Hát szerintem látogasd meg mindkettőt és majd utána beszélünk!Elválik majd mennyire vág az agyad!
Ok? Kapsz rá 1-2hetet.Utána beszélünk.
Hát szerintem látogasd meg mindkettőt és majd utána beszélünk!Elválik majd mennyire vág az agyad!
Ok? Kapsz rá 1-2hetet.Utána beszélünk.
Sziasztok! Regi ről van vkinek vmi infója? Begbizható? Miért van az akárhányszor írok ide senki nem válaszol?
Milyen kettőt? Csak az ivettről volt szó. :) De most nincs kint a hirdetése. Na majd megkérdezem a biát.
Jázminról egyébként többen is meséltek rosszat.
kispetya: aki nem volt nála, az nem tud válaszolni.
Ivettet és Biát is látogasd meg!Lehet,hogy nem érted még miért,de majd fogod!
biánál már ismerős vagyok. Ő ajánlotta az ivettet is. ;)
Sziasztok!
Érdekes Bia nekem is ajánlotta Ivettet :-)
Sziasztok!
Itt egy friss beszámoló éjszakára.
Nemrégen, felkerestem Vivienn (36) nevű hölgyet, mert nagyon tele volt a tököm szó szerint.
Elmondása szerint nemrégen van Nyházán, ebből következik, hogy én is mostanában voltam nála.
A VPal utcán található meg, a hirdetésben szereplő képei valósak.
Elsősorban Krisztát akartam meglátogatni (nem ért rá), gondoltam megnézem magamnak Beatrixot de őt sem értem el, így kötöttem ki Vivennél akinél előtte nem jártam.
Mivel tele volt a tököm maradtam, hogy könnyítsek magamon.
Hát mit mondjak a franciája elmegy, a szex elég gyenge volt részéről.
Egyszer meglátogatható, de részemről többször nem, vannak sokkal jobb szolgáltatók itt mint például: Kriszta, Léna, Bia.
Szóval ha valaki mégis kikötne a Viviennél várom a beszámolóját, hogy Ő mit tapasztalt.
Ez a bia, ahelyett hogy magát ajánlgatná... :)
Sziasztok!
Ivettnek nagyon tetszetősek a képei.
Valaki tudna róla írni valamit? Esetleg millyen extrákat lehet nála kérni?
Köszönöm!
Sziasztok Fiúk,
Liana-ról van-e valakinek tapasztalata?
Az esti órákban egyetlen megbízható, korrekt szolgáltató sincs? Mindenki 15, 16ig van és rotty!
Sziasztok! Van a városban alacsony megbíztható csaj? (160-170cm között)
Sziasztok!
Beatrix-ról (30) valaki írhatna beszámolót!!!!
sajnos úgy látom Gabriella elment Székesfehérvárra Maya után ő volt a 2. kedvenem.
Barbi 18-nál járt már valaki? Megbízható? Ha igen megköszönném a beszámolót!
Bia Non Stop -ról vélemény valaki?
Szia!
Ha adatlapja illetve képei alapján megfelel elvárásaidnak, akkor hivd fel és toljad neki, nem fogsz csalódni!
Sziasztok!
Valaki bejutott már Beatrix 30-hoz szombaton?
Multhéten sem és most sem tudtam elérni, ki van kapcsolva a telefonja :(
megmonndo.:jó a csaj te voltál már vele?
Válaszom igen, többször is én eddig meg voltam vele elégedve, de voltam már tőle jobbal is pl. régebben Gina nevezetű hölgyél, akitől mindig remegő lábakkal távoztam :)