Szia Május!
Javítom az előbbi írásomat!
Szerintem Szőkeciklont Neked teremtették!!! :-))))
Szia Ciklon!
De jó, hogy itt vagy!
Egy kicsit feldobod ezt az amúgy elég lapos hangulatot. :-)))
NAGYON DÖGÖSEN NÉZEL KI!!!!
Üdv: Thomika
Szia Május!
Javítom az előbbi írásomat!
Szerintem Szőkeciklont Neked teremtették!!! :-))))
Szia Ciklon!
De jó, hogy itt vagy!
Egy kicsit feldobod ezt az amúgy elég lapos hangulatot. :-)))
NAGYON DÖGÖSEN NÉZEL KI!!!!
Üdv: Thomika
Szia.Voltam nálla elmegy egynek.De elég dr*ga.
Még annyit kérdeznék te vagy valaki volt e már valaki az aproba hirdető lányrol 70 217 tel kezdődik a száma.Köszi.
Szia Doki!
A telefonszám nem ismerős, a feneke viszont igen. :-)))
Nem voltam még nála!
Üdv: Tamás
Esetleg Zsófinál voltálmár?
Szia Doki!
Még nem vitt rá a lélek, hogy megrontsak egy ilyen gyönyörű szőke szűz-leányt! :-)))
Egyébként régebben jókat írtak róluk!
Thomika
Heló mindenkinek Lili36 ról kelene infó elöre is köszönöm.
Üdv! Gina 39 csak Nyíregyházáról tűnt el, vagy esetleg megint máshol praktizál? Minden száma elérhetetlen.
Üdv Mindenkinek!
Ezt a kérdést az oldalon hírdető lányoknak szertném feltenni,ha megengeditek.
Ki az akit most szombatra (7.re) legénybúcsúba hívtak? (TÁNCOLNI)
Megköszönöm a válaszokat.
üdv nektek!!S.O.S légyszives segítsetek.melyik lányt érdemes meglátogatnom szerintetek???nem igazán voltam aktív mostanában ,nem vagyok képbe!!!Kit ajánlanátok?? előre is köszönöm válaszotokat!!
Azt nem értem miért baj ha valaki több hirdetést tart életben egyszerre valamijen szinten nem korekt de szerintem annyira nem gáz.Miért nem a valódi lehuzósokat bántjátok?Azt meg,hogy nagyon sok lány van akinél én is jártam de pont elege lett aznapra a sok fból és már nemolyan kedvel csinálnja mint mikor jókedvel kell fel vagy pont nagyon jó kedve van akkor biztos,hogy a még a lépcsön lefelémenni is nehéz mert kivégzett.Voltmár nekem is csak nagyon vontatott volt az egész de nem mondtam semmit kulturáltan távoztam nem írtam róla rosszat de úgyis látja rajtad egy nő,hogy jól érezted magad vagy nem a hibázott akkor tanul belőle a szarik az egészre akkorpffffffff.További szép napot hájra Lányok csak ügyesen.
UI:Gyula te meg próbáld meg a öreg asszony képeivel is hátha rá mozdul valaki :))))))))))))))))))))))))))))))))
Kérem lányok írjátok már meg,amit délután kérdeztem :)
köszi
Nekem van egy legénybúcsum, de miért kérdezed?
Szia Dorcika!
Privátba rám írnál,ott elmondom.
Köszi
Fontos!
Laura 27 jó és megbízható.Én 2szer voltam ott és velem nagyon korekt volt.A többi lányról sajna nem tudok infot mondani.
Sziasztok!
Kedves popókedvelőt keresek a belvárosban. Mondjatok már légyszi neveket
Ma Linda 24 -nél jártam.
Környezet: 5*
Hozzáállás: 5
Diszkréció: 5 - nem volt rajtunk kivül más
Kapcsolatfelvétel:
Pár csörgés után felvette, mindent korrekten megbeszéltünk. Még arra is felhívta a figyelmet, hogy aznap szerelési munkák miatt nincsen melegvíz.
