OK de hol van ez a Mira ??
OK de hol van ez a Mira ??
Köszi az infót! Lora 21-et én is meg akartam látogatni, de ezt olvasva inkább nem.
Teljes mértékben egyet értek. Igaz én csak franciára mentem, amit azóta is bánok, hogy nem fért bele több.
Nem beszél mellé a hirdetésben, a mélytorkos francia istennőjéről beszélünk. Van az a kategória, aki csak azért vállalja, mert plusz rózsát kérhet érte, de nem megy neki, sajnos nem egy ilyen lánnyal volt dolgom. Aztán ott vannak azok akik tényleg profik, pl Minnie vagy Alexa, és akkor van a 3. kategória, azaz Mira. Az egy dolog, hogy eltűnik a szerszám teljesen, de még úgy ráhúzza magát mindenféle noszogatás nélkül, hogy a maradék 1-2 centi is eltűnik, szó szerint tövig hatolva.
Szia. Az úgy milyen munka már,hogy a.melltartó fent marad? Beszarok! Lassan már csak a fotelba kell ülni,magadnak verni és csak nézzni a csajt :-D :-D Ezért jó a jól bevált helyi lányokhoz menni,ahol az ember jól is érzi magát! Szép napot mindenkinek!
Én tegnap szerettem volna meglátogatni Gabiékat, viszont a megbeszélt. egyeztetett időpontban már nem tudott fogadni. Nem először látogattam volna meg, ezért kicsit nehezményeztem is, de nagy meglepetésemre a telefonban elnézést kért és biztosított, hogy legközelebb kárpótol. Ez kiváló hozzáállás, vendégközpontú marketing:)
Május 1-én unalmamban úgy döntöttem felkeresek egy lányt Elizabeth 27-re esett a választásom Amikor odaértem és ajtót nyitott egyből láttam, hogy a hirdetésben lévő képeken más lány van. Ez mondjuk nem zavart mert ő is jól nézett ki. Egy órára mentem a rózsákat előre kérte. A szobába érve a telefonja állandóan csengett egyszer fel is vette, bár elnézést kért nem nagyon tetszett a dolog. Ő kezdett natur franciával de kb öt perc múlva gumit húzott ekkor mondtam neki, hogy a telefonban volt KF és élnék a lehetőséggel. Hanyatt feküdt és elkezdtem a melleit csókolgatni rám szólt, hogy nem szereti ha babrálják. Az aktusnál én kezdtem felül ez tetszett de rövid idő múlva szólt, hogy most már jöjjek hátulról. Ezt a pózt utálom le is lankadt a figyelmem valahogy elment a kedvem az egésztől. A végén inkább kézi levezetést kértem. Mindez tartott kb fél óráig aztán gyorsan felöltöztem és eljöttem. Valahogy nem bántam, hogy a félórám ott maradt nem valószínű , hogy visszamegyek. Ezek után szombaton felhívtam Gabyt és egy nagyon kellemes órát töltöttem vele. Ez nem volt elég ezért a múlt héten meglátogattam Dórát is a vele töltött egy óra is nagyon kedvemre való volt. Nem tudom ki, hogy van vele de ennél a két lánynál nem igazán ért még csalódás szinte mindig elégedetten távoztam. A ma estémet viszont Rami aranyozta be egyszerűen megunhatatlan. Ezek után úgy döntöttem, hogy maradok a négy kedvencemnél így biztos nem érhet csalódás. A négyből hárommal már sikerült találkoznom ebben a hónapban a negyedikkel valahogy nem akar összejönni a dolog de nem adom fel.
Két hirdetése is van egy ugyanaz mindkét loretta! *** moderálva *** str!
Na igen, de melyik? Jó lenne ha nem tudnának hasonló névvel regisztrálni a csajok az adott városban.
Loretta!Meglátogattam bár ne tettem volna!Maga a csaj külsőre nem rossz!Viszont be nem áll a szája egyfolytába csak locsog,dumál,el mondta vagy százszor mennyire fáj a foga!Mondom neki te mit reggeliztél papagályt?:-)Szörnyen idegesitő!És csodálkozik nem áll fel az ezredes!Kidobott pénz,idő!Erősen kerülendő!
