Üdv Liza-val van valakinek tapasztalata?
Üdv Liza-val van valakinek tapasztalata?
Jól látom újra itt a lehúzLAKteam? :)
Na nem pont itt, de Nyh-n... :D
Sziasztok. A Cintinél járt valaki mostanában? Milyen a szolgáltatás,tisztaság,higénia?
Szia.Csak annyit hozzáfüzni hogy én nagyon régóta járok hozzájuk és a képek nem regiek szinte frissek.De azt tudod hogy ha megnézzel egy autó hirdetés képeit és elmegy megnézni ott is lesz különbség!Azt bizton állítom hogy a képeim retusálás mentesek!A kevesebb infó meg a diszkréció miatt van,de a telefonál valaki és további kérdése van azokról ami nincs az adatlapján biztosan ad felvilágosítást.De én már régi motoros vagyok ,de ilyen lányokat nehéz manapság találni! További szép napot mindenkinek!
Mindenképp próbáld ki a párost!
💋💋My service is available only for Hungarian Gentleman!
Egymás idejét kérlek tartsuk tiszteletben! Amennyiben a talink előtt valami közbejönne,... Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed.
Ninettke (39) - Debrecen
Képek alapján magasabb lányra számítottam, picit meg is lepődtem mikor ajtót nyitott. Fotók nagyon jól beálítottak, vagy nem teljesen frissek, élőben azért picit másabb az összhatás. Az elején kicsit tartózkodó stílusú (legalábbis velem), de később nagyon beszédes, el lehet vele csevegni szinte bármiről. Arcra nekem nem a zsánerem, de nem kell tartani tőle, a diszkréció miatt van csak a kitakarás. Szexben ügyes, aktív, a kölcsönösséget elmondása szerint szereti és gyönyörű látvány fogadott a combok között. Francia kellemes, változatos, kutyus, misszi és lovacska, mindben szép látványt nyújt és aktívan odateszi magát.
Részemről ajánlott kategória, de számomra valószínüleg csak egyszeri alkalom volt, valahogy nem volt meg az összhang úgy éreztem utólag.
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
A fotók szerintem itt sem a legfrissebbek (és sajnos némelyik torz is kicsit), de nincs nagy eltérés, a látványt leginkább a piros body-s fotók adják vissza. Gyönyőrű hatalmas szilikon cicik, az alkatához pont illő méretben, nekem nagyon tetszettek, el is időztem velük. Arckitakarás csak a diszkréció miatt, kellemes látvány és széles mosoly fogadott az ajtóban. Gyors zuhany után maga mellé invitált az ágyon és el is indultam, hogy végigcsókolgassam azokat a gyögyőrű ciciket és belevessem magam a buja idomokba. A kölcsönösséget, bár csendesen, de bevallása szerint élvezte... Francia kellemes, változatos, akár így is a végére érhettem volna a randinak, de mindenképp látni akartam azokat a ciciket szex közben ringatózni. A szex barátnős, bújós, nekem kifejezetten tetszett. minden pózban aktívan részt vállal, egyáltalán nem egy fadarab típus. Emlékeim szerint missziben végeztünk, de nem dob le egyből magáról, megvárja míg teljesen lenyugszom és kedvesen segít a védőruhát is eltávolítani.
Ajánlott kategória, biztos vagyok benne, hogy még visszalátogatok hozzá, a személyisége nagyon átjött, még találkoznunk kell.
Együtt is dolgoznak a lányok, még úgy nem próbáltam a műsort, egyszer talán arra is rászánom magam, csak éljem majd túl valahogy... :)
Ircsi31.
Tavaly jártam nála több alkalommal. Belvárosban van, jó helyen, parkolás nem lehetetlen és ingyen van. Bemutatkozás és képek fedik a valóságot. Zuhany kötelező. Rend tisztaság. Tartja magát a megbeszéltekhez nincs zsákbamacska. Úriemberek és és tisztelettudo embereknek ajánlott.
Engem is érdekelne, valaki volt-e már nála.
Ebben igazad lehet, de azért egy kis ész nem árt. Például annak a hölgynek akit egy *** moderálva *** értékeltek: "Egy órára mentem, a kedv hirtelen lecsökkent, szex nem történt csak sapkában verte egy rövid időn keresztül". Válasz:"Kedves ÚRIEMBER kezdjük ott, hogy sapkát életemben nem vettem fel és nem is hordok..."
Üdv Ircsi 31 el valaki van tapasztalata?
Valaszokat privátban is várom és előre is köszönöm
Amit egy átlag ember egy nap keres azt bizonyos emberek fél és egy óra alatt játszva élvezettel meg keresik akkor legalább ne húzzák le a többieket ha becsületesen fizetünk.
Ez így van árak a plafon minőség és megbízhatóság nulla tisztelet a kivétel.
Háhhh haver, jól megnevettettél. 😆 "Mintha nyűg lenne nekik" Mit gondoltál passzióból, kedvtelésből nyomják? Megmomdom neked a tutit, letudás a lényeg, azaz kelletlen teljesítés. Tehát nem szívesen, kelletlenül, de teljesítik, érted, különben nincs csentó. Olyan nincs hogy rossz nap, akkor pihi legyen, szabadság, ennyi. Jól néznénk ki ha a színházba a színésznek is épp rossz napja lenne, és egyes alá lenne a produkció emiatt. Én speciel visszakérném a jegy árát. És tényleg nem lesz így jó, ebben igazad van, ami nem megy nem kell erőltetni, irány a Lego 3 műszakba, vagy go tanulni, szoval vannak itt alternatívák, és nem kell másokat megkárosítani, átverni, mert a fagyi könnyen visszanyalhat.
Vanessza 133 köszönő viszonyban sincs a képeivel! Szerintem felejtős.
Bellini annyira jó? Párszor kerestem már de sose értem el nyilván elfoglalt
Hát titudjátok😀 Ennyi kocka csokiért vágjál partyba 2-t. 🤣Kimberly sajnos semmi extra. Ennyiért átruccantok Debrecenbe és Anita Bellini is kezelésbe vesz😀Na ő apukáim nem kaksival gurit.
Srácok, csak nekem tűnnek a csajok kedvetlennek ? Telgefeknbeszélgetés során már el is megy az ember kedve. Mintha nyűg lenne nekik. Megértem ha rossznapjuk van, vagy ők is csalódnak bennünk de akkor pihenjenek. De ez így nem lesz jó. Átmegyek inkább Debbe
Sziasztok! Noemi 34-rol valakinek valami info? Akar privatba is johet, kepek alapjan elegge felkeltette a figyelmemet na de gondolom nem csak nekem
Még a nevét sem tudja leírni szegény! Az Anettet egy n és két t- vel kell írni!😀
Ki tudja,lehet hogy helyesirásból ülj le fiam 1-es volt, de lepedőgyűrésből ötcsillagos vörösdiplomát szerzett. Légy tollerans így hád ne ródd esszt fel nekije. 🤫🤗😶🌫️