Lakás:
Toldi, panelházban. Közelben és kicsit távolabb is remek parkolási lehetőségek, de tömegközlekedéssel is elérhető. A lakás igényesen berendezett és kényelmes, minden minőségi és márkás. Patyolattisztaság. Linda tisztaság és rendmániás, már-már egy kicsit zavaró is :), de ez is inkább azért, mert elszégyenlem magam, hogy a földre teszem a ruhámat, és nem egy fotelba.
Külső: a képeken is látható lány fogadott, a megadott paraméterek valóságosak. Csinos, vékony testalkatú, kis aranyos mellekkel - aki a nagy mellet, vagy teltettebb nőket szereti, az szerintem ne őt keresse fel.
Hozzáállás: igazodik a vendéghez, ámbár azt mondanám, hogy jó ha inkább a vendég irányít, egy kis szemérmességgel zavarba hozható. Nem tudom, hogy a fórumban olvasottak mennyire igazak, de semmi rosszat nem tudnék elmondani a módoráról. De ez lehet, hogy annak köszönhető, hogy nem a bunkó kategóriába tartozom. Aki az, az megérdemli, ha visszakapja.
Együttlét: ezt nem részletezném. De...
Inkább gyengéd, ha valaki vadócot keres, akkor nem biztos, hogy Linda lesz a jó partner. De mások vagyunk, más igényekkel. Ő inkább barátnős, voltam már jobbnál is, van még rajta csiszolni való, ami idővel biztos meg is fog történni, de ehhez mi férfiak is hozzájárulhatunk. Lehet a kedvére tenni, amit _lvez is, és nem csak egy fadarab. Akinél az, ott annak a férfinak a szegénységi bizonyítványa ez, és rossz helyen jár.
Utólag van matek, ne éljetek vissza vele. Én a visszaélők miatt inkább előre tenném...
Ajánlás: javasolt, akár visszatérésre is. Kezdők közül a merészebb kezdhet nála, de aki kicsit félénkebb, az először oldja egy kicsit a félénkségét másnál, ámbár ha nem elsőre akar mindent tökéletesre, akkor többszöri látogatossal Lindánál is levetköztetheti ezt.De mint említettem, ne az első alkalommal várja akkor a csodát.
Fiatal és törékeny, vigyázzatok rá!
A leírtak a saját tapasztalatomat tükrözik, úgy ahogy én megéltem. Mások az igények, így lehet, hogy más másképp látja, én így.
Remélem segítséget jelent azoknak, akik nem akarnak zátonyra futni...
Remélem, hogy hasonló élménybeszámolók másoktól is megjelennek, amik a valóságon alapulnak.
A fórum alapján sajnos mindenki fél. Először szerintem fel kell keresni egy "biztonságost", és onnan már lehet informálódni, hogy ki akihez tovább lehet lépni. A normális sz_lg_lt_t_ a normálisban nem a versenytársat látja, de aki rossz, azt érthetően ők sem szeretik. Illetve mivel a vendégek sokszor beszámolnak negatív és poszitív élményekről, így ők ez alapján tökéletesen tudják, hogy kihez érdemes menni még. És ha ilyen sz_lg_lt_t_t kérdezünk, biztosan nem fog rosszat ajánlani. És akkor talán már a pozitív élmények beszámolói is túlsúlyban kerülnek itt a fórumon majd.
Hölgyeknek és Uraknak is sok kellemes kikapcsolódást kivánok.
A dalai láma tud róla, hogy mit művelsz Nyíregyházán? Adott erre engedélyt? :)))
Az élet a tanulásról és a megtapasztalásról szól.
Semmi rossz nincs abban, ha pozitiv tapasztalatokat gyüjtünk életünk során - nem viccelek!
Csodálkoznál, ha egy kicsit beásnád magad a témába, kezdetnek javaslom a tao-t :) (nem szántam semmit sértőnek, ne vedd úgy véletlenül sem)
Ámbár egyébként eléggé kevés értelmet nyer élete annak aki a beszámolómat moderálásra küldte. Nem sok dolog lehet neki, amitől boldog lehet. De ha már ez boldoggá teszi, akkor örülök neki, hogy olyat írhattam, melyet ő boldogan küldhetett moderálni. Csak remélni tudom, hogy több boldogság is jut az életében, mint ez.