Zsófi (37) masszázs
Hosszas tervezés és még hosszabb próbálkozás után sikerült elérnem Zsófit és még is beszeltem vele egy 30 perces találkozót. Sok jót olvastam róla fórumon így gondoltam miért is ne. Telefonban elmondtam a lényegesebb dolgokat, masszázst vállal, és 3 féle levezetést lehet kérni a végére (kézi, francia, szex).
Helyszínre érkezve egy csinos hölgy fogadott, bár képeit elnézve én kicsit másképp képzeltem el, de így is teljesen rendben volt. Kicsit beszélgettünk majd megmutatta a zuhanyzót. Mire visszatértem már az ágyon várt ahol kérte feküdjek a hátamra. Egy rendkívül jó masszázst kaptam tőle sok-sok izgató kézmozdulattal pont úgy ahogy azt szerettem volna, végen pedig egy franciás befejezéssel lett vége a történetnek. Még egy kicsit beszélgettünk majd rendeztük az elvarratlan szálakat és távoztam.
Összességében azt kell mondanom talán a képei kicsit hívogatóbbak is mint a valóság (lehet ezzel nem leszek népszerű) viszont a szolgáltatás amelyet nyújt példaértékű ebben a világban így részemről abszolút ajánlott a hölgy!