Sziasztok. Zsanett 24 ről valaki fel tud világosítani ?? Köszönöm
Sziasztok. Zsanett 24 ről valaki fel tud világosítani ?? Köszönöm
Sziasztok! :)
Tiffani 37-ről tudna valaki infót nyújtani ,aki volt már nála vagy jár is esetleg? Kicsit furi, hogy még senki nem írt róla!
Sziasztok Vannika-rol van valami infotok?
Tutti, hogy az a Nóri 😁, nekem igen kellemes emlékeim vannak róla ...
KERDEZZ privatba és válaszolok.....
Sziasztok! Érpatakon a Melcsinél járt már valaki? Vélemény róla?
Ugy rémlik én a most hirdető Nori 29 nel jartam ugy 3 éve ... az allomas fele az árpad utcán.... 95% biztos vagyok benne... de meglesen hétvegen.... 😉
Üdv mindenkinek kérdésem az lenne A Klaudia az apróbol nem hirdetett már régebben itt olyan ismerős ezen az új képen nem sikerült leműszakiztatnom még de rajta leszek megírom, elég kevés az információ! Eddig.
Ment a lájk... :)
Nem véletlen, hogy itt reagáltam témákra, azt hiszem, túlzás nélkül mondhatom, hogy a városi topicok közül már szinte csak Nyíregyháza és Debrecen élő... :)
Külön jólesett, hogy az ország másik végéből belekontárkodván a fórumba, mennyi pozitív és barátságos reakció jött tőletek... :))
Hatalmas tisztelet az intelligens válaszokért, szinte már visszakaptam a hitemet az emberekben... :))))
Lassan viszont kivonom ( legalábbis megpróbálom, haha :D ) magam a forgalomból, egy ideje elveszni látszik a motivációm a lányok látogatása terén,
próbálok most pozitív érzésekkel feltöltve távozni a fórumból... még egyszer köszi mindenkinek, aki értékelte kis zagyvaságaimat, és őszintén kívánom,
mindenki ( látogató és hirdető is ) találja meg a számításait... :)
Nem egyszerű ez a történet itt senkinek, azok előtt a korrekt hirdetők előtt is kalapot emelek, akik ezt tudják csinálni úgy, hogy nem törnek össze testileg - lelkileg,
én sokszor próbáltam elképzelni, milyen lenne, ha én lennék a helyükben, tuti nem tudnám ezt csinálni... respect !!!
Ami a biztos, hogy soha ne mondd, hogy soha, meg hogy a tej ára csak felfelé fog menni... :))
A legjobbakat !!!
Sziasztok Beatrix 22-ről van valakinek infója? Érdemes meglátogatni? Jöhet privátban is. Köszi.
Sok igazság van abban amit írsz. A forumot mi tesszük olyannak , amilyen - én mostanában kevésbé, talán azért mert tobbsegeben a megszokotthoz megyek ( feleslegesnek tartom többször dicsérni ugyanazt a hölgyet), vagy nem ezen az oldalon hirdet.
Sok esetben a férfi büszkeség az ami gátolja, hogy több negatív vélemény irodjon, sokan inkabb hallgatnak róla, ha csalodas érte őket.
Régebben még beírtam, mostanában elmosolyodott azon a kérdésem, hogy kit ajánlotok... Mindenkinek más jön be. Valaki üríteni, megkönnyebbülni jár lányokhoz, mások barátnős szeretkezés miatt. Inkább utóbbi miatt jarok én is, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem volt olyan ami csak a d.ugásról szólt, - olyan is volt akihez kifejezetten emiatt jártam (példa: Beverly Debrecenben , ritkán van), mondjuk azért ilyeneknel is volt összhang. Valaki a vekonyat, valaki a molettet szereti. Ámbár sok molett lány próbál photoshoppal fogyni.
Volt olyan akit sokan kritizáltak. Elmentem hozzá, és nekem be jött. Ilyen volt Dóra. Igaz a látogatásom olyankor lehetett, amikor megváltozhatott, és utána sokan dicsérték.
