Ezek a megerősítések mind hozzájárulnak, hogy kis pocak ide vagy oda, de én is tervbe veszem most már. Na és persze igyekszem a gyakorlatba is ültetni az elméletet :)
Ezek a megerősítések mind hozzájárulnak, hogy kis pocak ide vagy oda, de én is tervbe veszem most már. Na és persze igyekszem a gyakorlatba is ültetni az elméletet :)
Miss Unique 32 RELOADED https://www.videkilany.hu/77598-miss-unique
Lássátok előző leírásomat, csak most egy órára mentem és még jobb volt, mint az első alkalom :) Nem is szaporítom tovább a szót . . .
Teljes mértékben megerősítem! Ajánlott.
... és még egy két héttel ezelőtti találkozó amiről még nem írtam:
Zsófi 35 https://www.videkilany.hu/67121-zsofi
Egyeztetés: baromi nehezen ment, hónapokon keresztül "üldöztem". Persze ez azért, mert a jó szolgáltatót sokan keresik. Egy szombat délelőtt véletlen felindulásból csörögtem rá, és pont tudtunk időpontot is egyeztetni.
Helyszín: piachoz nem messze, ismerős helyszín. Ott, ahol érdekességképpen fürdőszoba kellék a csavarhúzó :). Legalább is én mindig látok ott.
Külső: képeknek megfelelően néz ki, szépséges milf.
Előadás: barátnős hozzáállás, színvonalas időtöltés. Igazán nem akarom szaporítani a szót, mert előttem sokan már leírták a véleményüket, amit igazolni tudok.
Értékelés: a helyi lányok legjobbjai között lévő hölgyről csak jót lehet írni. Tudja mi kell a férfinak.
És mint mindig: ezek a saját tapasztalataim és szubjektív véleményem.
Sajna mostanság elég kevés időm van, de egy röpke fél órát ma sikerült áldoznom, hogy fizikai vágyaimat kielégítsem...
Egyeztetés:még a "reggeli" ébredése után csíptem el, és sikerült egy nekem és neki is megfelelő fél órát egyeztetni. Ámbár utólag bánom, hogy nem volt jó nekem délután, mert egy óra jobb lett volna..., de hát utána már foglalt volt.
Helyszín: Örökösön a sarlós helyen, ismerös helyszín, igényes panel, kényelmes ágy, mi kell még?
Külső: Képeknek megfelelő kinézet, nagyon szép milf-es arc, karbantartott test, finom bőr. Ami képeken még nem látszik, vagy nem jól látszik a világbajnok kinézetű mellei - sokkal jobban néz ki, mint a képen - mert mi mást néz meg először egy férfi egy nőn :). Belépésnél még egy lenge öltözet mögött rejtőzött, de e látványelem meglátása előtt is tudtam már az ajtóban, hogy jó helyen járok, és már előre bántam, hogy nem tudtam egy órát foglalni.
Előadás: a vén rókák tudják, hogy a fél óra más, mint mikor egy órában több mindenre van idő, többek között nem kell kapkodni, stb. Fél óra az szex, az egy órában lehet inkább egy szeretkezéses együttlétet összehozni. Mondanám, hogy a megbeszéltek szerint alakult, de mivel nem volt megbeszélve konkrétan semmi, csak úgy megtörtént. Szuper volt. Hozzáállása jó, persze kinek mi a jó.
Értékelés: biztos visszajárósa leszek, ha erre felé jár. Ezt a nagyon kellemes eseményt egy órában úgy gondolom még lehet tovább is fokozni. Spirituális beállítottságú, nekem való :)
Fontos! Ezek a saját tapasztalataim, mellékhatások tekintetében pedig látogassátok meg és tapasztaljátok meg ti is.
Tudod ahogy a mondás is szól: "jobb egy kínos éjszaka mint egy magányos reggel!" :D :D :D
Kedves Denisa,
általában én válaszolni szoktam hozzászólásra, amit írtak, amit az előzménybe meg lehet tekinteni.
Ettől függetlenül igazad van, érdemes lehet az ilyen esetben is kiírni a nevet, mert a fórum folytonosságot nézve valaki azt hiheti, hogy az előtte lévő hozzászóláshoz van írva, és nem egy régebbire válaszolva.
Ahogy Staffi írta, nem rólad volt szó, hanem az előzményben látható hölgyről írtakhoz írtam hozzászólást. Még nem voltam nálad, - ámbár Staffihoz hasonlóan tervezem én is ... - így nem is lenne jogom Rólad bármit is írni, sőt még azt sem, amit mástól hallok. A saját tapasztalataimat szeretem csak megosztani :)
Mellesleg én is csak jót hallottam rólad eddig. Csak azt nem értem, hogy miért nem írják meg...
És még egyszer bocsánat, ha megtévesztő lehetett a hozzászólásom.
