Ilyen étlap mellett csodálkozol ha unatkozik?
Ilyen étlap mellett csodálkozol ha unatkozik?
Attól, hogy egy lány nem vállal be minden vackot még lehet kitűnő szolgáltató. Azért mert valakinek kevés a normál szex, még sokan szerethetik és nem normál hírdetőkön akarják kiélni minden perverziójukat. Gondolom megvan mindenre a megfelelő hírdető tovább kell lapozni. Én kifejezetten szeretek hozzá járni, ilyen fomákat és homokóra alakot megéri meglátogatni (szerintem), a kevesebb néha több jelen esetben teljesen megállja a helyét. Písz.
UI.: Eni franciája világbajnok, ajánlott kipróbálni legalább egyszer, nem viccől van kiírva a lábremegős jelző... ;) :P
Hogy a Nelly 32 a másik szobában unatkozott? Kizártnak találom barátom!! Mondta neked? Vagy miből vontad le ezt a konzekvenciát?
Láttam. Ennyi. Senki nem mondta. Nem konzekvencia, tény.
Máskor meg az a bajotok, hogy senki nem ír véleményt. Én is meglepődtem, hogy ugyanoda mentem kétszer.Ráadásul mindkét lány az esetem. De jó, hogy mondod, legközelebb kérek részesedést.
Hanna 25nél volt már valaki? jöhet privátba is akár vélemény :)
Sziasztok!
Volt mar valaki hanna val? https://www.videkilany.hu/szexpartner/nyiregyhaza/hanna/yHv
Előre is köszi a válaszokat.
Van esetleg vélemény Ircsiről valakinek?? Jöhet privátban is...köszönöm
Valakit, tudnátok ajánlani mára a mostani felhozatalból?
Köszi
Attól függ milyen partnert keresel, de VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Ivont ismerem, tudom hogy jó
Más valaki?
Ircsi jó szolgáltató ,nyugodtan mehetsz nem ér csalódás .
Legutóbb jártam nálam mikor itt volt. Nekem bejött, masszázs nem tudom milyen, biztos jó keze van. Kölcsönöst szerette (persze ha tudsz bánni vele), francia nekem bejövős volt. Kedves aranyos törelmes. A képek nagyon régiek, nem sok köze van már hozzá. Nekem egyáltalán nem volt csalódás a randi, gondolkozok rajta hogy megyek most is, meglátjuk időm hogy adja ki. Részemről ajánlott. VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Helló srácok. Angi 29 ről van valakinek infója. Megköszönnêm!
Pontosan így. Mikor megláttam meglepődtem. Az a pár kg inkább pár 10 kg plusz a képeken látottak alapján feltételezetthez képest. DE..és itt jön a de.
Aranyos, kedves, beszédes, isteni franciával és olyan szűk alagúttal amivel ritkán találkozik az ember. A 30 percet szépen végig du**tuk, kozben pici popsi ujjazás, nem.is tudom hány pózban..rám ült szemben, háttal, én hátulról állva, ülve, felülről...végül szájjal fejezte be a mellére célozva. Sosem gondoltam, hogy ilyen testalkattal ilyen élvezetet tud okozni valaki.
Arc 10/7
Test 10/5
Hozzáállás 10/10
Technika 10/10
Igényesség 10/10
udv urak! napokban meglatogattam Katarinat ( VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Nicita 21 ről van e valakinek infója megköszönném.
Zoe23 nál volt valaki mostanában? Van valami friss infó róla?
Anett 19 -nél Nagykálló mellett volt valaki? Autós kalandot hirdet, szép arcú roma lánynak tűnik. Képek alapján szívesen meglátogatnám de jó lenne valami infó. Az autós kalandoktól tartok. nem csináltam még ilyet
Szerintem a lacipapa59 tud róla infót, mivel már kétszer dicsérte a hirdetésénél!