Ilyen nevek találhatsz róla infót:
Malya,Bella,Beka,Pamella
Ilyen nevek találhatsz róla infót:
Malya,Bella,Beka,Pamella
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Niki 23 Debrecenben voltam hozzá elöször ,nagyon jo ajánlatokal és sok Extrával ált elö, hamar meg is volt a talákozo , most ,Nyíregyházán is ujra meg látogattam Arcra 10/10 , testre 10/10 valoban ö van a képeken csak ajánlani tudom mindenkinek !!!!!
Hello.
Alexa egyetlen (amit találtam) leírását átmásoltam, hogy neked már ne kelljen keresni, szívesen... Amúgy is többen érdeklődtek róla, de hogy mennyire valós azt nem tudom nem én írtam, debreceni fórumban volt fent márciusban.
"Alexa (24) jelenleg nem hirdet de baromi jó képei szoktak kint lenni ami sajnos vagy nem sajnos részben fedik a valóságot ( szerintem kamu kepek ) de ez mellet nem roszs csaj tény és való hogy a képekhez képest 20 kg + kicsit mogorva meg. Beszélgetni annyira nem szeret de amúgy egy pózban meg lehet kettyinteni :) "
A Nelly-re meg elég lenne csak rákeresni, ennyit igazán megtehetsz, írtam róla pár soros bemutatást, részemről 100% ajánlott. Ha a keresés sem megy, akkor sorry...
Písz.
Sziasztok!
Alexa (24), Nelly (32) és Ponponella (36)-ról szeretnék érdeklődni, hogy van-e tapasztalata valakinek bármelyikőjükkel. Ha igen, akkor akár privátban, akár itt válaszban szívesen veszem a véleményeket, tapasztalatokat!
Előre is köszi!
Sziasztok! :)
Tina Masszázsról szeretnék érdeklődni , megéri e meglátogatni?!
Válaszotokat előre is köszönöm!🍻
Debreceni fórum, február-március környékén.
Ő engem is érdekelne.
Szasztok.
Alexa 24-ről semmi infót sem találtam. Volt már valaki nála?
Előre is köszönöm.
3 vélemény összesen, engedélyezett (0), várakozó (0), elutasított (3)
Szerinted?
Sziasztok.
Próbáltam rákeresni a leányzóra, de sehol nem találtam infót.
Valakinek van tapasztalata ve ?
Köszönöm
A remény hal meg utoljára...
Zoe23 ról írna valaki? Tudom vannak róla írások és azt is nem a legpozitívabbak! De hátha változott jó irányba mert miért ne:) köszi ha ír valaki:)
Piros tojás, fehér nyuszi,
Locsolásért jár a puszi!
Áldott Húsvétot Mindenkinek!🐑🐇🥚🌿😊
Záhony felől jön a gőzös,
ott locsolok ahol szőrös! 🐇🐰
Még pár és nyitnak a pub-ok, összeül az apperitif törzs is, addig arra kérnénk mindenkit hogy a jelenlegi vészhelyzetben csak napi max 3 nőhöz menjen majd. Együttmüködést köszönjük.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!🐰🙂
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!😊😊
Kellemes virusmentes Húsvéti Ünnepeket kívanok mindenkinek 😉🙂 Srácok menni locsolni a csajokat, lanyok festeni a tojásokat ajakruzzsal 😉😁
Szasztok.
Dolli 30-nál volt már valaki?