A moderálási alapelveket figyelembe véve nem igazán volt lehetőségem beszámolni az utóbbi pár hónap tapasztalatairól, de miután összegyűlt jópár pozitív élmény, talán ez majd átcsúszik a cenzúrán:
Maja 23: Super lány, menjetek - de ne agyatlanul! :) Tényleg fontos, hogy elolvassátok, amit az adatlapján írt, mert csak így lesz korrekt az együttlét. Nekem egy olyan barátnő fílingben volt részem, amiiben benne volt az első randi izgalma minden pro és kontra vonalon, az együttjáró fő- és mellékkörülményekkel együtt. :) Ugyan elég önző voltam első találkozáskor, de simám látom, hogy innen lehet tovább lépni
Mira 29: Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, csodaszép lány, igazán partner mindenben! Én voltam (asszem) az első vendége itt nyírben, és szupercuki volt, ahogy a házszámokon polemizáltunk, holott én már a telefonos megbeszélés során pontosan tudtam a hogy hová kell menni :) :D
És én semmiképp sem vetném a szemére, hogy nem veszi le a melltartót, ez egy olyan dolog, mint ahogy valaki nem vállal ezt meg azt.
Mi még biztosan találkozunk. ;)
Sziszi 28: Na itt viharban vagyok. Azért, mert a képek nem fedik a valóságot. Ő van a fotókon, csak nem teljesen így néz ki, pedig korban nem érzek különösebb eltérést a szokásostól.
De ahogy kommunikál, ahogy elcsábít - engem teljesen megvett. Nagyon szép fél órát köszönhetek neki - és ez is ritka - kölcsönös 'megelégedéssel' sikerült elbúcsúznunk. Részemről abszolút ajánlott!
Alexa 25: No komment. Lövése sincsen, hogy mi kell egy pasinak. 'Mellesleg' kicsit megviselt, de ezt még ezer lehetősége lenne kompenzálni, én olyan átlagosnak mondanám: Nem nagyon okos, és nem kicsit buta.
Most ezek a hirdetők vannak fenn, majd mesélek másokról is.