Asszisztens néni az ambulancián, fehér szexi növérruhában átlátszó fekete tangával...
Asszisztens néni az ambulancián, fehér szexi növérruhában átlátszó fekete tangával...
Sziasztok. Korház környékén megbizható hölgy?
A mai nap Brigi 32-nél jártam,1 újabb kedvenc a listámra 😊🤗 no nyafi mehet több pózba nf jóó 🤩Részemről ajánlott!
Így is van! Bianka részemről is ajánlott, kellemes meglepetés volt számomra mikor meglátogattam! Nekem már első látogatása óta kedvencem, és valószínüleg így is marad még. ;)
UI.: Tegnap még meg volt az elképzelésem és a terveim, hogy kit látogatok meg ma, de hirtelen annyi lány érkezett, hogy a bőség zavarában nem tudok dönteni ... :) :D
Bianka 21 Részemről ajánlott! Jó szolgáltató én eddig 2x voltam nála,,bekerült a kedvenceim listájára 😉😊
Sziasztok
Egy nagyon jó franciára kitűnő tudtok ajánlani, a végén szájbaélvezéssel ha lehet, de nem feltétlenül
Jöhet akár privátba is
Köszi
Üdv!
Szerintem ez nem olyan dolog amit ne tudnál tőlük megkérdezni telefonban, ahelyett hogy vársz 1 napot mire talán valaki érdemben válaszol 20 perc alatt körbe tudsz kérdezni a hirdetőknél is. Ne legyél szégyenlős, nem harapnak a lányok 😀
Sziasztok. Olyan csajt keresnek mára aki vállal vibratorozast. Mármint magának. 😀 Jöhet privátba is.
Ez hogy jön ide?
Nem ez volt s kérdés
Igen, de kinél?
Múlt 7végén 36 volt. 🤔
Szerintem vállalható én voltam nála Debrecenbe a mélytorok eszméletlen jó volt ahogy eltünteti brutális.akkor barna haja volt átlagos testalkatú jó fenék nem nyafog ,kor kb 30 körül
Éngem is érdekelne
Mégcsak annyit sem tudnék elmondani, hogy szőke, vagy barna, mivel a képeken mndkettő. Fura
Nem tudom feltünt-e valakinek.... 38 találat Nyíregyen az aprókkal és a duplikátorokkal együtt.... Negativ rekord :(
Orokosfoldon hogy hogy nem talalhato mar egy lany se ?
Vagy ha megis akkor johet akar privatba is hogy ki van ott es mit erdemes rola tudni:)
Szia. Én gondolom hogy csak az adatlapján vállal sokat. A valóságban sok minden nincs.....
Sziasztok!
Luca (22)-nál járt már valaki? Szimpatikus, meglátogatnám.
Igen, az ember ilyen, azt hiszi, ő a világ közepe, és csak az a vélemény fontos, ami az övével megegyezik... :)
Nem akartam én sem Virág VIP - et megbántani, én csak a piszkos anyagiakról mondtam burkoltan véleményt, de látom, kedves "dzsigoló" kolléga
ellenséget kezd bennem látni... a vicces kis versikét sem értették sokan, én nem szoktam lányokat üldözni, pláne nem elüldözni... de ha lúd, legyen kövér... :)
Bár azt azért csendben megjegyezném, hitelesebb az a "védelem", aki azért áll ki valaki mellett, mert személyesen is volt hozzá szerencséje, ismeri azt, akit
védeni akar... és néha még az sem elég itt, mert saját példám, én egyetlen lány mellett álltam ki, és legalább 70 csodálatos alkalmat köszönhetek Neki,
mégsem tetszett ez valakiknek... mert a rosszindulat sokkal jobban bejön a többségnek, tudjuk... és hiába tudod az igazadat, nem biztos, hogy itt érdekel az
bárkit is... sajnos... :( Bezzeg 500 km - ről csodálni valakit, meg pár privát üzi után istennőnek látni az oké... :)
Nekem már szemtelenül sok a "deák" vagy a másfél "deák" ezért a dologért... pláne, hogy nem az a meghatódós fajta vagyok, és hiába volt velem
szemben a legtöbb szol.gáltató korrekt, nem volt, csak egy lánynál, hogy utána ne fordult volna meg a fejemben, hogy ez most megérte ???
Nyilván közrejátszik ebben az is, ki hogyan jön be külsőre, ki mennyire tudja jó színésznő módjára játszani a "szerepét", ki mennyire vonz, stb...
És tudom, mindenkinek meg kell élnie, vannak kiadások, stb... de jó példa, 2010 - 14 körül voltam ilyen téren a legaktívabb... nem volt ritka a havi 6 - 7
szol.gáltató sem, és az akkori jövedelmemből simán futotta erre... most nem menne, bevallom... de annyira már nem is vonz ez a dolog, szerintem
akik szintén elég régóta űzték ezt a műfajt, néha ők is megcsömörlenek... biztos megyek még szol.gáltató lányhoz, de nem minden áron... :)
Sok lány volt, igazából mégis csak egy lány hagyott bennem nyomot... igen, nem vagyok egy könnyű eset, ahogy írtam is, de talán tényleg az is lehet, hogy sokan
túlértékelik magukat, és olyanok írogatnak hozsannákat róluk a fórumba, akik nem túl kritikusak... nem szeretnék senkit sem megbántani, ezért az én
meglátásom az, nem véletlen, hogy ilyen a fórum, nincs olyan, akit tiszta szívből lehetne bárkinek ajánlani... főleg, mivel itt sok tényező is bejátszik, és
a véleményem szerint sokszor nem is logikus... :) De talán pont ez sem véletlen... mert valljuk be, ez egy rettentő szubjektív dolog, és ha én nem értek
egyet valaki ízlésével, vagy pl. azzal, hogy a saját tapasztalatom szerint XY hölgy soha nem volt jó szol.gáltató, akkor vitassam azt, hogy neki meg pont bejött ???
Ha korrekt vagyok, nem gerjesztek vitát azzal, hogy ki a "legjobb", vagy ha van 2 igazi legenda, ki volt, és mennyivel "jobb" a másiknál... vagy általánosítva pusztán az életkoron
lovagolva leszólni hirdetőket, mert nem biztos, hogy aki idősebb, az "többet is élt", vagy jobban megtanult pl. gitározni... :))) Van, aki őstehetség, az a legjobb, van, aki soha nem lesz jó...
Száz szónak is egy a vége : mint anno írtam, nincs abszolút igazság... de szerintem nem is kell annyira kutatni... főleg ezen az oldalon... ahol sokszor tök átlátszó
dolgokat nem vesz észre a nagyérdemű... de ez sem baj... ha valaki keres, az előbb - utóbb talál is... és tanulni úgyis csak a saját hibájából tanul mindenki...
Engem nem zavar, ha bárki bármit beír... néha reagálni szoktam, néha azt sem... általában akkor, ha valamelyik téma tényleg érdekel... :)
Inkább én szoktam zavarni, pedig szerintem attól, ha én kifejtem a véleményemet valamiről, Ló Béla még simán beírhatja, hogy Bözsike 66 a legjobb... vagy meg is
kérdezheti, amit szeretne... itt Nyíregyen legalább vannak gondolkodó arcok, és ez szimpi... :)
A legjobbakat !!! :)