Ma is hírdetett délelótt :)
Ma is hírdetett délelótt :)
Bakker, azóta se találom a hirdetését, pedig figyelem! Szívesen meglátogatnám.
staffi,
hirtelen döntés volt...hiba, tudom.
Ne is haragudj meg de.... miért nem érdeklődöl előbb? pl. . ,azt hittem vagyunk annyira jóban mi is..... hogy rám irj! Évek óta hirdet a hölgy lett volna info róla bőven :(
Orsika 22:
Napokban sikerült meglátogatnom Orsika 22 nevü leányt.
Tájékoztatás, egyeztetés csillagos ötös.
Helyszín: Jósavárosi piac mögötti sok emeletes sokadig emeletén. Lakás célnak megfelel. Rózsák előre elkérve.
Lány külső: szubjektív véleményem szerint kor nem valós, inkább közelíti a 30. Test felejtős, fogak ápolatlanok. Amire csak rózsák rendezése és ruha levétele után derül fény..
Elkísért zuhanyozni, közbe a folyosón találkozok a másik szőke hajú leányzóval és a vendége árnyékával. Felháborító.
Mellékesen a másik lány sokkal helyesebb és csinosabb..már amennyire volt lehetőségem megfigyelni pár másodperc töredéke alatt.
Zuhanyzó közepesen tiszta vagy közepesen koszos, nézőpont kérdése. Törölköző 1 a fürdőben és full nedves, nem friss, használt!! Valószinüleg, hogy az előttem fürdött másik lány vendége is azt használta. Felháborító!!
Szobába érve, felkínál más lehetőségeket “extra” néven, ami lerövidítené az előre leegyeztetett és rendezett időt felére. Mivel határozott nemet válaszolok, a lány teljesen komolyan megsértődik, figyelmeztet, hogy bár 1 óra van megbeszélve nem mindenkinek megadja a második kanyar lehetőségét stb. Itt már teljesen kiábrándító a dolog, de rózsa rendezve, maradni kell.
Francia 3/10, action 2/10. “Legyünk túl rajta, a második menettől is menjen el a kedved” filling. Ezt többször szóba is hozza, francia és action közben is. Stb stb..
Felöltözve és ajtóhoz érve végre vége érzésem van, elfelejtem és élünk tovább. Végre nyár és süt a napocska.
Itt lenne a “finito la comedia”..
...DE...
Kilépve az ajtón, találkozok a másik lány vendégével, aki pont előttem jöhetett ki az ajtón és várja a liftet... mind ketten értjük a helyzet kínosságát, de mosollyal kisérve szétválnak utjaink földszintre érve..
Biztosan soha többet.
Derüs izéket...
N.
Hali! Először is le írom, még mindig Daniella itt a csúcs, ő teljesen más dimenziót képvisel mint a többiek :) Második mondatom, újra voltam az apróba hirdető Kira 20 nál! Ajtónyitás után széles mosollyal fogadott, ez egyből megadta a pozitív alaphangot! Most nem irom újra le a multkorit, lényeg ugyan olyan kedves, aranyos minden okés volt! Még egy dolog, pár méterre voltam csak a Zsófi34 től de sajnos most se sikerült beszélnem vele! Zsófi drága nem adom fel előbb utóbb csak sikerül a randi :D
Üdv mindenkinek! A minap meglátogattam Anett 38-at.Rég voltam már nála, de semmit sem változott. Ugyanolyan energikus és kíméletlen. Teste pazar, milf kedvelőknek egyesen ajánlott.Csak egy sima franciára léptem be hozzá, de felért egy aktussal.... csak ajánlani tudom. Szöszivel együtt már rég a szívembe lopták magukat, és véleményem szerint ők a leg megbízhatóbbak, korrektebbek. bisztosan meglátogatom még őket. :)
Haat, staffi kolléga felrakta a lécet, de teljesen jogos, én voltam a hülye, hogy nem kérdeztem rá előbb privátban. :)
Szemezgettem már Cintia (24)-el egy ideje, az étlap perfekt lefedi a gasztronómiai igényeimet. Ami miatt szkeptikus voltam, hogy máshol nem Cintia, és nem 24 éves, valamint hónapok óta 'ezen a héten' várja az érdeklődőket + az itteni duplikált hirdetése sem a bizalmat erősíti.
Ezeket félredobtam, lebeszéltük a randit, és még telefonban is minden passzentos volt, kedves, aranyos, segítőkész.
A találka viszont egyes alá. Barátnő feelingnek nyoma sincs. A csók inkább lehangoló, a francia monoton, unalmas. Sikerült zsinórban a második huszonéves fadarabot kifognom - persze lehet, hogy csak én nem jöttem be neki.
