Mi ez a Patinál voltál? vagy nem ő volt , meg másik csaj? meg nem az ő képeivel hirdet,, ez így elégé zavaros.
Mi ez a Patinál voltál? vagy nem ő volt , meg másik csaj? meg nem az ő képeivel hirdet,, ez így elégé zavaros.
Pati (32): A kossuthon voltam nála azt hiszem. Kb. fél éve. Akkor a képei biztosan nem voltak mind saját kép. Mostani képekben sem vagyok biztos. Onnan tudom , hogy azért kerestem fel , mert akinek a képeivel hirdetett csaj ismerem és kíváncsi voltam ő hirdet -e és milyen lehet. Nem ő fogadott , de nem csalódtam Patiban sem. Nagyon csinos szép arcú fiatal csaj. Nagyon kedves és türelmes volt. Akadt egy kis gondom is ( nem az ő hibájából ) ,de türelmesen túl lendített rajta. Nagyon jó fél órát töltöttünk el. Érdemes felkeresni. Barátnős. Nála talán megkockáztatnám , hogy a kor kevesebb a kiírtnál. Többség fordítva szokta sajnos :)
Kata (41) : masszázs. Réges régen voltam nála. Akkor még mást is vállalt. Később állt át a masszázsra. Meg voltam akkor vele elégedve. Korban szerintem stimmel. Arca nem volt az esetem , de a testével semmi gond nem volt. Egyszer érdemes felkeresni.
TS Labelle Beauty : Debrecenben találkoztam vele. Képei megtévesztőek picit. Csinos , jófej "csaj" fogad , de nem egy törékeny alkatra kell számítani , hanem kicsit masszívabb testalkat. Hatalmas lába is van :) De egyébként kevés dolog van amiből megmondaná az ember , hogy nem nőnek született. Nekem az első alakom volt ,hajtott a kíváncsiság . Nagyon normális volt , szépen óvatosan ment minden, nem erőltette a dolgokat. Nagyon könnyen és jól dugható. Francia kellemes. El is élvezett a végén valóban. Akit érdekel ez a dolog szerintem érdemes őt felkeresni.
Victoria (24 , transz): Volt már itt , őt is érdemes lehet kipróbálni a műfaj kedvelőienk , mert jókat hallottam róla , de őt nem próbálram. Egyszer próbáltam még az említett Beautyval.
Soffy (28) : Sajnos hozzá még nem sikerült eljutnom. Első alakommal az ő hibájából . Hívtam , nagy nehezen leegyeztettük az időt. Megadta a címet félig . Ahogy említették dohányon rendel. Elmentem a dohányra vártam , hívtam . AZt mondta el kellett mennie később tud jönni. Elintéztem pár dolgot , később hívtam akkor ismét más gondja akadt. Egy barátnőjét ajánlgatta , de nem volt már kedvem hozzá. Aztán kicsit vakvágányra is tettem. 1-2 hét múlva csak nem hagyott nyugodni. Ismét beszéltünk .Ekkora részben az én hibámnól nem jött össze. Odaértem , becsöngettem , felmentem az emeletre , de elég furcsa kiabálások , sikoltozások jöttek így inkább tipliztem. Azóta volt róla vélemény. Elvileg nincs vele gond .Lehet egyszer csak felkeresem. Képei ütősek. Kíváncsi lennék azokra a mellekre és szájra.
Bianka(24) . Telefonon kedves hang vette fel . Rayana-val együtt dolgozik. Kicsit túl szép , hogy igaz legyen kategória és nincs sajnos még vélemény sem róla így egyenlőre kihagytam. De lehet felkeresem.
Lola és Relax masszázs érdekel mostanában. Régen Relax masszázs Pandora volt. Akkor írtak róla minden félét. Loláról jókat olvastam. Valakinek van tapasztalat velük ? kit érdemesebb kipróbálni? Milyenek a csajok?
Sziasztok. Egy kis élménybeszámoló az utóbbi időkből :) Nem mindenki hirdet jelenleg , de sűrűn felbukkannak vagy átutaznak .
Chanel (23 azt hiszem) : Többször voltam már nála , Debrecenben is szokott hirdetni. Eszméletlen a csaj. Nagyon jól masszíroz , gyönyörű teste van , finom illatos. Nagyon gyorsan fel tudja húzni az embert. Őt nagyon szívesen elfoganám barátnőmnek is , mert nagyon kedves , odaadó és értelmes. Jól el lehet vele beszélgetni is. Ritkán szokott lenni , de amikor itt van vagy a közelben akkor érdemes meglátogatni. Nekem a legnagyobb kedvencem. Ritkán járok vissza csajokhoz , de őt soha nem tudom kihagyni. Barátnő feeling maximális.
