Sziasztok!a Ramikarol le lehet szállni! Akinek nem tetszik ne járjon hozzá! Legalább több ideje lesz rám! Igen is ő egy aranyos tündéri csaj!puszillak Ramika!
Sziasztok!a Ramikarol le lehet szállni! Akinek nem tetszik ne járjon hozzá! Legalább több ideje lesz rám! Igen is ő egy aranyos tündéri csaj!puszillak Ramika!
Gabo 😘
Kitartás Rami! Veled vagyok 😉💪
Most már lehet dugni rendesen?
Köszönöm szépen 😊 !
Köszönöm szépen Staffi 😍😍!
Szia Rami és mindenki!
Nem szoktam itt jelen lenni mint véleményező,de gondoltam most írok. Nem azért mert bármi szüksége lenne rá Raminak,hogy megvédjék, és nincs is miért, na meg elég tűzről pattant és megteszi ő maga ha úgy adódik ,😉 Hanem azért mert tényleg egy normális,megbízható ,jófej lány akire lehet számítani,és alkalmazkodik az emberhez teljes mértékben. Úgy gondolom amit adsz azt kapod vissza tölle sőt....
Aki meg értetlen és paraszt vele szemben, az meg magára vessen és ne is csodálkozzon az eredményen kár hisztizni .
Osztom Staffi véleményét teljes mértékben.
Ramika😍Nem kell bántani a hölgyet mert ő aztán tényleg rugalmas az időpontokba, van hogy ha meg van beszélve a ki ír munkaidőn kivül is vissza jön ha a vendégnek pont akkor lenne jo! De most ha egy időpont le van beszélve akkor mondja le??! Akkor meg az lesz a baj, hogy lemondja a lebeszélt időpontot.... Megbízhato, jo szolgáltato, a városba most ez egyik legjobb....
Remélem követed a fórumot és olvasod is amit írok kedves ***2315088 telefonszámmal rendelkező úriembernek nem nevezhető illető! Nem tudom,hogyan foglamazzam meg számodra azt hogy egy adott idopont kívan adva !
A kulturált beszéd stílusod pedig mindent elárul rólad !! Igazán büszke lehetsz magadra !!! 😂😂😂
Szia! Egyetértek a véleményeddel! :) Zarát nemrég újra meglátogattam, és sokkal csodálatosabb, mint évekkel ezelőtt! :)
Itt a Zara és még mindig "komoly" testre, már csak a Latika jöhetne vissza! Valamikor szivesen látogattam őket :)
Kamilla18-nál nagyon gyorsan repül az idő!Sajnos nem jó értelembe!10 perc mulva jelezte,h lejárt a fél óra!
Mai napom:félóra Gaby-Dóra párossal ami igazából 40 perc lett, mert nem nézték az órát. Az elején megígérték, hogy szét fognak szedni ezt az ígéretüket be is tartották. Nagyon ajánlott a két lány külön-külön is de hármasban az igazi. Nagy az összhang köztük, így esélyem se volt ellenük egyszerűen kivégeztek. A lényeg hogy megint sikerült feldobniuk a délelőttöm és ezt köszönöm szépen
Köszi Ivett nagyon jó volt Veled !
Ezt jó tudni 👍👍
Jön vissza a Mira29 jövő honap elején ugy néz ki eddig azt mondta, beszéltem vele :)
A hétvégém nem teljesen úgy alakult ahogy szerettem volna péntekre már egyik kedvencem se tudott időpontot adni. Viszont szombat délre igen, amit egy félórával előtte sajnos le is mondott. Így hát meg kellett szegnem a korábban tett fogadalmam, hogy új lányokhoz egyenlőre nem megyek. Igazából nagyon le voltam hangolódva a két nap sikertelensége miatt, de úgy voltam vele ha már elindultam akkor nem fordulok vissza. Választásom Laura23-ra esett. Amikor ajtót nyitott örömmel láttam, hogy nagyon csinos lány. Miután megbeszéltünk mindent gyors zuhany után már ruha nélkül várt a szobába. Egyből feltüntek gyönyörű mellei szerencsére nem volt tilos hozányulni. A natur francia extraként *** moderálva *** nem kértem. Nem is tudok róla véleményt mondani mert gumiban nem az igazi. A francia után én kezdtem felül amíg el nem fáradtam utána mondta, hogy csináljam hátulról meg is jegyeztem neki ez nem túl jó ötlet mert nem szeretem ezt a pózt. Kár volt belemenni mert a végén megint csak a kézi levezetés maradt. Azt mondta mivel már voltam benne a franciát nem vállalja Kíváncsi lettem volna arra ha kérem a natur franciát akkor a dugás után leveszi a gumit és fojtatja franciával vagy akkor is ezt mont volna. Ha legközelebb megyek majd kérem a naturt és akkor majd elválik. Összességében Laura egy gyönyörű lány eszméletlen cicikkel és kerek popsival. A hozzá állásával nem volt gond csak nekem volt rossz napom.
Például nekem számít az összkép,főleg ha új szolgáltató látogatását tervezem.:)
Többen is érdeklődtek a Szamantha28 iránt nálam de semmilyen érdemleges infom nincs rola, gondoltam ma felhivom, délelőtt fel is hivtam. első két mondatnál kicsi lehetett volna kedvesebb de utánna teljesen normális hangnemben válaszolt és mielőtt szép napot kívánt nekem abban maradtunk estére hívom ujra, mondta is, hogy nyugodtan, hivhatom mert igaz hogy változo mikor meddig dolgozik, de érdeklődjek nyugodtan. Este hivtam is elsőre két csengetés után kinyomta, később hivtam akkor viszont felvette és kicsit ingerülten beleszolt, hogy " Na halloooo, a ge**be... és kinyomta a telot! Gondolom álmos lehetett vagy passzz..... Utánna gondoltam magamba már telefonálgatok kicsit unalmamba, felhivom a Kinga 20 - at vele régebben váltottam pár üzenetet ő viszont full kedves és korrekt volt amikor vissza irt, ő kocsiba tudja válallni csak, a lényeg hivtam nem vette fel, sajnos. Következő Viktoria 20, *** moderálva *** átlagos, van lakás, teloba normális kedves, sajnos a várostol ugy tiz kilométerre rendel ami persze kocsival 10 perc. Következő Lola 23 teloba nagyon kedves, mondtam elnézést a késői zavarásért de ő mondta nem zavarsz drágám, nagyon normális volt a teloba, *** moderálva *** naturfrancia több egy kicsivel mint amit álltalába megszoktunk! Visszatérve azokra a lányokra akik már teloba sem kedvesek (jo valahol megértem, hogy kicsit unalmas mindig elmondani a szolgáltatást naponta nagyon sokszor a teloba) azok meghalgathatnák mondjuk a Ramika, Claudia, nagyon kedves tájékoztatoját a telefonba! Nagyon sokat számit már a telefonba egy vendégnek, hogy az adott hölgy szimpatikus-e egy telefon beszélgetés alapján már, vagy inkább egyből tárgytalan.....
OK de hol van ez a Mira ??