Na és akkor hát srácok, Kira 20 az aproba szokott hírdetni, csak hol fent van a hírdetése aztán leveszi, ***moderálva*** :) Arra felhivnám a figyelmet ,hogy nem arrol a Kira 20 beszélek aki arcal hirdet a nagyhirdetésbe !!!! Kor valós, arc nekem nagyon bejön, testre nagyon formás fenék, kis cicik fullosan csinos! Barátnőnek simán elfogadnám , bárhol meglehet vele jelenni! Hozzáállás: Cserfes, közvetlen semmi nyafogás közbe! ***moderálva*** Félórába NF, KF, végén franciával akartam befejezni kérdeztem ugy lehet? simán rávágta, hogy persze! Összeségébe egy dekoratív vagány csajszi aki remélem marad még itt nállunk mert, hogy én ujra megyek akkor hozzá az is biztos! Feldobta a napomat a hölgy teljesen!
Egy új kis csodás fénylőcsillag van nekünk nyíregyen, remélem sokáig marad itt most jöttem tőle rendbe van nagyon :D
Kedves,, (vagy inkább kedvetlen és az egész világra haragszik) TomAgozmozdony! Szerintem ebben az írásban több volt a rosszindulat mint a valóság! Minek maradtál, ha nem is tetszett igazán?!? Na és ha olyan rossz volt akkor miért nem jöttél inkább el?!?Volt már olyan lány akivel megvoltál elégedve?!? Miért nem maradsz otthon akkor a jól megszokott Amerika barátnőddel Kézivel!?! “Ő” biztos nem okozott volna csalódást! 😘
Viktória 20 - Időpont egyeztetés, navigáció könnyen ment. Lakás egynek elment. A lány a képeknek megfelelt, nekem bejött külsőre. Fiatal, vékony, magas szép arcú. Korához képest szerintem érettebb gondolkodású.
***moderálva***. Francia átlagos, Pózokat nem variáltuk túl. Elmondása szerint van pár dolog, amit nem annyira szeret, de ezekre nem keritettünk sort. Összességében nekem bejött a lány a műsor is hozta az átlagot, Valószínűleg még visszamegyek.
Sziasztok! Már van néhány hete, hogy Belly-vel és Zoé-val szerencsém volt eltölteni egy édeshármast. Belly-vel már korábban is voltam kettesben, és csak szuperlatívuszokban tudok mind a lányról, mind az együttlétről beszélni. De amit ketten nyújtanak, az minden férfi álmát kielégítheti. Igaz, egymással nem foglalkoznak - amit előre el is mondanak -, de a vendég vágyait maximálisan kielégítik. Csak arra kell figyelni, hogy a rendelkezésre álló fél órát minél jobban ki tudd használni. "Sajnos" nekem ez nem sikerült teljesen, kb 20 perc múlva "megadtam" magam. De hát ezen semmi csodálkozni való nincs, ha két ilyen bombázó foglalkozik Veled egyszerre. Az aktust előtte és utána finom masszázzsal egészítik ki, a négy kéz kényeztetésére gondolva még most is megborzongok. Köszönöm lányok, remélem mielőbb találkozhatunk 😉
És jól adta?
Még két héttel ezelőtt kinéztem magamnak egy fiatal hirdető lányt akkor nem értem el telon, de azota kapcsolatba léptem vele viberen :) Azt mondta jövő héten vissza tér Nyíregyre..... reménykedem benne hogy ugy lesz mert mindenképpen izgat az a fiatal lány :D
Tegnap este csak síkerült, meglátogatnom Cintia 24 hírdetőt Sóstón panzioba :)
Csak kár, hogy szexet nem vállal azóta se!
Beszéltem ma Szofi 29 aki régebben amikor hírdetett az eggyik nagy kedvencem volt :) Most is ahogy felvette a telefont, amilyen hangon beleszólt tanitani lehetne, sok vendég már a telefonbol leszüri nagyjából a csajok milyen hozzáállással fogják fogadni! Ő, kedvesen, aranyosan, elmondta a dolgokat :) Mindenképpen meglátogatom a napokba, nekem azóta is az eggyik legszebb hölgy volt akit pályafutásom alatt meglátogattam!
Meglátogattam Nati(30)-at.
Iszonyat jó test, kurva jófej, bármiről lehet vele beszélgetni.
Fél órára mentem szexeltünk egyet, aztán megmaszírozott.
A francia nagyon jó volt és az a popsi... elégedetten távoztam!😀
Előtte keress rá a fórumba, hátha találsz róla beszámolót :)