Régen mindenki dicsérte GinaDiamond-t, szerintem egyedul lehettem azzal, hogy nekem nem jött be. Valahogy nem működött a kémia, jó volt de nálam nem hozta azt a pluszt, ami nem feltétlenül az ő hibája volt.
Nagyon egyedi eset mindenkinek minden esete. Itt volt például egy másik legenda, Daniella. Aki írt róla, csak jót. Én két évig üldöztem, mire sikerült elérnem. Lebeszéltem vele egy időpontot. Két hét múlva a megbeszélt időpontban ott voltam, hívom, nincs bekapcsolva. Eléggé csalodott voltam. Ilyen kezdetek után máig a legnagyobb kedvencem - sajnos csak múltban lehet róla beszélni.
Szoval csak azt akarom mondani, hogy egy negatív vélemény miatt még el lehet menni, és pozitiv vélemények ellenére is csalódhatunk. Az meg nem vélemény, hogy jó volt, vagy nem volt jó. Az nem vélemény. Legalabb annyit hozza lehetne tenni, hogy a képek mennyire valóságosak ( azért nem mindegy, hogy ha valaki a vekonyakat szereti, és egy +15kg holgy fogadja), vagy hozzáállás, amiben legalább négy fajta van. Van a végig barátnős. Van a fadarab és szótlan. Van aki hagyja magát de jó színész, és elég profin kicsavarja az ember fiát, míg az kettőt pislant. És van a non plusz ultra. Az olyan plusz, ... Daniella ilyen volt..., amiről lehet sokat írni, de valójában át kell élni. De lehet, hogy sokkal több fajta van ... . Mert nem említettem azt sem, hogy valakinek ez munka, de van olyan akinek ez szórakozás is (ilyen volt Debrecenben Sexy Niky, aki egy férfi imádó nimfoman nő személy. De ebbe a kategóriába említenem Ivont is, vagy a mostanság csak nyugaton hirdető Desire).
A lehúzós kategóriával szerencsére én nem futottam még össze, eléggé jó a szimatom hozzá.
Szóval a vélemények lehetnének beszédesebbek is sokszor.
... és persze tisztelet a kivételnek, akinek ne inge az ne akarja magára venni 😁 ...
Az én személyes igenyem alapján ma a következők az én preferáltjaim:
Gaby: egyre profibb, ki lehet fogni jó pillanatát, és olyat is, amikor vége sincs és már a kovetkezo alkalmat keresem, annyira jó volt. Az igazan vekonyakat kedvelőknek
Virág: nehezen érhető el, de ez csak fokozza az átélt jót amikor bejut hozzá az ember.
Anna: törékeny királylány, az igazán gyengéd szeretőknek. Az egyik legszebb - nekem legalább is.
Ivon: profi nimfoman előadó művész a milf kategóriában, ámbár ez csak az arcán látszik, testét sok fiatal megirigyelheti. Hosszas "kínok" között kiélvezteti a férfit, úgy hogy kiharcolja közben a saját izgalmát is, mert az jár neki. Én meg élvezem, amikor élvez...
...és van pár vándorló...
Az egyik pont Nóri, aki régen járt nálunk, aki teheti, ki ne hagyja.
Mindenkirol írtam már bővebben, lehet, hogy valakinek túl futurisztikus, hogy ilyen is van, de az oldal keresője ugyan csodakra nem képes, de régi hozzaszolasokban jól keres ...