üdv és derűs napokat
Ha vissza olvasol rendesen akkor láthatod, hogy a Kleo szolgáltató hölgyről volt szó! Másik honann tudod, hogy nem volt-e esetleg nálad a Tibeti??? Gondolom nem mindenki mondja el az itteni "nick" nevét, hogy figyelj már drágám én vagyok a "Tibeti" :) De mielőtt az gondolnád hogy rossz szándékból írom ezt, le írom én se voltam még nálad de, sok itteni haverom volt hozzád aki mind mind dicsért téged nekem,ez nem lehet a véletlen műve, igy hamarosan meg látogatlak és még az is lehet a végén megmondom az itteni nevemet is :) Szép napot neked :)
Tibeti szerzetes Denisa vagyok nem egyértelmű amit írsz kérlek máskor nevet is írj mellé kiről isz Nálam még nem voltál és én soha nem voltam még Nyíregyházán!!!
... és ezt a módszert két jó szolgáltatónak simán el lehet nézni, mert nem valami gagyit akarnak rád tukmálni. :) ... Már ha ez tényleg tudatos módszer. Az, vagy nem az teljesen mindegy náluk. Szerintem mindkettőnél jó lenni, és férfiként jó érzés, amikor előtte vagy utána két szépséges pucér nő társaságában beszélget, akik közvetlenek még akkor is, ha nem éppen nála voltál.
De tény, hogy behúznak a csőbe és függővé válik az ember.
Én is voltam mindkettejüknél és ugyanezt tudom elmondani :) Talán annyit még, hogy Gaby jobban szereti a vadabb dolgokat (vagy csak vele jobban megvolt az összhang), Dóri inkább érzékibb kategória.
De tény, hogy jó a marketing mert én is hasonlóan jártam. Én elköszönéskor találkoztam Gaby-val kis csini fehérneműben. Nagyon bejött arcra is meg alakra is szóval besétáltam a "csapdába" és következőnek hozzá mentem. Ekkor egyébként az akció után Dóri mászkált félpucéron a lakásba :) szóval tényleg jól csinálják.
Részemről is ajánlott mindkettő hölgy.
Én még visszanézek :)
Megtoltam de kár volt.
De legalább meg is toltad vagy csak masszázs?!!
Pamela masszázs 36: Képeihez képest adjatok hozzá legalább 10-15 kg ot. Nagyképű, arrogáns, unott,lekezelő hozzáállás. Ez az én véleményem. Részemről nem ajánlott.
Dóri 21 / Gaby28:
Helyszín: körút: Ismét sikerült meglátogatnom Dórit. Kedves, és elképesztő alakja van. Hozzáálása az elmúlt időszakban rengeteget javult. Abszolút ajánlott kaegória! Legutóbbi találkozónk során egyszer csak besétált meztelenül Gabi28, hogy szívesen beszállt volna ahogy elnéz engem. Nem kellett több, egyeztettem vele is egy időpontot nem sokra rá. (ügyes marketing fogás :D ) Dórinál már voltam francián és kopletten is, Gabinál a fél órával kezdtem. Hozzáállás maximáis. Olyan amilyen a vendég, ha vadul akarod kicsavar, ha érzékien, halkan nyögdécsel. Több pozíció után végén hasrafektetve hátulról fejeztük be, ahogy csak belefért! ! Szemmel láthatólag élvezte (szóval szemmel úgy látszódott, ami ilyenkor jól esik még ha tudjuk, hogy érzésektől mentes aktusról van is szó). Ő is ajánlott kategória. Következő találkozót hármasban tervezem velük! kicsinálnak, az majdnem biztos! pár év van köztük de mindketten TOP szolgáltatók jelenleg!!!
szépen egymásra találtak! :D Kellemes munkát kívánok nekik!
Sokan vannak ezzel így! :-)
Ez a TS világ szintén nem az én világom, ugyanúgy, mint a húsosabb nők sem. De ettől nem kritizálom a másképp gondolkodokat, cselekvőket. A "mások" szemében mi vagyunk a másabbak. Lehet vitatkozni azon, hogy ki másabb, de nem szükségszerű. Ettől nem kell másképp nekünk gondolkozni, nem kell elfogadni, de az éles kritika mindig csak viszályt szít.
Ez olyan, mint a vegetáriánus és a "húsos" étkezés - örök vita.
Ugyanakkor ennek ellenére Ronnie-nak mostanság sok beszámolót köszönhetünk, ami hasznos lehet mindenkinek.
Egyszerűbb lett volna ha annyit írsz hogy voltál Pati 32-nél.Másik soha nem használt kamu képeket!Neki nincs szükség ilyesmire, ezelőtt félévvel ugyanezzel a párfotóval hirdetett.Nyíregy egyik legjobb szolgáltatója.Neked is mindegy (ronnie) csak lyuk legyen meg szorítson,TS Labelle Beauty,, fuuú ,ez über gáz!
Patinál voltam. Akkor volt 1-2 kép amin biztosan nem ő volt. Mert ugyanazokat a képeket (levágás nélkül , arccal) megtaláltam egy ismerős nyiregyj csaj facebookján. Furcsáltam is , hogy ő hirdet mert jelenleg Sopron környékén él. Kiváncsi voltam elmentem , nem is ő fogadott hanem Pati. Akivel ennek ellenére semmi gond. Nem is értettem miért vannak ugymond kamu képei. Hiszen gyönyörű, csinos fiatal nőről van szó. Remélem így érthetőbb. Jobban nem tudom elmagyarázni :)
Mi ez a Patinál voltál? vagy nem ő volt , meg másik csaj? meg nem az ő képeivel hirdet,, ez így elégé zavaros.