Minden kedves koléganőnek és vendégnek kellemes húsvéti ünepeket kívánok!!!!
Minden kedves koléganőnek és vendégnek kellemes húsvéti ünepeket kívánok!!!!
Hát anno én is így hivogattam,ahogyan te,de két nap után meguntam kb. :) Lehet két hétig kellett volna akkor. :) Bár megmondom őszintén nekem ez nem túl szimpi,hogy elérhetetlen és ennek ellenére folyamatosan hirdet. Nah mindegy ezek szerint csak létezik,lehet majd egyster megint nekiugrok a hívogatásának. :)) Igazság szerint Bencec csak az érdekelne,hogy megéri-e azt a sok hívogatást? :) Mondjuk egy 10-es skálán te hanyast adnál neki,ha azokat a lányokat,nőket veszed alapul,ahol már jártál? :)
Én épp fordítva jártam.
Arra számítottam, hogy nem tudok majd beszélni Vele, ehhez képest körülbelül 3. csörgésre felvette - az igazsághoz hozzátarozik, hogy megkért, egy óra múlva keressem, épp vendége jön. Mindez múlt pénteken, 22-én történt, 4 illetve öt óra környékén.
Teljesen ledöbbentem a hangján, mintha egy tinilánnyal beszéltem volna.
Tájékoztatást kértem (és kaptam, ráadásul elég széleskörűt), még nem jelentkeztem be hozzá. De szimpatikus és nagyon-nagyon csábító!
Hát mostmár tényleg megpróbálkozom,márcsakazért is. :)
Szia wjdks!
Írtam privátban, olvasd el!Ha elolvastad jelez vissza és a többit is meg írom!
Sziasztok érdeklödnék tud e valaki régen Beatrix névan hirdetö lányról a pláza környékén Millával volt mi az uj száma.
Írtam priviben. :)
Sziasztok.A Rózsa-Éva párosról van valami infótok?Illetve nem tudjátok hogy Anitababyvel ki rendel együtt?Köszönöm.
Szia bonanno Anitababyvel a Dóri23 nevezetű lány, illetve tudomásom szerint a Héra26_tal rendel!Dóri23-nál én már jártam csak ajánlani tudom kiváló a masszázsa amit egybeköt egy franciával és szexel!
Nahát csak fogja Gyulát is az idö hihetelen:)Szevasztok
Úgy látom egyretöbb itt az légios Debiből nem baj az csak ha infokellenek valakinek azon a forumon is körbelehetnézni sokkal durvábakat irnak mint itt van minden csáó
***Kérjük az önreklám mellőzését!!! ***
Üdv embertársak!
Van valakinek infója Héráról?
Beszéltem vele a krt-on rendel, elég bizalom és mást "gerjesztő" a hangja.
Várom az infót!
Köszi.
Örökösföldön ki kapható még a mai nap folyamán egy óvszer nélküli végig franciára???
Segítsetek MakkTátsak!
Sziasztok.Ma mennék a Rózsa-Éva pároshoz.Valakinek van valami infója róluk?Köszönöm.
Hali!
A visszatért Jázmin 19-ről kérnék én is vmi info-t, ha vki felkereste már visszatérése óta! (a régi képekhez képest változás, hozáállás, stb.. tudjátok..)
Köszi előre is!
Oh, és ha már itt vagyok (és szerkeszteni nem lehet az előzőt), érdeklődnék a korábban Letti néven futó versenyzőről is, hiszen vhol még most is láttam hirdetését. Létezik?
Thomika a penny-nél lévő csajról adhatnál infót, hálás lennék, előre is köszi, szia!
Sziasztok!
Szeretnélek tájékoztatni Benneteket, hogy a nyíregyházi bevásárló központokról írt szösszenetemet poénnak szántam. ( ezért tettem a végére a mosoly jeleket )
Most szeretném kijelenteni, hogy a bevásárló központok környékén nem tudok elérhető lányokat.
Az egyetlen akiről Örökösföldön tudok, az Erika. Róla pedig már megírtam a pozitív beszámolót.
( Ő kb. 500 m-re van a Pennytől ) :-))))
Szép hétvégét mindenkinek!
Thomika
Szia,
de igen, megbízható, bővebben priviben, ha még aktuális
Sziasztok!
A hírdetői státuszom ne tévesszen meg senkit!
Laura(23) nevü lányról van valakinek infója?