Én ezt meg is értem! Csak azt mondom sajnos itt nem fogsz választ kapni! Pedig szerintem is ez lenne a fórum lényege:)
Én ezt meg is értem! Csak azt mondom sajnos itt nem fogsz választ kapni! Pedig szerintem is ez lenne a fórum lényege:)
Ez engem is érdekelne
Szasztok.
Van nyíregyen olyan lánypáros akik leszbit is nyomnak egy édeshármas alatt?
De vonz csak ide fölösleges írni:) felhívom a lányt az a biztos meg beszélek privátba pár emberrel:)
Haver, az,hogy kihasználja az 1 órát,az alap,ugyanigy a többszöri aktus is. Ha nem akkor ne menj olyan helyre, v rózsa vissza, ennyi....
Sziasztok! Nem tudnátok ajánlani olyan lányokat holnapra aki esetleg 1 órát rendesen kihasználja.
Vagyis, hogy van több aktus is a megszokottnál.
Ha tudnátok segíteni megköszönném
Fontos lenne.
Privát üzenetbe is küldhetitek
Képek rendben vannak, élőben is azt kapod amit fotón látsz, egy szexi csinos nő nyit ajátót. Kedves, bár kicsit tartózkodó és egészen határozott csajnak ismertem meg első alkalommal, de a hűvös fogadtatás oldódott néhány perc után. Cicik, csodásak, popsi kerek, feszes. Szex szuper, aktívan odateszi magát élvezi is (vagy nagyon jól eljátssza, de ez a végeredmény szempontjából lényegtelen :D ), a lovaglást nem érdemes kihagyni ;) Extrákban is bővelkedik a program, érdemes végigkérdezgetni, hátha találsz kedvedre valót.
Jah és a kis szőrös is barátságos, nem kell tőle félni :D :D :D :P
Részemről ajánlott, valószinű még meglátogatom ha felénk jár.
Én voltam már Alexa 24nél, közé nincs a képeknek a valósághoz! Kedvtelen és elég bunkócska volt velem. Semmi képpen sem ajánlott részemről
Szerintem kamu a nő. Odamentem s nikol nyitott ajtot,,mondom én alexához jöttem, erre hát én vok alexa....léptem is onnan,árok str.
Sziasztok! 🍻
Alexa 24-ről mit mondtok? Vagy esetleg tapasztalat?
Semmi infó a hölgyről.... 😔
Karola 23ról esetleg van infoja valakinek? Érdemes hozzá elmenni?
Virág 21.
Sziasztok!
Én sem vagyok egy nagy fórumozó, de elszoktam olvasni a hozzászólásokat.
Régen az apróhirdetésben hirdette magát egy Maya / Petra (42) nevű hölgy, aki a Stadion környékén volt elérhető. Voltam nála pár alkalommal, de sajnos az elérhetősége nem maradt meg. Valaki jár-e esetleg még hozzá? Vagy már nem fogad vendégeket?
Megtisztelő válaszaitokat előre is köszönöm!
Én már legalább fél éve próbálom Ramit elérni de luxus felvenni a telefont pedig sokat jártam hozzá aJókain.Ilgaz nekem is más számom van.
Sziasztok. Nem Nagyon fórumoztam eddig, de néhány tapasztalatot megosztok az elmúlt időszakból.
Gaby: Remek lány, talán Nyíregy legjobb szolgáltatója. Kedves, és remek a technikája. 10/10
Tina masszázs: Idősebb korosztály, de gyengéd, a lazulás teljesen megvan vele. Szuper francia. 8/10
Lilla 26: Nekem nem volt az igazi, kedvetlennek tűnt. Lehet, hogy nem voltam szimpatikus, van ilyen. Egyébként csinos, de nem leszek visszajárósa. 6/10
Enit tervezem meglátogatni, beszámolok róla.
Apropó, ha valaki tudná, Claudia végül lesz, nem lesz? 😊
Mindenkinek szerencsés találkozókat!
A cserfes RAMI-ka, még mindig nagy Kedvenc, aki mindent megtesz, hogy jól érezzem magam, és ha elröppent a dologidő, azért, hogy önmagát is utólérje.😊😘😅
Kedves Virág !
Üdvözöllek újra városunkban , remélem új alapokra helyezhetjük a kapcsolatunkat és lezártnak tekintjük a régi dolgokat.
Keresni foglak és remélem újra egy meghitt együttléttel ajándékozzuk meg egymást!
Puszi !
Ha esetleg lesz infod jelezd.... En is kineztem.... Koszi.
Szerintem csak azért mert még nem igazolta magát az adminok felé, vagy hasonlók...