Értem mire gondolsz és persze én is hallottam láttam is sok hasonlót! De szerencsére tudtam kezelni ezt a dolgot eddig és remélem továbbra is fogom tudni:)
Értem mire gondolsz és persze én is hallottam láttam is sok hasonlót! De szerencsére tudtam kezelni ezt a dolgot eddig és remélem továbbra is fogom tudni:)
... rég írtam, de érdekes vita alakul...
Az én szerény véleményem szerint a férfi-nő 18+ társasjáték két emberen múlik. Ezért társasjáték, és általában ketten játsszák. És van hogy valami, nem stimmel, de nem mindig a szolgáltatással van a baj, vagy a nővel. Mi férfiak ezt azért szeretjük erre korlátozni. Pedig valamikor rajtunk is múlik, és amikor belefutunk ilyenbe, akkor igyekszünk magunkról hárítani az okot, elvégre mi fizettünk. De ez nem elég ok. Attól még két ember játszik.
Csak egy saját példa: a régiek emlékeznek Lindára a Toldin. Mindenki dicsérte, így én is felkerestem. Hát nekem nem jött be. Aki nem lusta, az visszakeresheti a róla írt beszámolómat, ez így nem írtam oda. csupán abból az okból kifolyólag, mert Linda mindent megtett, nem is volt csúnya. Valójában én nem éreztem az irányába a vonzalmat. Nem volt meg a kémia. De volt fordítva is. Mindenki lehúzott egy lányt, én elmentem hozzá, és nekem viszont nagyon is bejött. Na ő, az azóta sokak kedvencévé vált Dóra.
Szóval érdemes az értékelésnél tárgyilagosnak maradni. Van az igazi rossz élmény, ott nem kell. De ahol valahol nem alakult ki a kémia, ott nem biztos, hogy ki kell emelni, mert ez önmagunkra is nézve egy kritika. És a kritikát sokan nem szeretik.
És legyen pár javaslat:
Ivon: nagyon érdemesre javaslom meglátogatni. Egy tökéletes tinitestbe bújt profi milf, aki tudja ezt, és tudja is használni. De vigyázat! Ha egyszer a karmai közé szabadulsz, akkor nem ereszt, és visszavágyódsz. Esélyetek sincs, hogy ne így legyen. *** moderálva ***
Lara25 (most már Bp-en , pár napot volt itt) : egy aranyos, készséges lány, akivel egy érzéki együttlétet lehet eltölteni.
Mira22: egyszer mindenképp érdemes meglátogatni. Bombatestű ő is. Vagy rabja leszel, vagy nem. Ha utóbbi alakul ki, akkor sem fogod megbánni.
Virág20: aug-szept között járt itt, most nyugaton veszi le a lábáról a férfiakat. Egy aranyos, szeretgetni való lány.
Vani27, Nadia21 (most már Tanja): nagy cicis képekkel van a hírdetésük. Képek valóságosak, érdemes elmerülni bennük.
Debrecen:
Kimberly23 : képek a valóságot tükrözik, aranyos,kedves szeretgetni való lány.
Szabrinaaa, Lettyyy: együtt rendelnek. Őket legszívesebben nem ajánlanám, nehogy ne legyen időpont hozzájuk. Daniella óta a legnagyobb élményeim ők.
Szerencsére hosszú ideje elmondhatom, hogy negatív tapasztalatom nem volt, így olyant nem tudok írni, akit nem ajánlok most sem.
... és persze, mint mindig: ezek az én szubjektív látásmódom alapján tapasztaltak, mások más mellékhatásokkal távozhatnak---
Ez a baj amúgy! Úgy gondolom arról szólt a leírásom amiről kell és úgy gondolom korrekten diszkréten írtam ahogy illik! Nem fogom pontosan részletezni mik és hogy voltak ami miatt jól éreztem magam szerintem az túltolás! De annyit tudok mondani jópár lánynál voltam nyilván nem mondom egyik se volt jó mert ez nem lenne igaz de sajnos annak a java mind vándor volt! És nem is azt mondom az állandósok között nincsen jó mert ez se lenne igaz! De azt kimerem jelenteni hogy belly a legjobbak között van ebben biztos vagyok! Nem csak kinézetre hanem emberileg is így gondolom! Nyilván ez egy 2 oldalú dolog nyilván lehet van akinek nem jön be a stilusa egy szókimondó lány ami szerintem jó:) az is biztos neki se egyformán jön be minden vendég és itt nem a külsőre gondolok de nagyon sok múlik azon is azért mi pasik hogy állunk a lányokhoz! Most nem azt mondom udvarolni kell nekik vagy bálványt emelni de igen is korrektül emberi hangon és stílusba kell velük beszélni! Higgyétek el rengeteget számít! Érdekes módon meg szoktam találni a lányokkal a hangnemet és nem egy lánynál voltam visszajárós és remélem leszek is:) pedig nem vagyok egy Brad Pitt de lehet a szívem nagy és ez is sokat számít! Kicsit hosszúra sikeredett de gondoltam megírom a véleményem:)
Semmi baj Mindenható én azt sem tudom ki vagy. Én még ezek után is Imádlak. A tisztelet részemről meg van órát nem nézek, figyelek a vendégre, megpróbálom a maximumot kihozni magamból. Tényleg állandós vagyok a városban Te látom újonc. Én minden vendégemtől megkérdezem még egyszer mondom óra mérés nélkűl meg volt e elégedve, ha nem és vissza szeretne jönni elmentem a számát és legközelebb úgy kedvére teszek , ahogy azt
a vendég elvárja.
