Hogy így? Ezt nem értem.
Hogy így? Ezt nem értem.
Baromi nehéz beszélni valakivel ha nem veszi fel a telefont.
Nekem még egyszer sem sikerült.:))
Már minek felhívni,el is tűnt a hírdetése! De amúgy hívtam,de alig értettem valamit! A telefonja nem igazán a legjobb,vagy a fülem szar! Azt tudom hogy *** moderálva ***
Ugy két hónapja beszéltem az Anikóval... azzal az "Anikóval" aki itt Nyiregyen évekig az egyik legjobb volt... akkor azt mondta nekem "már nem dolgozom, befejeztem" sajnos.... pedig valamikor nagyon komolyan vitte a primet a városba... ha azt gondoljátok, hogy lehet ez az Aniko az lenne-e... hát nem tudom.... szerintem nem az, de a legjobb az lenne ha tévednék... 😉😉
Akkor nem csak nekem tünt fel a dolog.Nem lenne rossz ha úgy lenne ahogy gondolod.
Ma volt egy kis szabadidőm, gondoltam hasznosan töltöm el és meglátogatok pár új lányt akikkel eddig nem találkoztam!
Mendy 42
Már régóta kinéztem magamnak, de ha tudom, hogy ilyen jó lesz egy percet sem várok a találkozásig!
Pici törékeny hölgy, olyan Anita Bellinis testalkattal csak milf kategóriában! :)
Isteni francia tudása van, finoman lassan mélyen pont ahogy szeretem!
Aztán szex több pózban, egyiknél sem volt semmi nyafi!
Személy szerint imádom az ilyen pici lányokat, főleg akkor ha ilyen hozzáállással párosul!
Én mindig felkeresem majd ha erre jár!
Viki 28
Először jár Nyíregyházán, képei alapján nagyon megtetszett, gondoltam hát meglátogatom!
Szép szőke lány nagy cicikkel és formás testalkattal!
Egy órára mentem végig kedves volt és beszédes!
69-el indítottunk, nagyon jól csinálja és úgy vettem észre, hogy szereti is! Szóltam, hogy lassan belekezdhetünk a szexbe de tovább folytatta a franciát és a punciját is úgy tolta, hogy úgy éreztem hogy még szeretné ezt a pozitúrát élvezni! 😁 ez nagyon bejött és tovább csináltam!
Picivel később jelezte, hogy most már ő is készen áll! 😁
Vele is több pózt kipróbáltunk, a kedvenc szemből és hátulról volt!
Vele is nagyon elégedett voltam!
Bátran ajánlom mindkettő hölgyet, nem lesz csalódás! 😉
Melinda 21 kis info teloban minden ok Mire odaerül a sor nicns NF ö iet nem mondott... nem ajánlanám.. több profillal is hirdet császárszálláson van.
Ha mögmondtam hát mög mondtam neked... rendös lány ez a Nati hölgy.... 😉😉 Látom böigazolodott... 😊😊
Nati34 Képek valósak élőbe is ilyen:) lakás tiszta! Korrekt lány! Ad hangot az élvezetnek ami szerintem fontos:) franciába is igen jó:)
VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Ha már itt van Nati 34 megyek meglátogatom. 😊🔥🔥
Sziasztok. Judie újra itt. Egyszer voltam nála még régen, minden ok volt. Remélem most is olyan jó a szolgáltatás
Időutazó a Dóri=Amina=Anita 😂😂 A mai fejlett világba minden előfordulhat ezek szerint😊 Egyszerre tud lenni Nyíregyen és Nagykanizsán😉😊 Vagy van egy ikertesoja....
Akkor nézd meg Anita(24) képeit (jelenleg Nagykanizsán), még az "öreg" Marilyn Monroe is egyezik!😎🤯🤣
Na, melyik az igazi????🤔
A keresztelővel nincs is gond, viszont a szolgáltatása nem az igazi sajnos a Dóri 27 (Amina) hölgynek 🤔😒Nincs benne Nyiregyen a Top 10-be! ☝️☝️
Léna 27-re gondolsz?
Iza 25 nem ajánlott. Engem kétsze is becsapott! Egy napokra látogat el az adott városokba vagy max két nap....! Szereti változattni a nevét ... Iza drága akit a múltkor Debrecenbe vendéget megröviditetted egy kis "*** moderálva ***" a tudta nélkül az egy haverom.. és Nyiregyi.... szerintem *** moderálva ***.... 😊
Legutóbbi találkozásom Dórával sajnos nem volt felhőtlen viszont most gondoltam pontot teszek arra a bizonyos I-betűre és elmegyek hozzá újra.
Helyszínre érve legutóbbi alkalomtól eltérően Gaby is pont ott volt és sikerült rábeszélniük (nem volt nehéz dolguk) egy hármasra. A produkció amit előadtak bőven meghaladta az elvárásaim és nem bántam meg hogy újra elmentem.
Mindenkinek csak ajánlani tudom ezek után.
Mai nap megkíséreltem látogatni Chanel (24) néven hirdető hölgyet. Megbeszéltük az utcát, időpontot, pontos címet majd a helyszínen mond. Megérkeztem időre de sajnos nem vette fel a telefont. Fél órás várakozás és elég sok sikertelen hívási kísérlet után tovább álltam. Majd egy óra múlva csörgetett meg viszont én addigra már messze földön voltam onnan.
Régebben már volt hozzá szerencsém, aranyos és kedves lány a masszázsa pedig kifejezetten kellemes és jól el lehet vele beszélgetni, talán ezért is vártam rá sokáig de így ez csak idő rablás volt ma sajnos.
Üdv! Ezt csak én nem értem, hogy itt mégis mi történt? Odaadtad a rózsákat utána meg elment otthonról? Vagy bezárkózott TVzni?