Tök mindegy. A halak még rosszabb...:)
Tök mindegy. A halak még rosszabb...:)
A hirdetését már régóta nem láttam/nem látom, igaz nem is nézem minden nap az oldalt. Nem tudom, hogy az adatlapján milyen csillagjegy van feltüntetve, de mikor nála voltam, ( még decemberben) nekem azt mondta, hogy halak a horoszkópja és február végén van a szülinapja. Rákérdeztem, hogy hányadikán, megmondta és én mondtam, hogy nekem is épp azon a napon van. :)
Érdekes, az adatlapján skorpió van... Nekem azt is mondta, hogy novemberben született. :D
Helo
Én is ezen gondolkoztam, gondolom tartott egy kis szünetet! Múlt hét csütörtök pénteken már fent volt a hirdetése!
Akkor pont nem értem rá de már én is nagyon mennék hozzá! Remélem jövő héten már lesz!
Dóráról tud valaki valamit? Nagyon eltűnt. Abbahagyta? A szülinapján hívtam (február végén, akkor egy sérülés miatt nem tudtam meglátogatni) és azt mondta, hogy ha már felépülök a sérülésből, akkor is hívhatom, ha épp nincs fenn a hirdetése és fogad majd. Már most legalább 2 - 2,5 hónapja nincs fenn a hirdetése. Hívtam többször is, mikor Nyíregyen jártam, de volt amikor ki volt kapcsolva a telefonja, mostanában be van kapcsolva, de sosem veszi fel. Küldtem neki sms - t is, de arra se reagált semmit.
Voltam nála már 2x. Minden rendben volt.
Köszi!
Sziasztok!
Ha van itt valaki, aki volt ma Virágnál, írjon már rám légyszi. Kérdeznék valamit.
Én csak telefonon beszéltem vele, de nagyon aranyos volt. Holnapig van, azt mondta.
Uraim, Nelli 24-nél volt már valaki? Érdekelnének a tapasztalatok....
Gyerekek webcamera szexet vállaló hölgy is van én ha filmet akarok nézni akkor ott a tévé és még ingyen is van.
Sziasztok Roxi Bébyről tud valaki valamit nincs róla semmi infó jöhet privátba is köszönöm.
Webcam Krisztina,Nyíregyházi hírdető vigyázat kammu,,,,,,, el kéri a pénzt aztán az azonnali a nem jön meg vissza írja kéri még egyszer az se jön meg tehát magas ívből kerülendő ,,,,,!!!!!!!
Sziasztok ! S.O.S franciára kit ajánlotok ??
Telóban egész kedvesnek tűnt, és a repertoár is széles (mármint a masszázshoz képest) részemről tuti a látogatás, aztán biztos fogok tudni többet is mondani.
De persze ettől még jöhetnek az infók, ha van valakinek!
Csak Db.-ben találtam. Csodálkozom, hogy itt nincs ilyenre lehetőség!
Karola 23 egy jó alakú lány. Extráért tényleg mindent bevállal. Az árak elég magasak! Elmenti a számodat és ha kevés a kuncsaft felhív, hogy mikor mész hozzá 🥶. Ezért nálam tiltólistára került....
Ma már nem divat a bundás kabát 🤣Ez kb olyan mit tűt keresni a szénakazalba 😄
Mint írtam negatív vissza jelzést nem kérek ha valamelyik idióta nem tud olvasni az tanuljon meg és talán nem tűnne hülyének .
Tisztelt fórumozók.
Nyíregyháza környezetében keresnék szőrös intimű hölgyet Ha valakinek van olyan ismerőse akár hírdető akár nem írjon privát ban előre is megköszönöm negativjelzést nemkérek.