Ejha te lány, baromi szimpatikus a hozzáállásod. Kár, hogy hirdetésed már nincs. :)
Én ritkán látogathatok leányzót, de ha visszakerül a hirdetésed megdoblak egy telefonnal.
nowone: Kösz az infókat, ez alapján mérlegelem a dolgokat.
Ejha te lány, baromi szimpatikus a hozzáállásod. Kár, hogy hirdetésed már nincs. :)
Én ritkán látogathatok leányzót, de ha visszakerül a hirdetésed megdoblak egy telefonnal.
nowone: Kösz az infókat, ez alapján mérlegelem a dolgokat.
ez igen mission, mi is lenne veled *** moderálva ***...mert lehet valakinek van barátnője és csak egy sexre vágyik, de a hozzád hasnlóak meg csak pénzért kapnak sexet...vagy azért sem...
de még mindig nem bíráskodhatsz felettem, mert nem tudod, hogy én dolgozom e vagy sem. és én nem siránkozom...de nem megyek bele ebbe a vitába...mert nem alacsonyodok le a szintedre.
:)
Lesz még hirdetésed fent, vagy keresselek meg fészen? :D
adj e-mailt és küldöm a linket.
valaki irjon nekem olyan lányt aki megbizható gyengéd és inkább azt a szeretkezös feelinget folytatja
elöre is köszönöm
csubakka13@gmail.com Köszi!
elküldtem a linket csak azér csinálom igy hogy ne moderálják
Szia vsan engem is érdekelne a videó
kosat9@hotmail.hu
Hi!
Egyetértek egy kis kivétellel. Bármi is egy MT célja, semmi sem jogosíthatja fel arra, hogy ne vegye emberszámba a lányokat! (Mint itt is teszik egyesek...) És lebunkózhat ezért bárki, erre semmiféle mentség sincs.
Szia vsan4!
andrasdoktor@gmail.com
Előre is köszi!
Szia vsan4!
Engem is érdekelne a videó,elöre köszi. beeela83kukaccitromailponthu Remélem érthetö :)
ok elküldtem minden igényllönek
a szerkesztöségnek meg üzenem hogy nem szegtem meg semmilyen törvényt ezzel.
UTÁNANÉZTEM.
mindenkinek szivesen.
legalább reklámozom
de most már az én kérdésemre is jöhetne válasz
megbizható gyengéd lány érdekelne
Szia! Én ajánlom Krisztát (26). És ha lehetne a videót!!! :D Köszi!
A címet nem írtam!! :) natividnekem@citromail.hu Köszi!
én köszönöm
Nicole01! Észrevettem rajtad, hogy az olvasás nem az erősséged.Ha olvastál volna valameik hozzászólásomból valamit, rájöttél volna arra,hogy van csajom :) Ebből is látszik a műveltségi szinted, de ahoz amit te csinálsz ,ugy sincs nagy szükséged rá. :) Szerintem meg egy kurvának nincs normális pasija:) ez a felállás sokkal igazabb, mint a te állitásod. XD Tehát biztos lehetel abban,hogy nekem nem kell a te picsádból egy perc sem..DE lehet még meggondolom magam,elmegyek osz megduglak. XD
ezzel most engem sértettél meg mert volt barátnöm is ebben dolgozik mondjuk az igaz hogy otthagytam mert fontosabb volt a munkája :D