Az, hogy miért hozták létre a fórumot, és hogy miért elégedetlen vele sok ember, az két különböző történet... :)
Jól hangzik, amit írtál, és alapból ezért is lenne... valamiért mégsem működik... :)
Ha már bili : igen, az igazság az, hogy ez az egész csak vihar a biliben... :) Kár görcsösen erőlködni itt, nincs értelme, hidd el... :)
Ha elolvastad, amiket írtam, tömören benne van minden, amit gondolok, ami szerintem lényeges... Kihangsúlyoznám : ez csak az én véleményem... :)
Értelme annak lenne, ha kiemelnék a legjobbakat, és a leginkább kerülendő szol.gáltatókat... és ezt a helyi szinten hiteles arcok tennék leginkább,
mert ugye, itt a sok kételkedő, akiket meg kellene győzni arról, hogy ez nem menedzselés, hanem korrekt értékelése a helyi felhozatalnak... :)
De ugye itt jön elő az, amiről szintén írtam, hogy kinek ki jön be... és lehet a leghitelesebb arc, akinek isszák a szavát, ha az illetőnek jó
boldog és boldogtalan... nem szeretném ismételni önmagam... ahogy tudjuk : kinek a pap, kinek meg a paplan... szóval ez nehéz ( szinte lehetetlen )
történet... ahány ember, annyi meglátás... ahogy leírtad, jónak tűnik, de megvalósítani sokkal nehezebb... :)) Vagy inkább lehetetlen, a végeredmény pedig értelmetlen... :)
Marad a fórum ilyen, amilyen most... hidd el, vannak azok a bizonyos dolgok, amik soha nem változnak... ez is ilyen... :)
Engedjetek meg egy példát : van egy győri haverom, akivel eléggé egy hullámhosszon vagyunk... hasonló az ízlésünk nőben is, mégis elkövettem azt a hibát,
hogy rá hallgatva mentem valakihez... neki bejött a csaj, kommunikáció, kinézet, szex, stb... nekem pedig a legnagyobb győri csalódásom lett... és a fórumban
sem húzták le a csajt soha, mégis.. se a kinézete, se a hozzáállása, se a szövege , stb... nem jött be... és ő nem egy fórumos kolléga volt, hanem hús - vér haver... :)
Sok fura dolgot olvastam a fórumban... volt olyan győri "kolléga", aki kijelentette, hogy neki nagyjából mindenki megvolt helyi szinten, sőt, a ( szerinte ) legjobb
átutazók is... sütött az illetőből a nagyarc... :) Aztán kiderült, ja, pont a város igazi legendáját nem ismerte... :) ))) Óóó... :))) Hát az hogy lehet, hogy valaki pont
azt nem ismeri, akiről csak jót lehet hallani... nem véletlenül... :) Aztán az ilyen arc hitele hol van ezek után ??? És ilyeneken mégsem akadt fenn senki... Csak én... :)
Aztán ne merd ezt firtatni, mert te leszel a provokátor... :)) Kinek van szüksége arra, hogy utána kígyót - békát kiabáljanak rá, mert nem hülye, mégis az lesz itt... :))
Aki tönkrevágja ezt a csodálatos fórumot... :) pedig az nem én vagyok, én csak néha beírtam, ha érdekeset olvastam... ezért sűrű elnézéseket kérek... :))
Nem kell mindenkiről érdeklődni, ha valakinek van egy határozott ízlése, azt a pár csajt csak el tudja kapni, akinek meg mindenki jó, az magára vessen... :)
Az élet is lutri, nem tudhatjuk, mit hoz a holnap... akárhogy is van előadva, itt is lutri az egész... mert itt sincs holtbiztos tipp... :) Ezt kéne megérteni... :)
A legjobb hirdetők, és a legrosszabbak, akik nem valók hirdetőnek... ezek kiszűrése az, aminek lenne értelme... a többi pedig szinte mindegy... ha értitek... :))
Na, kezdődik a magyar - angol, én lépek... :)
Nem szeretném elvenni senki elől a lehetőséget, és elnézést a beírásomért, visszaadom a lehetőséget, hogy a fórum visszatérhessen a rendes kerékvágásba,
jöhetnek a beszámolók és a kérdések... :)) Sokat tudnék még írni, de minek, igaz ??? :) Meg az élet nem habostorta, néha sz.opat minket rendesen... :) Kell is az... :)
Minden jót !!!
Valaki ezt már jó pár hónappal ezelőtt megfogalmazta, és nem volt idealista, inkább reális elvárásnak mondanám:
"Ha, új lányhoz megyek, pár perces beszélgetés után, mielőtt megtisztelem a virágcsokorral, megkérdezem: " Szimpatikus vagyok, maradhatok!"
