Üdvözletem!
Egy sikeres látogatásomról szeretnék nektek mesélni, kedves Ivon (39)-ről. Egy korábbi látogatásom alkalmával Tinus barátnője ajánlotta nekem mindenképp látogassam meg Ivont is ha erre jár, Tinus nagyszerű produkciója után úgy gondoltam adok egy esélyt barátnőjének is.
Már az ajtóban egy rendkívül gyönyörű hölgy fogadott, enyhén zavarban voltam az új ismeretség miatt amit ki is használt hogy kötekedjen, húzza az agyam és baromira izgassa a fantáziám. Gyors megbeszélés után zuhany majd hamarosan az ágyon találtam magam, lábaim közt pedig Ivon ténykedett a hangulat oldásán. Mondanom sem kell rendkívül hamar megtaláltuk a közös hangot, franciája egyszerűen csodálatos, de ami leginkább tetszett benne, végig kötekedett, szóval tartott és játszadozott velem. Kevés olyan hirdető van aki nem csak letudni akarja vendégeit, Ivon ékes példája ennek a csekély tábornak.
Összegezve, külsőleg egy rendkívül csinos hölgy Ivon, a személyisége és produkciója pedig egyenesen példaértékű volt. És ha a nagy kérdés, Ivon vagy Tinus volt a jobb, nem tudnám eldönteni, talán majd a legközelebbi találkozó alkalmával sikerül :)
Részemről teljesen ajánlott a hölgy!