Sziasztok.Mira33-ról tudtok valami infót,jöhe j privibe is.Köszönöm
Sziasztok francia-ára melyik lány ajánlanátok nem tudják esetleg amirat el lehet érni akár privátban is
Kerüld el messzire, de még annál isel messzebbre. A lehuzos brigád egyik oszlopos tagja.
Hónapok óta itt van már.....csak más néven volt....
Sziasztok.Babucika 25-ről tudtok valami infót.Jöhet privibe is.Köszönöm
Sziasztok! Bettinárol van valakinek infója? Jöhet privátban is. Köszönöm szépen.
Lassan vagy harminc hirdetésből jó ha van tíz megbízható korrekt árakkal rendelkező.
Ez a keleti igazság hátha észre veszi mindenki.
Üdv mindenkinek! Mi folyik itt a keleti országrészben kicsit megszaladtak az árak a szinvonal meg le esett! olyan mintha nyugdíjas klubban lennék,tisztelet a ritka kivételtől Merci,Ella. Nyugatabbra ennyiért olyat kaptam hogy a szám is tátva maradt! csak én vagyok ezzel a véleménnyel így?
mz/x! 😊 Részben igazad van! 😀 Sajnos előre nem várt körülmények miatt a lehető leggyorsabban, azonnal el kellett mennünk a lákásból 👎🏾 amint időm engedi visszamegyek Nyíregyházára, de már NEM ODA!
és úgy megftanciázlak hogy csak na 😜
Hát jól megnőttek itt a csokrok..... beszélni fogok az istencsaszarunkkal hogy itt is legyen hatósági ár.......
Szerintem itt is két emberen múlik a dolog. Ha tudunk alkalmazkodni akkor könnyebb mindenkinek. Én még tavaly voltam nála, úgy megfranciázott,h azóta is visszasírom. Sajnos most lekéstem, mert idő előtt távozott. Biztos elüldözte a sok negatív ember.. De remélem jár még erre valamikor.
Nikol 20
sziasztok srácok kerüljétek el azt a lányt igaz amit irnak róla egy lepukkant lakásba fogad sőt inkább fogadnak nem tudom ki neki de egy kb 40-50 éves nő nyit ajtót beinvitál a szobába a kislány ott van bent megrémülve bezárja a szoba ajtót és eléd áll hogy nos mennyi időre akarsz fizetni én egyből tudtam itt valami nem kóser mondtam engedjél már ki mert a kocsiba hagytam izgalmamba a pénzt le is léptem angolosan
Kira25-nel v Nellybabanal volt mar valaki?
Én úgy gondolom nem kell mindenki elvárásának megfelelni. Nem várhatjuk el hogy első találkozó alkalmával úgy fogadjon a szolgáltató, mintha régebben ismerne.Nem egyszerű ez egyik félnek sem.
Dingó29!
Végre egy páratatlan, de objektív vélemény! :) Ehhez nincs mit hozzáfűzni! ;) Tudod a jókat mindig kipécézik, próbálkoznak, de ők nem ismetnek annyira, hogy….. mind1 > ez az én személyes titkom marad! ;)
Nextone, te most rólam beszélsz? Mert akkor nevezzük nevén a gyereket!
Azt hiszem +1 hirdető, akinek már felesleges visszajönni a városunkba.