Laura 27 is jó!!!
Laura 27 is jó!!!
Köszi!! Voltam Nála!!:-))
Bp van!!! 100%
Lottival mi a h? szabin van? Férjhez ment ? :D valaki tud kűldeni számot ?? vagy valami ? Danke :)
Ott már nekem is végig futott a szemem Jolika :D
Tudnátok ajánlani jó masszőr lányt a kórház- malomkert környékén? Köszi !
Otthon van. Állítólag talált magának valami faszit.
hmmmmmm besza behu,nem is mindegy ki milyen néven hirdet, pesten mehetnének a str*gók kerültről kerületre verekedni mert a ribanca nevét használja valaki....
Na ha meg valaki név alapján választ picsát, az vagy hülye vagy még nem látott olyat, felőlem GÉZA néven is hirdethet,csak ne fütykös legyen alatta.....DDDDDDDDD
Kis hidegvizes borogatással egész hamar el szokott múlni :D Am Köszi :)
Am ebben van némi igazság :)
Sziasztok!
Ma és pénteken nem leszek elérhető.
Szia HankMoody :)
Remélem a fórumon is megjelennek majd a beszámolók rólunk és a hely igényességéről. Nekünk is furcsa,pedig nagyon maximalisták vagyunk a vendégekkel ,a lakással és magunkkal szemben is. Ha van időd látogass meg minket,vagy engem (Zsófi). Mi 3-an dolgozunk,nincsen "pit bull "
a konyhában ,csak és kizárólag mi :) Bizunk benne,hogy hamarosan rólunk is irni fognak . Köszönöm az észrevételt :) üdv:Zsófi
Szia Zsófi!
Igaz, HankMoody lett megszólítva, de talán megkérdezhetem, hogy finom masszázst vállalsz, vállaltok-e? Amennyiben igen, akkor felkeresnélek benneteket, s az is lehet, hogy majd készül egy beszámoló.
:)
Válasz jöhet ide is, de jöhet privátba is. Várom.
Üdv.: Aliglátszik
KIM-ről van valakinek infója?
Nem kicsit csiklandoz a dolog, de még nem olvastam semmit róla.
Lili új, vagy csak eddig nem láttam? S róla tud valaki valamit?
Sziasztok Gináról tud valaki valamit mondani?
Én csak annyit, hogy marha nehéz elérni. Több napon keresztül hívogattam mire felvette. Naygon kedves és cserfes a telefonba, mindent elmond, de úgy hogy merevedésed lesz tőle. Adott egy időpontot, de amikor tegnap hívtam kb. ötvenszer, folyamatosan ki volt kapcsolva.
Úgyhogy kitartás, szerintem megéri, én is próbálkozom még.
Sziasztok érdeklődnék nem e tudtok valakit aki lingam masszázst vállal?
itt nyiregyen
Szép estét mindenkinek.Petrix barátom a fényképes lányok közül *** moderálva *** vállal konkrétan ijen szolgáltatást irja is,de ahogy a leány fotóit nézegetem masszázs után megéhet egy patront is ,perssze a patront nem szószerint értem.Az aprók között találsz még masszázsal foglalkozó lányokat,hívd fel őket pofon nem vágnak.Lehet hogy ott a tuti.Legyél figyelmes,baszás helyett nehogy átbaszás legyen a vége.Jobboldalt a keresőbe ha be ütöd a kiszemelt lány nevét,remélhetőleg találsz véleményt.Jó szórakozást és szép estét.
kössz flaska én ios jártam már igy ny1en egy másik hölgyeménnyel és azóta nem voltam ott ilyen ügybe de gina felkeltette az érdeklődésemet
:D