Viszont ha te valóban jártál nálam meg kellett volna a szemembe mondani Belly nem vagy se jó , se szép és nem nyújtassz jó szolgáltatást. Köszönöm évek óta soha nem kellett vándoroljak, mert mondom most hiába húzol le a vendégeim nagy része ebben az árban is eljön ami kicsit magasabb, de nem fórumozók.
Köszönöm Mindenható csak látom pár hónapja vagy fórumozós🤗🤗🤗.
Amúgy semmi bajom de máskor szemembe ha lehet.
Persze vannak nálam jobb lányok, szolgáltatók csak akkor ha megkérhetlek ne engem szemelj ki köszi😉👍
Én holnapra beszéltem le vele egy időpontot még korábban, aztán ma, egy drága munkatársamról kiderült hogy elkapta ezt a dögvészt... Nem kockáztatom hogy ha beteg vagyok ráragasszam másokra.
Köszönöm szépen Mindenható, úgy sajnálom, hogy nem voltam megfelelő nyílván Te rólam negatív táború csoportokat gyűjtessz😀🤗de Nekem ez is jó reklám.
Ha meggondolod magad persze szívesen próbálj rám megint, aztán ha időm lesz a Törzs vendégeim mellett, mint a Szerencsközelit imádni való, illedelmes fiatalember akkor várlak újra. Szerintem még vigyelmesebb leszek és kedvesebb, mert többen látják meg azt a PLUSSZT👍😉.
És tényleg köszönöm szépen fejlődöm tovább mint kedvességben, mint pedig a munkában!
Kiara 20 néven volt fent mikor írtam róla kb. 3 éve, úgy találsz némi infót, de röviden tömören a felrakott képei közt van egy jó pár régi is, valóságban súlyra picit több volt akkor mint képen. Hozzáállása egyébként jó volt.
Viszont én 3 éve voltam, azóta sok minden változhatott, ha kíváncsi vagy menj el hozzá!
Kiara 20 ként találsz róla infót.
Adél 23-nál még tényleg nem járt senki? Nem hiszem el. Egyáltalán nincs róla semmi a fórumon..
Azt mondják "ízlések és pofonok", de én mindig megijedek amikor meglátom Ts Nikol képét!
Tegnap két órán keresztül hívogattam az Ivon39 hírdetőt. Nem értem el telon.... :( mikor már adtam felfele a reményt vissza csörenntett egy rövid diszkrét kis csörrentest :) vissza hívtam, beleszolt a teloba egyből a hangja megtettszett ,beszélt ,nevetett, laza volt... jeleztem neki mennék udvarolni hozzá,időpontot adott de nekem az késő volt... :( igy megbeszéltem vele egy későbbi fix időpontot.... ha megtörténik a dolog megirom....😉😉 de olyan érzesem van ,hogy nem fogok csalodni....
Anett22-nél járt már valaki?
Belly33: Hol is kezdjem? Nézegettem már régebben is hallottam róla hideget meleget! Tegnap felhívtam csak kíváncsi voltam. Telefonba szimpatikus volt beszélgettünk egy kicsit. Ma meg is látogattam! Nem bántam meg nagyon nem!!! Cuki szőke lány fogadott kis bugyikába kiemelve csodás testét:) képeken is tetszett de élőben jobb:) és ami fontos az arca is szép na és a szemei na azok nagyon cukik:) igényes lány kellemes illattal selymes bőrrel! Együttlétre csak azt tudom elmondani nagyon jól éreztem magam vele, ahogy bújt hozzám, ölelt ahhh nekem nagyon bejött! Punci isteni kellemes hamar nedves lett majd hallható volt hogy tetszett neki ez igen beindít:) francia ahogy csinálja na az nem semmi a látvány és az érzés is nagyon jó:) szexben is jó volt nem nyafog pont ahogy szeretem:) összességében azt tudom mondani bolond voltam hogy eddig nem mentem el hozzá az ilyen lányok miatt érdemes elmenni jó kedvel jöttem el tőle és ez nagyon fontos:)
Tinához én is szeretnék eljutni egyszer, de még soha nem tudtam elérni telefonon... :(
Sziasztok!
Szeretném töletek megkérdezni,hogy /Angel 47/ hirdetőről mi a véleményetek.
Válaszotokat előre is köszi.
A tipikus JumpScare” játékok borítóid idéző valaggal készül a méltán híres Halloween-re 😅
Hú, azért Enikő 32 képe valahogy inkább ijesztő, mint erotikus. 😆 A leírásról már ne is beszéljünk...
Szamanta23 ról tud valaki valamit? Ki volt nála?
Hello élőben szebb és ajánlott a hölgy
Ne pazarold az időd ;)