Dior (33) : Sokáig szemezgettem a képeivel , hirdetésével. Olvastam hideget , meleget. Aztán egy szűkösebb időszakban , amikor kevés hirdető volt őt láttam meg ismét. Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem felkeresem. Amikor odaértem kicsit kezdtem már kételkedni jó ötlet lesz -e. *** moderálva *** Mindegy gondoltam fel megyek. A mostanában szokásos szalagon volt . Lakás szerintem elég lepukkant , nem sok kedvem volt semmihez. Többen is voltak a kecóban , de nem volt gázos. Viszont Dior nem igazán azt hozta amit vártam. Képeken brutál jó mellek vannak , a testen látszik , hogy kissé pocakos nem az igazi az a testalkat , de hát gondoltam pár kiló plusz nem gond olyan mellek mellett. Viszont sajnos a melle nem olyan szép , ahogy a képeken. Eléggé lógós , szerintem egy vonóval van is benne. Fejre igazából nem az én ízlésem. Ennek ellenére egyébként mindent megcsinált. Kissé flegma , de teszi a dolgát úgymond. Nekem mindenesetre egy alkalmas volt. Gyorsan túl akartam lenni rajta , és tipliztem is.
Andi (37) masszázs: Nagyon nagyon régen voltam nála. Akkor nem volt vele gond. Annó még azt hiszem Alma néven kezdett , aztán sokáig Milla volt. Régen csinos , szilikonos milf volt. Aztán elkezdett hízni , vesztett az alakjából. Mostani képei alapján már nem épp fénykorát éli. Régen a hozzáállásával és a hellyel sem volt semmi gond. Szerettem. Manapság nem tudom it nyújthat , de szerintem még mindig fel tudja csigázni az embert. Lehet egyszer ismét kipróbálom és frissítek.
Gaby (28): Nem is olyan rég voltam nála. Láttam a képein , hogy nekem való lesz. Egy egy képen látszódott , hogy vannak tetoválásai . Ráadásul elég izgatóak. Gondoltam nem hagyhatom ki. Telefont hamar felvette , nagyon kedves hang fogadott. Kézségesen tájékoztatott mindenről. Megbeszéltünk egy időpontot. Körúton van , mint később kiderült Dóra (21)-el rendel együtt. Lakás rendben , minden van mi kell. Ugyebár nem egyedül van , de diszkrécióval nincs gond , nem futottam bele kollegába :) Mondjuk Dórát félhomályban meztelenül láttam első alkalommal. Gaby nagyon csinos , törékeny nő. Eszméletlen jófej és figyelmes. Figyeli minden mozdulatod. Minden úgy megy ahogy szeretnéd. Franciája nagyon kellemes. Túlzottan is. Vissza kellett fognom , hogy ne menjek el idő előtt :) Sajnos nem bírtam így sem sokáig , de nagyon jól éreztem magam vele. Nagyon jó illata van , selymes bőre , gyönyörű arca, formás popsi. Barátnő feeling.
Dóra(21) : Mivel megpillantottam félhomályban az ágyon meztelenül fekvő Dórát a Gabyhoz való látogatásom során és csikolta a fantáziám ezért felkerestem őt is. Hamar tudott időpontot adni. Helyszínnel most sem volt gond. Nagyon szép formás szolizott teste van ahogy a képeken is látszik. Mellei a képekhez képest még szebbek , Feneke nagyon formás. Szerintem sportolhat valamit. Arcra jobban bejött Gaby , de Dórával sincs semmi gond. Nagyon kedves volt ő is , mindenben figyelt rám. Simogatott , kedveskedett. Barátnő feeling megvan.
Folyt. köv
A héten meglátogattam. Beletrafáltam egy olyan időpontba amikor kifejezetten jó hangulata volt. Velem nagyon aranyos és figyelmes volt. Azért a testért megéri felkeresni. Még mindíg a nagyon ajánlott kategória! Jönni fog még.
Roxy 26
Üzenetet váltottunk itt az oldalon, majd a találka előtt beszéltünk telefonon.
Panzióban voltunk.
Roxy egy nagyon szép, beszédes, közvetlen, csinos és kedves lány. Olyan volt, mintha már ismertük volna egymást, de ez csak miatta volt, én elég zárkózott vagyok általában.
Egy húzós éjszaka után találkoztunk, de mivel kissé nehezen jött össze a randi ezért fáradtan is bevállaltam. De jól tettem! Bár csak a feléig jutottunk annak amit elterveztem, de nagyon jól éreztem magam. Mindenben nagyon ügyes volt.
