Köszönöm szépen 😊
Köszönöm szépen 😊
Kár, hogy a Zaránál nem volt megfigyelhető ilyen változás és inkább elkezdte járni az Országot!?
Neki futnál mégegyszer? Érdekelnek a részletek is, hogy és mikor hova fordult, hogy feküdt, hogy nem..!? 😎
Nem szoktam irni de itt ezen az oldalon Ramii aki a legjobb 2 szer voltam nálla és csak nálla megyek mert a legjobb mosolyaat a kormánymegirigyelhetné gyönyörű egy nő ;)
Igaz, Dóra! Köszönöm, hogy figyelmeztettél mert nem mindegy!! :)
először is Dóra, és nem Dóri :)
. . . emlékszem még egy éve, hogy nekimentünk az azóta eltűnt BigBoynak, hogy mindig áradozott Dóra -ról, és sokan mást tapasztaltak. Micsoda változás, de eme változásról már anno én is regéltem. És személy szerint örülök, hogy én csak az utóbbi oldalát ismertem meg, amit most tapasztal mindenki, aki el megy hozzá. És látható az élményekből, hogy a legjobbak közé sikerült felnőnie. Persze ezen lehet vitatkozni, hogy ki számít annak, de maradjunk annyiban, hogy e felett még van egy kategória, amikiket legendának lehetne nevezni.
Újra itt van Maya(29) szerintem benézek hozzá, legutóbbi itt léte alatt jól sikerült a “randink”.
***moderálva***
Sikerült Melody 21-et is elkapni még ittartózkodása alatt :)
A lány a képeknek megfelelően néz ki, fiatal tetovált hölgyike, hatalmas keblekkel és "döngetnivaló" fenékkel.
Nyelvpiercinges technikája "odabasz"
Jó volt :)
Hosszú hétvégi portyám:
Gaby 28: telefonban korrkekt, intelligens csaj. Helyszín jól megközelíthető.
Szexi fehérneműben fogad.... a hölgy a kirakott képekhez képest kicsit másként néz ki, de hangsúlyozom, hogy nem rosszabbul, félhosszú hidrogénszőke haja van, és került rá pár tetkó.
Olyannyira nem rosszul néz ki, hogy már a látványra kezdtem meredezni..... Olyan igazi "rosszlányos" mégis van benne vaami báj kellem, kedvesség...
Technikailag *5-ös... legszívesebben kisajátítanám, hogy csak az enyém legyen :)
Szóval Uraim! Becsüljétekmeg ezt a hölgyet, városi szinten szerintem az egyik legjobb szolgáltató!
Múlt héten meglátogattam a Zsofit, két hete nem voltam nálla, igy kicsit hiányzott is már :) A másik dolog: Voltam a Dóri21 hez is elmúlt héten, inteligens a csajszi, mellei szerintem az eggyik legszebbek nyíregyen az tuti, de Dórika tuti visszatérek hozzád még ebbe biztos vagyok ;)
Patika egy igazi kis kincs!!;) Az egyik kedvencem!!!
*** moderálva ***
"B" verzió :Pati 32.
Szinte rögtön tudott időpontot adni. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Maximális BF. 10/10
Most magam elé képzeltem azt a látogatót és fórum olvasót, akinek egy ilyen allalommal szemben mentális kifogása van..😁
'De a képzelőerőm cserben hagyott...😁
sziasztok,
pár hete más városban már észrevettem egy lányt, de messze is volt, illetve ismeretlenül ilyen nagy távolságra nem vállalkozom. De hát, ha a Tibeti szerzetes nem megy a hegyhez, akkor a hegy jön el hozzá :)
Pár napra így nálunk volt Annabelle 27 ( VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Ahhoz képest, hogy elég nehezen lehetett elérni, annak ellenére senki nem írt róla semmit még ez idáig. Ma már nem lesz, elmegy, de elmondása szerint biztosan fog jönni, ezért megosztom én a högyről a tapasztalataimat, hogy következő alkalomra a félősebb férfitársaimnak gyakorlati tapasztalat megosztás alapján könnyebben dönthessenek.
Egyeztetés: nehezen ment, de ***moderálva***. Innentől egyszerűbbé vált az egyeztetés.
Helyszín: egy (nekem) új örökösföldi lakás, felújított panel.
Külső: a képek telejsen a valóságot tükrözik. Mint a képeken is látható, hogy szép arca van, test étlagon felüli, és gyönyörű formás cicik (ami a képeken nem látszik).
Előadás: ***moderálva*** Egyértelműen a tűzes, vad szexcsaták hívei menjenek, aki mentálisan nem tud erre ráállni, annak nem biztos, hogy ő lesz a megfelelő választás. De aki szereti az ilyen alkalmat, vagy mentálisan nincsen kifogása, akkor az egy felejthetetlen alkalmat fog átélni.
Értékelés: nagyon jól éreztem magamat. Ugyan én mentálisan nem voltam feltétlenül erre felkészülve, de ha jön, biztos hogy felkeresem még, mert ezt a jól élvezhető alkalmat biztos fel lehet még tovább turbozni.
Tapasztalataim, mint mindig a saját szubjektív érték ítéletem szerint írodott, és garanciát nem válllalok.
üdv és derűs napokat
Legutóbb felkerestem Jessy-t az apró szekcióból.
A képek (stílusa, a fotók minősége) nem túl sokat sejtetőek, és mondhatni nem is túl bizalomgerjesztőek, mivel azonban évek óta látom a hirdetést, gondoltam annyira rossz nem lehet.
Felkerestem tehát. A hölgy a képeknek megfelelő, kor valós. Hozzállása korrekt, kedves.
Technkia: egész jó.
Negatívum: ***moderálva*** át a szomszéd szobából, amitől kissé bizarul érztem magam.
Összességében: megérte, nem csalódtam, de nem hiszem h megyek még egyszer.
:) Más párossal, de ugyanez a szitu. Ezzel számolni kell, ha egyszerre két tündérrel akar valaki foglalkozni.
Igen, nekem már volt szerencsém egy hármas együttléthez. "Sajnos" elég rövidre sikerült a program az én hibámból, mivel mindkét lány nagyon kellemes társaság 😉
Bocs, de miért nekem mondod, ezt én sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom!? Én még nem jutottam el oda. Sajnos! Amúgy ha a nő patika és az atrakció kóser, akkor a többi csak részletkérdés. Én így állok hozzá.
En is jókat hallottam, ezért el is mentem hozzá. Nem lett volna semmi gond, de a logisztikán meg bőven van mit javitani.
Beszéltem a Gina 26, masszázs van fél órába ***moderálva*** virágszálért , sajnálom hogy nem bővebb az étlapja de ő dönti el mit válall be, ezt tiszteletbe tartom! Azt azért nem mondom, hogy nem fogom esetleg kiprobálni a maszázst nálla ha ugy alakulna az időm! :) képei viszont vaditóak :D