Ha, IGEN a válasz, és tiszteletem jeléül átadom a virágokat, akkor viszont jogos a reális elvárásom, hogy azt kapjam meg, amiben megegyeztünk, tegyen meg minden tőle telhetőt és lehetőleg ne érezzek semmilyen kényszert. Legyen meg az illúzió!"
Sziasztok!
Kicsit kezd borulni a bili. A szolgáltatók többségétől és a Kollégák nyavalygásától.
Kedves szolgáltatók elfelejtik, hogy nem csak ellenértéket ( Olyan érték, amely más, általában vele azonos nagyságú érték helyettesítésére, pótlására alkalmas és hivatott, így kül. vmely szolgálat v. szolgáltatás fejében járó érték.) kell átvenni és zsebre rakni, ha nem megfelelő szolgáltatást is nyújtani érte.
A kedves Kollégák meg elfelejtik, hogy nem lottózni vagyunk itt 3/80 esélyekkel, hanem ellenértékért szolgáltatást megkapni, és igen - ELVÁRNI.
Egyik fél sem tesz szívességet a másiknak, van ára és ellenértéke. Mi az hogy “nem voltam szimpatikus” “ mással lehet más” “majd talán maskor jobb lesz”. Ha egy lánynak vannak elvárásai aminek nem felelsz meg - ne fogadjon. Ilyen egyszerű. Ha maradtál és fizettél - kapd meg, amiért jöttél.
Ezért van a fórúm, tapasztaltakat megosztani, lekönyvelni, és rossz szolgáltatókat a városunkból kitessékeltetni.
Üdv, N
Hali !!!
Kb. egy hónapja pont erről írtam be a debreceni topicba... látod, néha jó, ha le tudod gyűrni a késztetést... :)
A tanulópénzt mindig meg kell fizetni... mindegy, milyen rutinos versenyző vagy, újhoz menni mindig rizikó... mindig is az lesz... :)
A lényeg itt, hogy mi motivál : sok nőhöz menni, és rizikózni... vagy a jól beváltnál maradni, és szimplán tényleg jól érezni magad...
Aki azt mondja itt, hogy mennyi jó csaj van az oldalon, azzal én soha nem fogok egyetérteni... Sorry... :) Amit Felhő és te is írtál, azzal igen...
Sok "kolléga" írta anno a havi 10 - es "élményeit"... ezeken én mindig jót nevettem... az átlátszóságukon, meg azon, hogy messziről érződött a kamu szaga... :)
Nem is csak a mennyiség végett, hanem a stíluskavalkád miatt... :) Ami akkor eladható volt, hogy lám, te igazi "vadász" vagy, nem ragadsz le egy korosztálynál,
ebből kifolyólag belefért náluk az 50 - es kövér asszonyság, a 20 - asnak írt, de ránézésre legalább 35 éves leharcolt nő, és a 18 éves zsenge csajszi is... :)
És nem is az a gond, hogy ők ilyenek voltak... csak anno ők próbálták irányítani a fórumot, és kényük - kedvük szerint meghatározni, hogy a fórumba ki és
mit írhat... ami egy jó ízléssel, és kellő rutinnal rendelkező arcnál, mint amilyennek én gondolom magam, kiverte a biztosítékot...
