:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D
Szia! Pedig ha azon az utcán vagy akkor nem lesz sok vendéged. Csak ezért nem mentem még én sem, pedig tényleg kedves lánynak tűnsz a hangodból ítélve. Hmmm... de kár! :(
Kedves Nicole!
Az előítélet eléggé erősen tud hatni, és ha sok rossz élményünk gyűlik össze, akkor egyre inkább alátámasztja a "megérzésünket". Egyébként a képed bennem egy kedves, mosolygós, intelligens, ápolt, vonzó, kacér nő benyomását keltette. És a hely, ahol vagy, valóban tiszta, barátságos, ottnonos, megnyugtató. És itt van a pont. Minden mást tapasztaljanak meg az érdeklődők.
Petya! Köszi a megerősítést.
Egyébként biztos rendben van a csaj. Tényleg bájos volt még a hangja is, amikor hívtam. Csak hát a közeg! Az sem mindegy!
Ha már ennyire nagy az érdeklődés én is megnézném miről van szó, persze csak ha elküldöd a linket mester. adilia kukac freemail.hu
Hello vasn4!
Megkaptam a linket, köszi!
Az lenne a kérdésem, hogy jártál már-e a csajnál, és ha igen, valóban olyan bevállalós mint a képeken?
Mi a tapasztalat....érdekelne
Hi!
Ugyanmár hadd találjam ki egy bizonyos nick következő hozzászólása arról fog szólni, hogy ez hazugság mert te valójában a st*igója vagy, és futtatod , ezért írsz róla hazugságokat.
Hiszen a képeken nem is ő van, egyáltalán nem kedves a telefonban, és amúgysem ember, csak egy k*rva...
helló!4
nekem is küldheted:D!!
mitsubishi86@freemail.hu
Nicole-t elüldöztétek.
Hatas! A remény hal meg utoljára.
Hát igen lehet, hogy elege lett, de azért van benne kis irónia is!:D A fészbuk ugyanis kétélű dolog, írj neki, de akkor kiderülhet, hogy valójában ki vagy... Kérdés, az itt irogató vendégek közül ezt vajon hányan vállalják be!? Mert Nicole, mint szolgáltató bevállalta nyilvánosan az arcát!
Ilko! A nézőponttól és az elérni kívánt céltól függ, hogy van-e bármi értelme ide írni bármit is. Mindenbe bele lehet kötni, mint ahogy ezt tesszük mi is, vagy velünk is. Te láttad élőben Nicole-t? Voltál nála? Nem érdekel a válaszod, mert ellenőrizhetetlen számomra, de ha nem reagálsz, vagy bárki más, akkor a Fórum halott.
Hello vsan4 a linket átküldhetnéd erre a címre is meekrobee@gmail.com
Kösz
Helló
Igen, de van ennek egy nagy előnye is. Amíg vannak bunkók, addig a normális viselkedés is értékesebb...
Üdv
:)
Most akkor mi a helyzet Nicole? :P
Hello valaki volt már Maya(37) Timi(31) vagy Linda(22)nél? aki volt légyszi tapasztalatot hogy milyen volt. Köszi
Heló vsan4 engem is érdekelne a link. Cím: finderman85 [kukac] hotmail [pont] hu
Előre is köszi
Lesz még hirdetés. :)