Nekem se megy úgy debrecenben mint nyiregyen azért ott már megvolt a vendégi köröm mindig
Nekem se megy úgy debrecenben mint nyiregyen azért ott már megvolt a vendégi köröm mindig
Holnap megyek vissza ha minden jó lesz ugy néz ki :*
Holnap megyek vissza ha minden jó lesz ugy néz ki :*
Pedig vissza jöhetnél már mert miota te es a Greti elment nyiregyről nem nagyon van fiatal csinos megbizhato lány a városba!
Sajnálom 🙄
Sziasztok!
Tina masszázsról tudtok valamit (régen azt hiszem Kleopátra masszázs néven hirdetett)? Kb. Augusztus óta nem látni a hirdetését. Köszönöm a hasznos infókat, akár privátban is!
Hivtam de sajnos nem vette fel pedig én pont nyiregyházán keresek
Igaz már a d@tum le járt de azért nem harapja le a fejed ha rá kérdezel 🤷♂️
Nyíregyházan 09. 26-10.02-ig kiadó 1 szoba lányoknak. Igényes szoba lakás mindennel felszerelve! Önmagára igényes lányoknak.
További kérdésre telefonon 0670 7395451
Szép napot
Denisa kinálja
Sziasztok
Ma egy fiatal lányra vágyom
Tudnátok ajánlani valakit?
Köszönöm
Hát nem
Senkinek nem
Igen!
Hagyd ki...
Hu Inez nem gyenge képeken. Infó rolla valakinek. A szolgáltatás is olyan jó? Jöhet privátba is.
Sziasztok! Az apróban hírdető Barbiról van valakinek infója??-nem like-okra van szükségem, hanem konkrétan infóra! Köszi!
Meli22 mindig akkor villog a telefonja a hirdetésen amikor nem érek rá elmenni hozzá, bezzeg valamelyik este nem értel.el amikor nyiregyen voltam késő estig... pedig előbb-utobb alám kerül ugy is...😉😁😁
De szép csaj volt amikor még az Anikóval kezdte a vasvárin.... szép, csinos ,igazi nő.... kicsit halvérű volt de megbizhato szolgaltató volt. Később eléggé meghizott sajnos es a privát munkája miatt nehezen volt elérhető. Késöbb a lakást kiadta utazósoknak de ha az infóm nem csal már nem dolgozik ebben a müfajban.. mondjuk attol még egy két volt törzsvendégével tarthatja a kapcsolatot...hallottunk már ilyenről... :)
Ma lesz.... 😉
Még nincs... ;) :)
Sziasztok!
Eliza 22-ről van valakinek tapasztalata?🙂