Sziasztok! Fanni27 leányzoról van valakinek élménybeszámoló? Szívesen fogadnám, de szerintem mások is. Akkor is kérem ha negatív. Lehet privátba is. Köszönöm szépen
Sziasztok! Fanni27 leányzoról van valakinek élménybeszámoló? Szívesen fogadnám, de szerintem mások is. Akkor is kérem ha negatív. Lehet privátba is. Köszönöm szépen
Én nagyon vegyes dolgokat kaptam róla privátba .De mindenki saját maga dönti el hogy kit vagy mit próbál ki. A műsör az a tojások számát nézve, magas, egy franciáért.
Ez engem is nagyon érdekelne, szóval valaki???
Igazad van! Messziről kerülendőek!
Kedves Ircsi!
Írtam pr-ban.
Ugylatom megjött a lehúzós csapat Jazminka, Hanka , Tinni csajszik. Bí kérfúl!
Sziasztok! Tudnátok valakit ajánlani aki lovagolni tud és szeret is ? Köszönöm
Nincs róla ertékelés , en is érdeklődöm iránta de nem találtam bejegyzést
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék , hogy ismeritek - e Izoldát s mi a véleményetek róla .
Szep napot mindenkinek
Nem kell semmire jogi értelemben felkészülni! Elhangzott egy állítás a részéről, miszerint a párjával pert nyertek-aki szintén ügyvéd- több esetben is "Ilyen ügyekben"! A kérdés csak annyi volt erre vonatkozóan, hogy melyik városban, vagy melyik bíróságon történt mindez!? Amennyiben valóban volt ilyen, az ügyvédi titoktartás gyakorlata mellett is tudott volna erre válaszolni egyből. Direkt nem kérdeztem nevekről, eseményről, időpontról...
Kedves Samec az a furcsa az egészben ha már többször voltál nálam ugyan úgy nézek ki hajszinemet sűrűn szoktam váltani de attól még ugyan úgy fel ismerhető vok és mindenki fél ismer. Évek óta ugyan azon a címen vok.Telefonom csak én kezelem és csak én nyitok ajtót! Szóval kettő lehetőséged van. Nem jártál nálam többször sem! nem ismersz!Mert ha ismernél nem írtál volna ilyet! A másik lehetőség az hogy talán van egy másik hirdető ezen a néven és nála voltál. Pl. Tavaly nyáron volt egy ilyen akik ismernek ténylegesen, és kedves vendégeim szóltak hogy az én nevemmel hirdetet valaki hasonló képekkel de ők már a telefonban megismerték a hangom illetve a cím nem egyezett és tudták hogy nem én vagyok Az a Denisa!akinél már jártak egyszer vagy többször! Sok olyan telefon hivast szoktam pl. kapni akik csak a címet akarják megtudni :)
Sok konkurenciám van de hát... Igen... Van is miért Ritka nagyon kevés pár lány van velem együtt úgy gondolom és tudom is aki állandó, Jó szolgáltató, nem vándorol megbízható és igényes! itt Nyíregyházán! Szóval kedves Samec megkerlek ne sározd a nevem olyan állitásokkal ami nem fedi a valóságot!
Nyíregyháza
Denisa néven hírdeto hölgy nem azonos az anno Denisával, .Én voltam párszor nála legutóbb ismét ,és egy teljesen más hölgy nyitott ajtót holott a képei a régi emléket idézik, itt valami van ,óvatosan magtársak
Van valakinek tapasztalata Izoldával
Sziasztok!
Régóta olvaslak benneteket, eljött az ideje, hogy regisztráljak is.
Viszonylag régen veszek igénybe szolgáltatókat, van némi tapasztalat és persze vélemény is emiatt.
A jelenlegi lányok közül Amira aki elég ajánlható, igen terhelhető a hölgy...
Aki még eszembe jut, Anasztázia, más mindenben, de megbízható szolgáltató.
Csini és korrekt kislány.
Mindenesetre régen minden jobb volt! :)
VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu . VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu . VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu . Kedves törzsvendégeim! Továbbra is nagy szeretettel várlak benneteket! Sajnos ÚJ vendégeket már nem tudok fogadni! megértéseteket előre is...
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Gaby (34) - Nyíregyháza
Biztos van más is, de őket ismerem, tudom, hogy jók benne.
Szasztok.
Tudtok valakit ajánlani egy jó franciára?
Csak jelzem, hogy amire te gondoltál az:
"ujjlenyomat"!
Az "újlenyomat" az egészen mást jelent!😅
Amúgy itt mindenki szakértő, még a végén kiderül milyen szakmai végzettségű személyek járkálnak lánykákhoz farsban!😉
Vivien 37 -ről van valakinek infója?
Kellemes élmény keresők és nem egymást sértegetők. Sziasztok. Izoldával randizott valaki? Számomra van benne kívánatosság...