Miről beszêlsz nyomot benne ? Esetleg mást ! Dolgozik de Miskolcon mert itt lejárt lemez !
Miről beszêlsz nyomot benne ? Esetleg mást ! Dolgozik de Miskolcon mert itt lejárt lemez !
Bellyt és Virágot már mindenki tudja ismeri ha vip hanem. 😃
A Viki 26-ról irjon már inkább valaki! 😉
Ugyanarról a https://www.videkilany.hu/87677-virag-ról beszéltek? Itt van Nyh-n.
Virág_VIP nem tűnt el, csak országos turnén van. Láttam a hirdetését, sajnos nem elég közel hozzám, talán Szombathelyen.
Így teljesüljön minden kívánságod... Máris elérhető :)
Köszönöm, hogy valaki végre ébren van és már Nekem kínos le se írom a "hölgy" nevét mivel még ártottam neki és csak tényleg ő volt az a szolgáltató, aki a maximumot hozta, sokat beszélget, szexben, franciában is hozta a maximumot és Ti akik még lehet jártok is hozzá a föld alá tapossátok.
Most aztán Uraim a kínálat itt aztán egyenlő= 0.
Köszönöm justaGigolo.
És nem a " hölgy= Orvos 1960!!!!!!
Ami már leírtam.
A többség aki letíporta, mert beszéltem vele persze dolgozik hírdetés nélkűl!!!De nyomott hagytatok benne.
MINDENKINEK JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK, AZTÁN TOVÁBBI SOK SIKERT...
Nem kéne az összes lányt elüldözni... Azért mert neked nem jött be, vagy te neki, még más menne hozzá. Virág is eltűnt a kedves VIP-s megfejtő beszólásai óta. Aztán panaszkodtok, hogy nincs választék.
Sziasztok! Dalma 40-ről valakinek infója? Jöhet privátban is.
Zsófi hogyhogy masszőr lett? :(
Zsófit ismerem, szex szuper, többször is tapasztaltam :) masszázs is biztos jó lesz, de kis újdonságot keresek, ezért is kérdeztem a két hölgyet.
Próbáld Zsófit, szex az nagyon jó vele. A masszázs is tuti lehet...de reméljük nem csak masszírozók, de majd kiderül..
Ha már masszázs, akkor a 40es korosztályból VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu . VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Orvos1960= Belly!! Fuhh de vicc vagy te nő!😄😄😄😄
Te már csak olyan vagy, hogy 2 óráért 1 órát számítasz fel!!!
Van elegendő vendégkör? Akkor miért kolbászolsz x időközönként Nyíregy- Miskolc vonalon meg kitudja még...
😁😁😁😁 hmmmm
Belly, te vagy az?! :D :D :D
Ez a vélemény egy kicsit megoszlik. Én is voltam már Bellynél,de mindenkinek más az ízlése. Azért szerintem Ivont se kellene kihagyni vagy Szonját igaz ők most nem hirdetnek, de aki volt náluk az tudja milyen fenékkel rendelkezik a 2 hölgy,de mint írtam ízlések és pofonok. Én inkább csak úgy írnám nem rossz ,de az hogy Nyíregyházán a legjobb a túlzás szerintem.
Sziasztok. Zsófiról tud valaki valamit? Voltam nála 2xis, az egyik kedvenc hirdetőm lett, de 2 hete nem találkoztam a hirdetésével. Remélem nem hagyta abba...
Figyelj Palika a Bellyhez 3 éve visszajárós vendége vagyok.
Egész pályafutását tudom. Sokat beszélő, engem is és a többi vendégeit is meghallgató lány.
Kedves, aranyos, baba arcú, és a feneke szt Szabolcs megye legjobb feneke10/10.
Akik itt most a Bellykét le fogják " ócsárolni" helyi fiúk lesznek, nyílván, hogy az ő lányukat válazd, persze ez legyen a te döntésed én direkt a Bellyke miatt regisztráltam, h elmondjam a valóságot.
Óra mérés nincs Nekünk sokat az 1órából 2 sikerűl😄de ő 1órát számít, mivel sokat beszélgetünk.
Fraciája 10/10
Barátnő feeling 10/10
Arc10/ 11 baba arcú lány huncut szemekkel.
Fenék 10/11.
Gondold végig barátom, ha nem mész hidd el van bőven vendégköre, de ha igényes lányt szeretnél NYÍREGYHÁZÁN őt keresd!
Szép estét. Nagy dillemába vagyok légyszi egítsetek. Holnap mennék vagy Bellyhez vagy Lola-hoz. Ki meiket ajánlaná? Csak nevet kerék és amiekre több szavazat jön ahhoz megyek.😀 Jöhet privátba is. Köszönöm
Sziasztok. Holnap megyek Bellyhez. Valakinek tapasztalat? Tényleg olyan bomba segge van?