Köszönöm az infót!
Köszönöm az infót!
🤣🤣🤣
Az apróban hírdetőNatálie Nyírbátori lányról van e valakinek infója? Megköszönném.
Niki34 négyől van e vélemény? Itt az idő indulni!!!!
Jómagam nála nem jártam.Eddig nem találkoztam még kifejezetten ennyire vizsgálódóval.Azt meg sosem tudhatod kitől mit lehet elkapni.
Éppen ezért, engem nem zavar, ha előtte szemügyre veszi. Nincs semmi bajom, vagy rejtegetni valóm.
Nekem sincs rejtegetni valóm!Csak ahogy mondták elmennek 1 órára,kb ebből 10 perc ezzel telik,fogják otthagyják.A pénzt meg bebukták.
Légy erős, van akinél nyevvizsgálat is van. És ezt nem úgy kell érteni, hogy tudsz e spanyolul
Van, van, mivel senki nem válaszolt ezért én elindultam…, mindenki privátban kérdezget, de amikor nekem kellene info senki le sem sza……a.
Na. És?
Na így még nem jártam. Az, hogy megnézi vannak-e spórák a kalap alatt, megvan 5 másodperc alatt, és lehet úgy is csinálni, hogy ne tűnjön fel. 10 percbe már egy komplett laborvizsgálat beleférne (de az drágább) :-)
Ez van. Semmi gond egyébként, de legyen korrekt.
Valami még eszembe jutott.Van olyan hogy circumcisio -ón sokan esnek át.Sajnos ennek a beavatkozásnak vannak késöbbi szövődményei.Barnás pigmentáció a makkon.Emiatt szoktak szakrendelésre jönni igazolásért,nehogy nemibetegnek nézzék őket.
Sziasztok? Bárkinek bármi infó az új csajokról a bambuszba?
Hál' Istennek én nem estem át ilyenen és nem is fogok, nem vagyok zsidó. :-D
A kis vörös Nórikát sikerült már valakinek elkapni? 😁😋
Budapesten szoba kiadó hétköznaponként 8-16:00 között
Ő engem is érdekelne.
Ő valahol vidéken van?
Jaja, itt Nyíregyen az apróhirdetésekben, egy kép van róla feltéve.