Hali!
Ez tetszett: "...Vagy a mennyország kulcsát kereste."
Szerintem mindannyian azt kututjuk!
Jó meglátás!
És mivel emberek vagyunk, esendőek vagyunk! Szép hetet mindenkinek!
Hali!
Ez tetszett: "...Vagy a mennyország kulcsát kereste."
Szerintem mindannyian azt kututjuk!
Jó meglátás!
És mivel emberek vagyunk, esendőek vagyunk! Szép hetet mindenkinek!
Igen igazad van, vétett egy pici hibát, amit sokszorosan is megbánt. Máskor nem fog ilyet vagy ehhez hasonlót csinálni, se vele se másokkal. Tessenek elnézni az Árvának mintha meg sem történt volna. Biztosak lehetünk benne hogy aggódott... Vagy a mennyország kulcsát kereste... Kitudja. A lényeg az hogy nem volt benne ártó szándék.
Sziasztok
Evelin 22 Nikol 16 rolvan valakinek tapasztalata privátban is jöhet köszii
Ki volt az
Sziasztok! Kinga 29-ről tudtok valamit érdemes meglátogatni?
Tegnap voltam 1 csajnál olyan sötét volt a szobába hogy majdnem hirdettetést kelet feladnom hogy megtaláljam 🤣🤣
Sziasztok, keresek magamnak nőt közös szexre , vagy párt, de akkor párként lennék én is a pasimmal. Vagy harmadiknak hölgy beszállót. Bi nő vagyok, de ez csak lehetőség, nem feltétel. PASIK NEM-TOTÁL kizár
Szia!
Tényleg képes volt odamenni? :D Hát ez kész :D :D Persze tudom, ez Neked egyáltalán nem vicces. Egy életre tiltanám az ilyet :D
A Merci elküld ha nem vagy neki szimpatikus?
Dia 20 még mindig csak kamera sex van.
Csak hogy a csokor virágot minden esetben és általában előre mindig elkérik. Ha jó, ha nem. Ha van kedve és problémája ha nincs. Akinek dolga-gondja-baja van, az ne fogadjon vendéget.
Fuuu olyanokon tudtok problémázni nem is értem! Ki mikor mennyit hogy és hol hirdet mindenkinek a maga dolga!!! Mindennek meg van az oka nem kell mindent túlgondolni! Fel kéne fogni lányokról beszélünk nem robotokról!!! Nekik is vannak dolgaik problémáik! Amúgy meg amilyen vendégek néha vannak amiket hallok nem is csoda besokallnak! Nagyon kevés a jó hirdető de azért meg lehet találni csak kicsit oda kell figyelni:) jó lenne ha ez a fórum kicsit arról is szól a amiről kellene! Megosztani ha valaki jó vagy sem de közel se ez van! Nem okoskodni akarok de kicsit unalmas már amit néhány ember produkál!
Esetleg konkrétabban valami jó ajánlás? Jöhet privátba is. Köszönöm
Gyanus
Voltam Alexandra 41 vagy ha úgy tetszik a *** moderálva *** Angel 38 hoz egy és ugyan az legalább is még a számuk is.Telóba mindent elmondott jól is hangzott.Mikor odaértem a megbeszélt helyre ajtót nyitott az ajtó úgy kinyílt mint ha szellem nyitotta ki,ő mögötte volt aztán bezárult, mikor beértem akkor tudtam megnézni.Az én részemről a képek egyáltalán nem fedik a valóságot külsőleg.Ha már ott vagyok gondoltam mindegy.Tusolás után akció és jön a lényeg az intim részhez nem lehet nyúlni még a közelébe se.Csók nincs fél perc után nagy a méret és kényelmetlen kb.10 perc után mindjárt letelik az idő gépiesen mert a fürdés is beleszámít.Hát nekem nem nyert még egy menetet de veszett már ennél több is.Legalább is mégegyszer én nem megyek hozzá de megpróbálhatja bárki lehet bejön de nekem nem köszönöm.
Jól beszélsz Basa! De egy kis kitérővel a várost hátrahagyva lehet még jó szolgáltatókat találni akik régi szolgáltatók!
Nem is baj
A legtöbb régi el van szállva magától és tisztelet 1-2kivételnek egy nagy nullák
Helló mindenki. Az új lányok közül, a Piros43 felkeltette az érdeklődésemet. Ha valaki megy hozzá a hét első felében akkor le írhatná tapasztalatait. Köszönöm előre is.
Igen, de kezdő elég sokat is kér pedig nem nagyszám. Úgy látom abba is hagyta, nem nagyveszteség....
Lezbi cicákat valaki tesztelte már? Vagy tervezi?:)