Evelin27 ről vélemény? Nekem képek gyanúsan jók! Szerintetek valós?
Evelin27 ről vélemény? Nekem képek gyanúsan jók! Szerintetek valós?
Sziasztok. Lénáról valami info? Bent ragadt a hirdetése? Nem elérhető, eddig meg felsem vette.
Miért? 🤔🤔
Az Alma utcai Kriszta, és a Jokay Démon Anett nekem hiányzik.
Csábította, kedveskedtek, beszélgettek, és tették a dolgukat nyafogásnélkül. Két kedves finom nő.
Hiányzik az ő zsenialitásuk.
Korekk, pontos, profik voltak. A többit csak replika.
Anna 38 rol infó?
Képek alapján igazi érett nő. Igazi szeretőknek, asszonynak való.
Vajon milyen az ágyban?
Ma tuti hívom, de kiprobálni csak pénteken lesz időm.
Beszámolót kérnék.
Sziasztok! :)
Tudtok valami információt a Szilvi 40-ről, aki Nyíregytől nem messze rendel?!
Szerintem nem igazán hasonlítanak,de ha a Linda minőségre vágysz az egyenlőre még nincs meg.
Te sem igazán láttál még szép lányt szerintem 😄 a hirdetők 80 százaléka majdnem ugyan az mint az emlegetett két csaj. Maximum barnábbak.. Szépen görgetni kell tovább.
Akkor semmi. Arra lettem volna kíváncsi, hogy hozzá képest milyen Szamanta?
Mert ha nem csak külsőleg hasonlítanak(szerintem hasonlítanak kicsit) hanem a szolgáltatás minősége is, akkor tuti törzsvendég leszek, de úgy látom ezt magamnak kell letesztelni. :-)
Szomorú amúgy hogy ilyen a hozzáállásuk! Ilyen kinézettel lehetne mit kezdeni:)
Sziasztok! Tényleg fiatal, igényes szép lányt tudtok ajánlani? Fanni- Zoé külsővel.Velük sajna (mint rajtam kivül sok mindenkinek) elég negativ tapasztalatom volt.
Én nem! Nem vágom ki az! Miért?
Én voltam, nagyon sokszor 😉😉😉
Hali.
Voltál annak idején Lindánál?
Szamanta23: az érdeklődésből látogatás lett:) szerencsére nem bántam meg:) egy fiatal csinos és szép lány fogadott én pedig szeretem a fiatalokat:) képek mondanám hogy valósak de nekem élőbe még jobban tetszett mondta is fogyott kicsit ami tetszett:) szép kerek popsi pont tenyérbe való jó markolászni:) amit telefonba megbeszéltünk úgy is volt! Nincs nyafogás több féle póz nekem a paci lett a kedvenc vele:) stílusra is bejött nekem közvetlen csajszi:) aki szereti a fiatal csinos lányokat jó választás:)
Szamanta23 nál aki volt megtenné hogy ír akár privátban? Kíváncsi lennék:) l
Ujabb hölgyet látogattam meg Minike 24 néven hírdető hölgyet! A VL-chaten ismertem meg,akkor Debrecenbe hírdetett pont! Elmondása szerint Debrecenbe könnyebben el lehet érni telon mint Nyiregyen. Most itt van Nyiregyen igy meglatogattam. Amikor beszállt a kocsimba ,csak.lestem egy nagyon szép hölgy, nezett rám a nagy szemeivel! Egy lakásba vittem el , utközbe beszelgettünk es akkor éreztem ,hogy a kémia müködni fog :) Nagyon csinos csaj,kepei a valóságot tükrözi teljesen, amit megbeszeltünk ugy törtent minden,kedves volt kedvembe járt , lehetett több pózt is kiprobalni vele, francia finom. Jol éreztem magam vele ,biztos ,hogy ha ujra elérem akkor meglátogatom! Ugy gondolom ha valaki korrekt vele akkor viszonozza,viszont ha valaki nem korrekt vele akkor szerintem határozottan el fogja mondani a velemenyét! Arra is rájöttem nem az a hirdető aki egy nap minnél több "vendéget fogadjon " és futoszallagon tudja le a vendégeit tipus.... pl.... időt se nézett most velem,ugy kerdeztem tőle nem járt még le az időm...?! Ahogy a Tibeti barátom szokta mondani: Ez az en szubjektív véleményem,amit a hölgynél tapasztaltam!
Kisvárda - Záhony vonalon a 4-es úton szoktam látni.. de hidd el nekem te nem szeretnéd őket és más épp eszű ember sem.
Sziasztok
Nyiregyhazán, vagy a megyében vannak még utszéli lányok?
Ha igen hol, merre?
Tudja valaki?
Szép estét! Alizka 18-nál volt már valaki itt Nyíregyházán? Tetszik a kerekded forma? Csak jó lenne valami infó is. Köszönöm.