..
Jahh, ok, azt hittem, voltál nála, és ebből jött. :)
Tantra Masszázs 30
jósavárosi piac környéke
pro: kép valós, kedves, tisztaság van, nagyon jól masszíroz
kontra: nincs zuhany, befejezésben nincs francia, gyenge kézimunka
Szofi 29 masszázs
csokisuli közelében
szexi fehérneműben fogad, kedves, tiszta rendezett lakás és vizesblokk, képeknek megfelelő test, szép arc, értelmes és beszédes.
jól masszíroz. nf van. befejezésnél lelkes.
Megyek még hozzá.
😎 Az majd a következő lépcsőfok lett volna pár nap elteltével!? Azt hiszem hősünk poénját idő előtt elsütötted...😁
Bella 20 képek alapján simán válallható, beszéltem is vele kedves volt a teloba, érthetően elmagyarázta mi van az étlapon :) egy infom van róla megbízható furomuzótól, ha esetleg más is meglepne infoval megköszönném de igy is meg fogom látogatni hamarosan :)
Aham, hihető. Beregisztálsz csak azért, hogy belengesd, hogy egy 3 napos (amúgy tök átlagos) lánykát fogsz épp meglátogatni. Gondolom, azóta megvolt, és minden überfaszám sikerült, és persze ajánlod. :D
Amúgy abból kiindulva, hogy ilyen önzetlenül tesztpilótának jelentkezel, az jön le, hogy rutinos kandúr vagy. Írnál esetleg más lányokkal való élményeidről is?
Hahh, ahogy megláttam, visított is a sziréna. :)
Azt elárulod, hogy most hol 'rendel'? Régebben volt a kórháznál, meg a konzervgyárral szemben.
Én holnap megnézem ! Majd elválik képek alapján nem rossz!