Jöhet nekem is
***moderálva***
Jöhet nekem is
***moderálva***
Szia Thomika!
Kérném a segítségedet a nem itt hirdető lányokkal kapcsolatban!
Leveled várom a ***moderálva***
Előre is köszönöm, üdv: boogie
Thomika! Gyere át a pirosra, hogy ne járjunk tilosba...
Szia!
O.K. csak keress már ott rám, mert nem talállak.
Üdv: Thomika
Sziasztok!
Még új vagyok itt a fórumon. Olvasgattam kicsit és nézegettem a lányokat is, de eléggé bonyolult ez az egész ami itt folyik. Gondoljunk csak erre aGyulázásra.
Nekem abban segítsetek, hogy a legújabb regisztráltak közül egyáltalán kit érdemes felhívni? Ki az aki miatt megéri adót fizetni az államnak a telefonálással? :)
Üdv!
Kitti És Asztrid kettősről valaki valami infó?
Szia!
Olvass vissza, használd a keresőt.
Leila, Vanessza(21), Kitti(20). Két héten belül 3 név. Nyilván egyre csak erősödik a bizalmunk.
"De mikor lehetne menni?"
Én csodálkozom rajta,hogy eddig megúszták.Remélem egyszer összeakadnak vmi agyament állattal aki nem fogja csak úgy eltűrni,hogy nem kap semmit a P*Nz*r t és pl egy váratlan telefonra vagy a zidő lejártára hivatkozva kitessékelik a lakásból.
***moderálva***
Arra a késelésre gondolsz, ami Győrben történt?
kb 3hete fogták el a vagányt Gyöngyösön.A csajt meg felpuffadva találták meg valami híd alatt.
A National Geographic-on pont most megy a szakma rejtelmeiről és veszélyeről egy film.
Sziasztok!
Biáról mit tudtok? már több napja kivan kapcsolva ez nála igen ritka.
Szerintem Bia a barátjával tölti a hosszú hétvégét. Szerelmes a csaj nagyon!
Hello. Valakinek esetleg van beszàmolòja vagy tapasztalata Jázminròl?
Esetleg màs VL-es lànyokròl? Aknek van az irjon :)
Sziasztok, úgy látom Kármenről még nem írtatok, ha valaki járt már nála, írjon véleményt.
Vonzó érett nőnek tűnik, felkeltette az érdeklődésemet.
Pár órája voltam Boginál,ő egy kis tündér,már töbször voltam nála, és mindig kedves és aranyos volt
mindenkinek csak ajánlani tudom,benne senki nem fog csalódni !!!
Látod Bogi megígértem írok rólad a fórumban fájó szívvel ajánlak másoknak,mert nehogy rám ne legyen időd
te kis tündér....kíváncsi vagyok tudod -e ki vagyok....legközelebb,ha megyek hozzád rá kérdezek !!!
"Amikor összehozta az Isten a világot
A férfiból egy darabot kivágott,
Hogy megcsinálja belőle neki a nőt
Azóta áldják a fiúk a Teremtőt..."
Tankcsapda :D