Van elméletem, hogy ezek kik lehettek... de ki nem szar.ja le, hála isten, nagyjából eltűntek... sok "régi arc" meg ezeket sírja vissza... vicc... :)
Hogy pörögjön a fórum... még az sem volt baj némelyeknek, ha menedzserek vagy keverőgép hirdetők vagy ezek "fórumbarátai" próbálták irányítani... :))
Persze, sokan várják az infókat... :) Én akkor sokalltam be ettől is, amikor anno rám írogattak, hogy melyik városrészen ki rendel, meg hogy XY hirdető melyik
házban, sőt, hányas számú ajtó mögött várja a vendégeket... nincs infó, nincs privát... és nincs rossz érzésem sem emiatt... :))
Úgyis leinformálják egymást a "konkurens" hirdetők, én nem fogom segíteni egyiküket sem ebben... és az a véleményem, lehetsz korrekt úgyis, hogy nem állsz
neki itt haverkodni mindenkivel... nem kell ez sem, attól még lejön a hitelesség... és ez nem nagy arcúság, csak tanulság... :)
Amit írtál, hogy a negatívat úgyis törlik, nem biztos... ha nagyon lehúzott a csaj, próbáld meg, és írd ki... korrekten, nem durván... hátha maradhat, és tanulságként
jó lesz majd valakinek... :) Szombathelyen pár kolléga addig írogatta egy átverős csaj sztoriját, hogy a csaj lelépett a városból... a helyzet nem reménytelen, látod... :)
Nem kell, hogy mindenki egyetértsen itt veled... a világot és az embereket sem lehet megváltoztatni... nem is kell... :)
Csak ha néha kimondod, amit úgy érzel, hogy ki kell mondanod, akkor kicsit megkönnyebbülsz... mert valamit megpróbáltál azért tenni, hogy a különböző felfogású
emberekben is valami megmozduljon... hogy a kimondott véleményed másokat is gondolkodásra sarkalljon... és csak ennyi... :)
Nem a nevek a fontosak itt... sokszor volt olyan érzésem, XY fórumozóval tökre egyetértek... amíg valami nevet le nem írt... :))))
A kezdet kezdetén munkahelyi kollégám hozta nekem a telószámokat, és soha annyi nekem nem tetsző nőnél tettem látogatást, mint amikor még hallgattam erre a
kollégára... :) Aztán ahogy a saját fejem után ( és a VL felfedezése után ) kezdtem látogatni a csajokat, mindjárt kevesebb lett a nagy csalódás, haha... :)
Ízlés az lehet különböző... de a nyitott és értelmes kommunikáció az alap kéne hogy legyen... :)
És a végére még egy fontos mondat, legalábbis szerintem az : a korrektség a legfontosabb...
Mindent felülír... nem működik ez a dolog sem enélkül... mindkét fél részéről... nem véletlenül nehéz igazán jó szol.gáltatót találni...
Mert szép is legyen, jó is legyen... odaadó és kedves... meg működjön a kémia, és legyen igazán szimpátia is... mert csak akkor lesz ebből igazi élmény... :)
Lehet, nem is erre vágyik a fórumozók legtöbbje... és úgyis csak azok fogják egymást igazán megérteni, akiknek "egy rugóra jár az agyuk"... :))
Aki sokat markol, keveset fog... és ez itt is nagyon igaz... :) Legyen ez a zárszó... :)
Minden jót, és sok sikert !!!
Szerintem így már mindenki járt aki nem tegnap kezdte. 🥴
Na és ki az a 3? 😉
Áááá skacok, egy jó tanács, tőlem nektek :D :D :D (mondjuk lehet ilyenkor inkább sírnom kellene...)
Ha van 1-2-3-4 kedvenced, és épp nem elérhető egyik sem, vagy nem veszik fel abban a pár percben míg nagyon rajtad van a mehetnék, de már nagyon indulnál vhová, ne tedd :D Ne menj ismeretlenhez hírtelen felindulásból... alap öngyilkosság a pénztárcádnak :D Menj ismerőshöz, vagy akiről van legalább minimális infód.
Újabb tanulópénz piííípááá, nevet nem írok, úgyis megváltoztatná, privátban kérdezz rá és adom az infót.
Helló!
Úgy van ez, hogy van akinek a pap, van akinek a papné, van akinek meg a lánya!
Viszont, a sok negatív kritika valószinüleg jelent valamit, és ha te is itt "jelen" vagy, még mielőtt eltűnik, levonod belőle a konzekvenciát.
Akit sokan dicsérnek arra is lehet valamicskét adni, persze ez az egyéni tapasztalásnál nem biztos, hogy száz százalék garancia.
Nekem eddig jó pár év alatt három lány ivódott be az emlékezetembe, akikre mindig tisztelettel és szeretettel gondolok vissza, de természetesen közülük, csakis egy lehet a favorit.
Kb. ennyi!
Voltam, kérdezz privátban nyugodtan, ide legyen elég annyi: kizárt, hogy menjek még egyszer...