Claudia 30 - Régóta terveztem meglátogatni, csak eddig mindig közbe jött valami. Staffi viszont olyan kitartóan dicsérte privátban, hogy végül szakítottam rá időt és meglátogattam. Nagyon nem bántam meg. Bevallom meglepett a műsor, természetesen pozitív értelemben. Nagyon régen találkoztam olyan lánnyal erről az oldalról aki ennyire kezdeményező, közvetlen és domináns lenne. Szokatlan volt a műsor nem is voltam rá felkészülve, na de majd legközelebb. Most már tudom mire számítsak. Természetesen megyek még hozzá!
Képek alapján nagyon jo a Samantha28, de telefonba kicsit mogorva, durci volt :( egy kis info nem lenne rossz amugy...... :)
Sziasztok nem rég meglátogattam Erika 37 ,kedves beszédes hölgy alkatra telt .de pont amennyire kell,francia szuper kölcsönös is mehet ,mindent csinál ha kell te,ha akarod ő forgat,rózsa kedvező kategóriás. Nagyon kedves szerintem az egyik legjobb szolgáltató.
Gigolonak igaza van! Kb. 1 éve én is voltam egy párszor Patinál. Kedves volt, mindent úgy csinált, ahogyan kértem. De, semmi beleérzés, plusz fíling nem volt a dologba. Tette a dolgát és kész. Testileg nekem se jött be annyira, a fényképek alapján akkor mást vártam. Nem kielégülve, mosolyogva távoztam tőle.
Persze, lehet én se voltam szimpatikus. Mindig hangsúlyozom ez egy egyéni benyomás, vélemény.
Pati 33:
CSalódás sajnos. Tudjátok van az a vicc:
és milyen a lány?
aranyos.
de szép okos?
aranyos.
Tényleg aranyos, túl aranyos is. A teste, hát én nem tudom ki írta az eddigi hozzászólásokat?? *** moderálva ***. Összeségében mindent úgy ahogy a vendég akarja, szó szerint mindenre az a válasza, hogy "ahogy neked jó". túlzás. Francia kellemes, kölcsönösen is mehet, szex felejthető!
Összességében egy értelmes, okos, kedves szolgáltató, de két kérdés pörgöt újra és újra a fejemben,
MIért vagyok itt??
Ő miért van itt?? Őt tudom miért...
test:10/4
arc: 10/4 (szubjektív)
dögös: 10/3
Fenék: 10/3
Mell: 10/8
hozzáállás: 10/10
aranyos: 10/10
szerintem azoknak javasolt kategória akik beszélgetni mennek, kiönteni a lelküket..stb, akik egy jót hancúrozni mást keressenek
Szerdán volt szerencsém meglátogatni Claudiát! Nem fogok most ódákat zengeni róla , megtették ezt előttem és utánam is egy páran. Van egy dolog amiben szerintem megegyezik a véleményünk Claudiánál nem érheti az embert csalódás.
Pénteken Ramit hívtam, de nem tudtunk időpontot egyeztetni. Később viszont visszajelzett, hogy mégis tud fogadni. Elég rendhagyóra sikeredett a találkozó viszont mindvégig jól éreztem magam. Az egy órában sokat beszélgettünk mindvégig nagyon kedves és figyelmes volt. Nagyon is! Olyan rég voltam nála, hogy el is felejtettem milyen kellemes vele az együttlét . Az elején meg is jegyezte, hogy régen jártam nála. Az egy óra egy kicsit elhúzódott, de még így is kevésnek éreztem szívesen maradtam vona még tovább. Egyvalamiben biztos vagyok ezentúl gyakrabban fogom látogatni. Ramiról korábban írtak már jót is meg rosszat is. Én mióta járok hozzá mindig csak azzal a Ramival találkoztam akivel maximálisan meg lehet elégedve az ember. Azt meg különösen köszönöm neki, hogy pénteken mégis csak tudott szakítani rám egy kis időt.
Kellemes húsvéti ünnepeket
ZÁHONY FELÖL JÖN A GŐZÖS, OTR LOCSOLOK AHOL SZÖRŐS!!! 🐇🐰🐤🐥🐣🌷🌻🥀🌺🌹💮🌸💐☺️😄🤗
Kelemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!
Kellemes húsvéti ünnepeket! Hölgyek, Urak. 😊😊
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok, a lányoknak,, makktársaknak és a szerkesztőknek! Hölgyeknek sok locsoló pasit, srácok tojásokat megfestettni a hölgyekkel, rúzsos felsőajkakkal :)
Lassan igaza lesz Gargabának, tényleg elég lesz bekerülni a Claudia30- hoz!