Remélem, hogy nem csak azért választotta ezt a nevet mert pont ez volt a naptári névnap, hanem a szolgáltatás is olyan színvonalú lesz, mint ami a névhez kapcsolódva emlékként feldereng.
Remélem, hogy nem csak azért választotta ezt a nevet mert pont ez volt a naptári névnap, hanem a szolgáltatás is olyan színvonalú lesz, mint ami a névhez kapcsolódva emlékként feldereng.
Egy ideje már szemezgetem a hölggyel de még nem volt rá alkalmam hogy meglátogassam,
viszont a legutóbbi névváltása bennem is érdekes érzéseket kavart fel. Egyetlen egyszer sikerült eljutnom “A” Daniellához, aki színvonalát hosszú évek alatt sem tudta senki felülmúlni, érdekesen várom majd a kedves hölgy versenyző mire képes ha egyszer eljutok hozzá :)
Daniella nevet olvasva sok vendégnek az jut eszébe: Minőség, No.1. Legenda, Bárcsak vissza térne,vagy sajnos soha nem jutottam be hozzá.... Kamilla20=Melinda21= talán Alexandra 20.... olyan nevet választottál a Daniella22 név alatt amihez mindenki a minőséget köti össze.... de vajon te a minőséget képviseled-e....??? Ez a Név egy nehéz örökség.... ugy mimt a Gina Diamond, Linda, Aniko, csak hogy az elmult 5 évet emlitsem meg.... Remélem vannak akik tudják miről beszélek.... :)
A héten volt szerencsém Kiara (38)-hoz. Nagyon jófej csajszi! :) A franciája ritka jól passzolt az én ízlésemhez, nem is erőltettem a továbbiakat, de a hozzáállása alapján egészen biztos vagyok benne, hogy a változatosabb programot kedvelő kollégák sem fognak csalódni.
Részemről abszolút ajánlott, hacsak nem vagy mellmániás. :)
Sziasztok!
Az Egészségügyi főiskolás/Nyíregyházi Egyetemes-es nem hivatásos vonal engem is érdekelne!
Sajnos nekem is hasonló a tapasztalatom. Bár egyszer sikerült eljutnom hozzá, másodszor már probléma volt mert a megbeszélt időben nem volt elérhető
Mercynél és ivettnél voltam ők jók többieket passzolom! Mindkét lány más és mást is enged kérdés mi a cél! Ha érdekel írj privátban!
Sziasztok!
Mostanában nem voltam aktív ezen a téren. Kiket tudnátok ajánlani Nyíregyházán kedves, aranyos, jófej, odaadó, barátnő feelinget nyújtó lányként? (a túlsúlyos, husis lányok nálam kiesnek) Olyan valakit keresnék, aki "emberileg" is rendben van. Tehát a flegma, beképzelt, arrogáns, "fadarabként" viselkedő lányokat akarnám elkerülni.. Laurát, Belly-t, Mercy-t, Kamillát, Ivettet néztem.
Továbbá Egészségügyi főiskolás/Nyíregyházi Egyetemes-es nem hivatásos vonalon mi a helyzet? Vannak még lányok, akik mellékesbe vállalnak még ilyesmit?
Sziasztok. Masszázs lányokról tud valaki véleményt írni? Lolita érdekelne leginkább, de a többiekről is szívesen hallgatok véleményt.
Illetve Belly 33 mozgatja még a fantáziám.
Köszi
10/6.5
Amit ígér megtartja de nyafogás is van!
Kit tudtok Nyiregyen ajánlani akinél tényleng igazi a csók vagy esetleg olyan aki szereti a vibrátoros játékot.?
Sziasztok
Anno én is belefutotam Maya masszázsba mondjuk én meg is dugtam hát a mellei jok voltak de annyi mégegyszer nem megyek 😀
Sziasztok!
Apróhirdetésből Barbiról van valakinek tapasztalata?
Előre is köszi!
Én a megjelenése első napján egyeztettem időpontot, haat eléggé túltolta a logisztikát, kétszer visszahívott, hogy lehetne-e később, mondom ok, aztán az ház előtt már nem tudtam elérni..
Ezt mondom mindig a jó és a kevésbé jo infokat is meg kell osztani! Sokan "talállnak" egy jo szolgáltatot és nem írnak róla mert attol félnek hogy sokan fognak menni hozzá és neki nem lesz időpont.. Egy hirdető annál tovább marad vagy több alkalommal is vissza tér minnél több vendégje van! Ha valaki jo szolgáltato le kell írni,ha nem jó azt is...egyszerű ez mint az 1x1....feleslegesen ne fusson bele senki gyengébe,ha meg valaki jo szolgáltatot talál, azt meg tudatni kell ,hogy érezze jol magát vele más is...nem kell pina irigynek lenni
.... :)
Voltám már vele teljesen korrekt, klímás lakás nagyon jó natúr francia a képek teljesen valósak róla csak ajánlani tudom.
Hát ez van, amikor kapkod az ember :-(
Mindegy a lényeg, hogy ezért kell minél többször megosztani ezeket a negatív tapasztalatokat, mert a legfelhaborítóbb, hogy totál lehúzás az egész és ha nincs elég infó róla például itt a fórum-n akkor bizony mindig lesznek újjabb szerencsétlenek.
Nemáá' te tényleg beleszaladtál a vagy 5-6 éve golddiggerkedő Mayába?? :D Én még amikor szexpartner volt, repültem be még nagyon az elején, akkoris erős volt a kontraszt, aztán pár év múlva találkoztam vele, amikor egy hasonló marketinggel bíró, fogatlan hölgyemény társaságát 'élveztem' (nem), és csak annyit gondoltam magamban: Úristen, ez hogy 'megnőtt'! :D
Elisaa.Sokat olvasni róla itt,nekem eleve szimpatikus az,hogy tud írni.Manapság sajnos ez is ritka.Régóta agyalok,hogy el kéne jutni hozzá,de úgy látom,utána is járok majd a dolgoknak :P
Meg se vartad amíg megcsinálom az ágyat! Ez az egyik a másik meg nem tudom mire számítottál ez az egyik a másik meg ha profi masszázst szeretnél arra ott a szalon!! 😊😊