Tudtommal már egy ideje nem elérhető, de voltam nála párszor régen. Nem volt egy kiemelkedő, de szívesen elmennék hozzá mai fejjel újra, ha lenne ;)
Tudtommal már egy ideje nem elérhető, de voltam nála párszor régen. Nem volt egy kiemelkedő, de szívesen elmennék hozzá mai fejjel újra, ha lenne ;)
Sziasztok makktársaim. Szeretném kérdezni,hogy van e valakinek infója, a régebben Pati 32-néven hirdetö hölgyröl ?
Köszönöm Nektek! Akkor próbára teszem a kis aranyost. ;-)
Onann voltak akkor nekem is ismerős a képek. Mondjuk én hívtam a multkor is több alkalommal de vagy nem vette fel a telefont vagy több alkalommal is foglalltra nyomta a telefont. Mondjuk 2018 ba volt 26 éves most 27 éves az ugy nem is számit rossz öregedésnek. Jártam anno nálla nekem válallhato volt a produkcioja de vissza járos nem lettem nálla.
Ismerősek voltak a képei és pár hete felhívtam kiderült, hogy már hirdetett itt. Én 2018-ban -jártam nála, akkor Ramóna26 néven írtam róla beszámolót. Akkor nekem teljesen átlagos élményt nyújtott, bár akkoriban olyan erős versenyzők voltak itt, hogy Daniella, Dóra, Szofi, Cynthia, Anna, Gaby , stb...
Sziasztok! Lati (27)-ről véleménye van-e valakinek? Járt már nála bárki is?
Lassan nyiregyről tényleg elvándorol a jó szolgáltatók nagy része,és egyre kevesebben maradnak. A visszatérők is egyre ritkábban jönnek. Na de végülis Debrecen nem a világ vége. Van akiért megéri kocsikázni egy kicsit 😏
Nem lesz már.
Adél 24 régen folyamatosan itt volt most átutazó lett régi megszokott helyen á*ai átlag csendes típus de úgy vettem észre szereti amit csinál élvez minden percet.
Keresd Debrecenbe
Sziasztok. Holnap hajnalra keresek egy jó csajt nyiregyen. Ki dolgozik olyankor? Jöhet privatba is.
Ivettről tud valaki valamit?
Nekem ő a mindenem 😊
Én rápróbáltam…de minek?
A képeken ő van,azt kapod amit látsz.
A produkció nagyon gyenge,ő akarja megmondani a pózt,francia gépies,semmi gyengédség.
A rózsák száma kimondottan magas,számomra egyszeri alkalom volt.
Ez igaz, de olyan is van hogy senki nem is próbál írni egy negatív beszámolót. Ilyenbe futottam már bele. Amikor én megírtam akkor páran jelezték hogy ők is így jártak vele. De akkor miért nem írták ki, vagy amikor kérdeztem róla miért nem szóltak privátban???
Bella23: "Képeim a valóságot tükrözi"
Valóság: "Ehhez a tartalomhoz NINCS KÉP!" :D :D :D
Sziasztok! Panna (21)-nél volt már valaki? Fincsi falatnak tűnik. Köszönöm!
Aki annyira nem veszi a fáradtságot, hogy utána járjon a lánynak, akihez szeretne menni: az meg is érdemli. Nem egy tejről, kenyérről van szó, hogy akármelyik boltban megveszem. Autót vagy drágább műszaki cikket sem a legelsőt kell megvenni, ami épp a szemünk elé kerül. Ugyanígy utána kell járni, mi a korábbi tapasztalat azzal a hölggyel, akihez első alkalommal mennénk.
Az pedig sajnos közvetve a mi bajunk, hogy sokszor nyíltan nem lehet leírni dolgokat, mert cenzúrázzák más jogaira hivatkozva. Emiatt pedig a lehúzós kategória megél abból a rétegből aki akkor sem ért a szóból, ha nevén nevezzük a gyereket. Sorok közt olvasni? Virágnyelv? Esélytelen...
Beszámolót Staffy a népnek!!!!
A tapasztalataidra kiváncsi lennék, amikor hívtam gyerek üvöltött mögötte. Beszámolót a népnek! 🙂🙂
Nem mondtam, hogy elhiszek mindenkinek mindent, de legyek naív 😃 100-ból kb 2-vel elfelejtük egymást, a többi meg ugyan úgy áll hozzám, ahogy én hozzájuk 😉