Sziasztok ! Egy rossz élményt osztanék meg veletek sajnos!
Tegnapi nap folyamán gondoltam meglátogatok egy hirdetőt akinél még nem jártam, a valasztasom Vandus33ra esett, bárcsak máshogy döntöttem volna!
Egyeztetés könnyen ment kb 1óra mulva meg is érkeztem! Fogadott kedvesen mosolygott semmi probléma nem volt amíg el nem küldött tusolni. Visszaérkeztem és átváltott egy nagyon rossz stílusra!
Fél órára mentem, közölte h siessünk 10percem van!
Gondoltam egye fene gyorsan letudom ugyse vagyok jo formába… megmaszirozta a hátam ami kellemes volt beszélgetni nem lehet vele mindenre duzzogva válaszolt vagy mondta hogy ne beszéljek nem akarja.. jött a francia ami inkább kézi levezetés volt mondtam neki hogy nem erre jöttem nem ezt szeretném !
válaszul azt kaptam idézem: akkor minek jöttél? Jön a vendég siessünk… hiába mondtam h akkor legyen aktus nem hagyta abba a kézi levezetést… felálltam es kimentem otthagytam… rengeteg szolgáltatónál voltam már de ilyet még nem tapasztaltam! Abszolut nem ajánlott kategoria! Elmondta azt is hogy utálja ezt az egészet csak a pénz érdekli. Ez a produkcion látszódott is! Senki se menjen hozzá ha teheti! Remélem messze elkerüli a várost mert nincs szükségünk ilyen szolgáltatókra!