Ha már Ircsiről írtál.
Hozzáteszem pr-ban írtam neki hogy mit hogyan szeretnék csinálni ha meglátogatom. Utólag írtam neki hogy beújíthatna egy szexi papucsot. Na ezen jól kiakadt. Nem vagyok biztos benne hogy változott volna a régi hozzáállása.
Ha már Ircsiről írtál.
Hozzáteszem pr-ban írtam neki hogy mit hogyan szeretnék csinálni ha meglátogatom. Utólag írtam neki hogy beújíthatna egy szexi papucsot. Na ezen jól kiakadt. Nem vagyok biztos benne hogy változott volna a régi hozzáállása.
Neked ügyvédnek kellett volna menned nem pedig Pr@stinak... 🤣😂😅
Üdv mindenkinek! 😉 Ircsi nem is akar jó szolgáltatóvá válni. Mert ha akarna akkor mindent megtenne ,h a vendége elégedetten távozzon, nem pedig futószalag effektus szerint tudjuk le oszt csá. Valójában neki semmi kedve az egészhez ,csak hát kell a "rózsa" ... 😆 Meg ez a melltartót nem veszem le sztori kész röhej de tényleg 😂 De tudod mit igazad van máskor a bugyit se vedd le 😁 Ez olyan mintha a tűzoltó azt mondaná nem megyek oltani mert félek a tűztől 🤣
Nagyon szépen köszönöm várlak sok szeretettel máskor is addig is puszillak :)
2019 nyarán jártam nála. Egy hotelbe fogadott. Kicsit furcsa a természete. Az elején nem volt túl beszédes, nem volt túlzottan érdeklődő. De amit kérsz tőle és szabad is nála, azt teljesíti. Az akkori találkozásunk műsorával én személy szerint nagyon elégedett voltam. Külön öröm volt a kölcsönös francia utáni reakciója. Akkor már másképp viselkedett, az már jobban tetszett. Hogy azóta változott e, nem tudom. Mindenesetre az, hogy összeállt a Lolával, az szerintem nem sok jót sejtet. Remélem nem változott és nem sokáig tart barátsága kolleganőjével, kár lenne érte.
Zara ról egy kis infót kérhetnék?
Gréti és Denisa a jó választás, mindketten tökéletes és nem mellesleg szép és csinos szolgáltatók, biztos nem fogsz csalódni! Elérni viszont nem könnyű őket, mivel nagyon népszerűek, úgy hogy kitartóan sokat kell telefonálni az időpontért, de megéri türelmesnek lenni
Szép napot urak!
Nem kell sokaknak bemutatni Denisa (31) et
Én is kíváncsi voltam rá,és a tegnapi nap estéjén meg is tudtam látogatni.Mit szépítsem,szuper volt.
Kedves,aranyos,vendégcentrikus hölgy.
Arcra szép,alkata nagyon tetszett,minden csillagos ötös volt mind a helyszin,mind amit kaptam Denisától.
Nekem nagyon bejött a hölgy.
En vagy 2 eve hivtam egyszer fel, adatlapon levo osszes extraval kerdeztem az orat, es felszaz csokitojast emlitett. Tudtam hogy nem lesz kozos bizniszunk…
Sziasztok.3 nő között vacilalok. Greti, Denisa, vagy roszlanyokon Anasztázia. Szerintetek melyik lenne a legjobb választás? Akinek van infoja róluk jöhet privátban is. Köszönöm
Igen.
Valóban így van sajnos, legnagyobb meglep akkor van, mikor az ajtóban szembesülünk eme problémával. 25-év felettiek re is. Akinek nem inge, ne vegye magára!
Sziasztok
Hát sajnos mostanában nem sok jó szolgálató van és ez a 25 év alattiakra nagyon jellemző
Kedves Sorstársak!
Lola(27)-ről szól beszámolóm. Még egy ilyen sunyi és lehúzós csajjal még nem volt dolgom. Telefonon beszéltünk. Azt mondta órája 25. Amik érdekeltek, azok közül tartalmaz natúr és kölcsönös franciát, valamint kétszeri aktus lehetőséget. Érdekeltek az extrái még. Azok közül a popsi, valamint arckitakarás nélküli fotózás. Előbbi 5, utóbbi pedig kattintásonként 5. Így bevállaltam. Szomszéd háborúban álló ország egyik városának nevét viselő utcára mentem hozzá. Helyszínen változtak a dolgok. Óra 30, ami nem tartalmaz natúr és kölcsönös franciát. 10-10 extraként számolta fel mindkettőt. Popsi szintén 10. Arckitakarás nélküli fotózás már nem volt. Mindegy, bevállaltam. Natúr franciával kezdtünk. Aztán kölcsönös franciával folytattuk (ez jó volt, egyedüli pozitívumnak elkönyvelhető). Jött az aktus. Sajnos elég hamar határán voltam a "végnek". Mondta, hogy úgy is sok időnk van még, így nem fogtam vissza magam. Ahogy elélveztem, azt mondta, hogy ha szeretnék hosszabbítani húsz percet, az még plusz 20, mert hogy nála órába csak egyszeri élvezés van. Gondoltam magam, meg az isten f....t. Biztos, hogy nem megyek vissza hozzá.
De miert mentetek el az Alexahoz? Mar talan volt hozzaszolas vele kapcsolatban. Utana kellett olvasni. Kepeit elnezve tul szep, hogy igaz legyen.
Tisztelt Moderátorok!
Miért nem lehet picit gyorsabban engedélyezni egy egyszerű hozzászólást?
Alexához vissza mennék és a dupláját fizetné vissza csak menjek el…….
Üdv mindenkinek!
Ritkán írok ide, de most jónak láttam.
Sajnos csak utolag olvastam BigDaddy hozzászólását Alexával kapcsolatban, így én is belefutottam.
Röviden a lényeg: mindenki messziről kerülje, akinek nincs feleslegesen elkölteni való pénze. Akik szeretnének egy nagyon drága zuhanyzást, ők megpróbálhatják...
Rögtön utána, mivel semmit nem kaptam, amit szerettem volna, meglátogattam Alízkát.
Nála teljesen rendben volt minden, olyan szolgáltatást nyúj, amit elvárunk egy lánytól.
Ha egy pár társat sikerül megkímélni a kellemetlenségektől, már megérte leírnom.
Én jártam nála többször, nekem pl full rendben volt midnen alkalom, félóra, óra is minden téren...