Csak jelzem, hogy amire te gondoltál az:
"ujjlenyomat"!
Az "újlenyomat" az egészen mást jelent!😅
Amúgy itt mindenki szakértő, még a végén kiderül milyen szakmai végzettségű személyek járkálnak lánykákhoz farsban!😉
Csak jelzem, hogy amire te gondoltál az:
"ujjlenyomat"!
Az "újlenyomat" az egészen mást jelent!😅
Amúgy itt mindenki szakértő, még a végén kiderül milyen szakmai végzettségű személyek járkálnak lánykákhoz farsban!😉
Vivien 37 -ről van valakinek infója?
Kellemes élmény keresők és nem egymást sértegetők. Sziasztok. Izoldával randizott valaki? Számomra van benne kívánatosság...
"Nem minden esetben kell újlenyomat. " Sok esetben jó a régi is.
Ez már nem is szex oldal itt már lassan doktorállni lehet meg ügyvédnek tanulni.
Sziasztok!
Én végül utána jártam, ezért meglátogattam Ircsit. Elsőre egy gumis franciát kértem tőle, amit maradéktalanul teljesített. Az sajat izlésemnek határozottan kellemes volt. Ez volt az első látogatásom nála, de szerintem még meg fogom látogatni. A "szélhámos" jelzőt nem használnám rá a tapasztaltak alapján. ( Sziasztok!
Szeretettel várlak Benneteket egy kellemes kikapcsolódásra!
Roma lány vagyok. Kérlek ennek tudatában érdeklődj!
Kérlek minimum 30...
Izabella (35) - Nyíregyháza
A jelenleg hirdető lanyok kozöl pozitiv tapasztalatom volt még Ivettnék ( Sziasztok Ivett vagyok!
Ha unod már a szürke hétköznapokat és kényeztetésre vágysz, vagy akár egy vad szexre, Tőlem megkapod, hívj bátran!
Ha... Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed.
Ivett (37) - Miskolc
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
"Ügyvédasszony" biztosan nagyon komoly perbeszédet fog előterjeszteni!
Sokáig tart a bizonyára alapos felkészülés! :D
Sziasztok!
Heni 41-ről valakinek friss információ?
Ja, bocs, aki narancssárga fehérneműben hírdet és videója is van. Régebben a stadion felé hírdetett.
A másik kettőre, így a hirdetésük megtekintése után, amúgy sem igen lennék kiváncsi!😊
Jelenleg 3 db Klaudia 25 hírdetés van. hurrá
Helló! Mi van itt? :) Jogi gyorstalpaló?
Írd meg itt! Képes vagy úgy leírni, hogy ne töröljék! Sokan csak olvasni járnak fel.
Korábban volt már más néven is hirdetése, több néven, más képekkel. Ő van/volt a képeken, Debrecenből ismerem még közvetlen a Covid előtti időkből. Nem tudtunk a vállalások terén megegyezni, nem éreztem a kémiai minimumot sem. A kommunikációja nem rossz, de nekem túl steríl volt a feeling. Ruhában távoztam, nem mondom, hogy az ő hibája volt.
Szokott ott állni a praktikernél a buszmegállóba egy kos furska, 2x már volt dolgom vele, pattent kis numera. Egy haver hívta rá fel a figyelmemet anno. Azóta masik oldalon is hirdetett. Olyan kategoria mint a Klaudia meg az Anasztazi....
Nekem is volt szerencsém mindkét leányzóhoz (többször is) és csak megerősítrni tudom az előttem szóló szavait, bárcsak minden hölgy ilyen mentalitással mívelné ezt az ősi mesterséget, panaszra s aggodalomra ok nem lenne, az ziher...
Más: Nemjócsajok oldalon Alexa21 messzire kerülendő (akit érdekel privibe megírom). peace.
Klaudia(25):
Azt kapod, amit a képeken látsz. Nagyon csinos, szép arcú, kedves, barátságos, ügyfél centrikus szolgáltató. De, nem egy nádszál kisasszony! Lesi minden kívánságod, amig ott vagy, te vagy a központban. Azok a cicik fenomenálisak! Na, meg a többi testrész is...
Mindenben nagyon ügyes, elégedetten távoztam tőle! Nem óra nézegetős! Jól lehet társalogni is vele! Még megyek, mindenképpen!
Anasztázia:
Egy szemtelenül fiatal kis "rosszlány". Kissé szétszórt még. De, mindent pótol csinossága, bőrének selymessége és erotikus hozzáállása. Hátulról gyönyörű látvány. Ő is nagyon ügyfél barát. Mindenképpen megyek még hozzá!
Sziasztok. Járt valaki már az Angi 30 nál?
Sziasztok! Az orosi út-kórház környéken tudtok ajánlani megbízható szolgáltatót? Ha igen szívesen veszem az ajánlásokat! Előre a köszönöm!!!
Jaja, annál is inkább, mert a perbeszéd csak a falnak meg a félnek szól, a bíróság kábé lesz..ja. 😆 gyors info közben: nemjolányok oldalon Dzsenifer19 nagyívben kerülendő, akit érdekel privibe megírom.
Pedig az igazi ügyvédek a párbeszédet preferálják a perbeszéd helyett.