Mindenképpen visszamegyek még, be kell fejeznünk amit elkezdtünk.
... nekem régen, kb 2 éve a kedvencem volt, többször voltam nála, és most is mindig mennek, de.... a hozzáállásban is sok változott - nem pozitív irányba, illetve a képek messze kerültek a valóságtól - ez viszont pozitív kilogrammban változott...
Lehet gyenge volt a forgalom :)
Nem találom Kleo hirdetését. Nem úgy volt, hogy péntekig marad?
Sziasztok nagyon szépen köszönöm hogy ilyen vélemények vagycremélem hogy még valamikor lesz szerecsent találkozni. Puszika nektek
Királyok vagytok, hajszál hiján ráfutottam..............KÖSZI!
Köszönjük az infót! A hirdetés szövege,, Tina20 foro vérölany vagyokszeretem az izgalmakat hij biszalomal nem fogsz benem csalodni ,, Az apróba hirdet 2 hirdetéssel .. xd
A híres jó helyi csajok sajnos eltüntek........ 😉
A kóborló libák meg nagyon műek és flegmák.
Kedves Levi! :)
Nagyon szépen köszönöm az általad megosztott véleményt rólam.Kívánok Számodra még nagyon sok Kellemes időtöltést! Puszillak ☺
Ma Gaby 28-at választottam mert már rég jártam nála ,10/10 volt az együttlét.Van az úgy mikor eljössz ,de már vissza mennél egy kis repetára :)Részemről ajánlott jó szolágáltató!
Való igaz amit leírtál, de én csak a bemutatkozó szövegére gondoltam, az már más kérdés milyen szolgáltatást nyújt.Na majd hát ha valaki megírja mekkora különbség van a fotók és a valóság közt.Nekem mindig a vékonyabb kicsit sportosabb csajok jönnek be, molett nem azt meghagyom másnak.Volt már úgy kép ok, szöveg ok, telóba ok, ajtónyitás sarkon fordulás ez bukta. Helló szia!
Szellemes és fantáziadús bemutatkozás. No és persze vállalja magát. Szöveg alapján biztos elmennék, ha nem lenne ott, hogy olyanokat vár, aki szereti, ha van a nőn mit fogni.
Ezért is nekem emberileg szimpatikus, ellenben olyanokkal, akik olyan képeket raknak fel, mintha karcsú, sportos testalkatúak lennének, az ajtóban meg jön a csalódás.
Mindenkinek más a vizuális igénye, sok jó beszámolót olvastam már itt molett, nem vékony csajokrol is. Tény ,hogy az első szűrő a vizualitás. De azt is meg kellett érni, hogy lehet itt odavonzani azokat is, akiknek biztos nem fogunk tetszeni, de azoktól max negatív beszámolót lehet kapni. Persze bizonyos esetekben az ember elnéz valamit, de ahhoz olyan lelki és szellemi színvonalat kell nyújtani, amit csak a legendakent ismertek tudnak.
De a lényeg, hogy gratula neked az izgatóra sikerült bemutatkozó szövegért Natalia. Csak a szöveget elolvasva és egy kis beleélés és az ember fia zászlaja már felhúzásra került, az ügyesebbek meg recskazhatnak is ;)
Natalia 25, olvassátok el a bemutatkozó szövegét! Az úgy oda b*sz :)
Köszönöm Frank223 :) :*
szia,
köszönjük ezeket a beszámolókat.
Egy javaslatom lenne: jelenleg a Szalag, *** moderálva ***. Viszont pár emberrel való eszmecsere folytán többnek is az le jött le elsőre arról, hogy szalag azt az effektusra értették és nem a heyszínre.
A helyszínek változnak, és amikor esetleg már nem lesz ilyen helyszín, akkor meg főként félreértelmezhető lesz annak, aki régebbről nem ismerte ezt a helyszínt.
De ne vedd annak, hogy én most beléd kötök, vagy ilyesmi...
üdv és derűs napokat
Hello!
Péntek ebéd után meglátogattam Gaby 28 néven hirdető hölgyet.
Az egyeztetés könnyen ment. Tiszta lakásban fogad.
A képekhez képest élőben sokkal csinosabb. Arca bájos a szemei pedig rabulejtettek.
Egy nfvsz-t kértem. Tökéletesen teljesítette. A hozzá állása 10/10. Technika 10/10.
Egyébként jó fej, laza, közvetlen.
Korrekt csaj. Biztos vissza megyek hozzá.