Sziasztok járt már valaki Pirosnál? Privátba várnám a választ köszönöm szépen!
Sziasztok járt már valaki Pirosnál? Privátba várnám a választ köszönöm szépen!
Köszönjük hogy elmondtad a véleményed!
Hé srácok!
Dorina 34-ről infót tud valaki privátban írni?? VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
pacsi!!
Sziasztok!
Valaki kipróbálta már Szonyát? VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Jöhet privátba is.
Előre is köszi az infót.
Sziasztok. Engem is érdekelne. Köszi
Kérdés volt nem vélemény!
Neked lehet hogy mindegy ha tele..... Utána csókolozhatsz
Sziasztok!
Valaki volt már Amandanal?
https://www.videkilany.hu/amanda-xtC
Jöhet privátba is az infó
Előre is köszi
A végéreodabiggyesztetted hogy undorító. Az már vélemény nyílvánítás.
A fórum a tapasztalatok megosztására való és nem egymás minősítésére.
Igazad van azt nem kellett volna
Csak kérdést akartam feltenni
Tudod mi az undorító, mikor a csaj olyan igénytelen hogy a másik vendég után se tusolás sem szájvíz.. De nincs is jobb 1 jó Nf-től 🤗Mikor a puncit nyalod akkor biztos nem ez jár a fejedbe 🤣🤣
Mivel 3-4 oldalon keresztül gyakorlatilag egy igazi beszámolót, leírást nem találtam..így megosztok egy talit veletek.
Kata 27:
fotó alapján nagyon bejött. A belvárosban fogadott. Jelzem nem mostanában történt, de a fotók sem akkor.. :D ahogy talákoztunk azonnal jelezte, hogy picit felszedett a képek készítése óta. Na hát ha nem mondja észre sem veszem azt a 15-20 kg-ot ami felszaladt.. :D
Ha már ott voltam viszont mert kedves is volt maradtam és kértem egy vibrátoros prosztatamasszázst, ez mondjuk miközben rajtam ült nem volt érdektelen...kifejezetten meglepő élmény volt...cserébe pedig én is a popó#jában végeztem ki magam oldalunkon fekve hátulról.
Maga a tali nem volt rossz, de én kifejezetten a vékony-kerek idomokat szeretem, nem a vastag-kereket! :D
test 10/3
arc 10/6 (-15 kg -al valószínű 10/9 lenne)
hozzáálás 10/10
Valakinek van friss beszámolója 18-30 között, vékony, megbízható szolgáltatóról?
Szép napot a fórumozóknak , bár látom nem szívesen osztotok meg véleményt hölgyekről, azért mégis kérdezném Dana neven hírdető lányról van e tapasztalata valakinek és megosztaná akár privátban is.
Üdv ! Ma meglátogattam Petra 33 . Korrektek a rózsák száma , nagyon finom natúr francia . Kis súly felesleg van ,de nagyon intelligens kedves lány tényleg barátnő filing . Natúr francia végén szájba opciót válaszátok !
Sziasztok!
Gréti 19 van valakinek infója?
Köszönöm!
Sziasztok
valaki volt már nikol32 nel?
tud róla valaki véleményt mondani?
Sziasztok! Vivien 27 infó köszönöm
Nem értem az 5 dislike-ot. Kicsit tényleg husis, de neki van a legszebb puncija. Kiváló szerető. Sose hagyom ki, ha ellátogat hozzánk.
Eni 40
A beszámolói valószínűleg mind igazak, én is valami hasonlót éltem át. Igazi belevaló milf, aki tudja mi kell a férfinak, tényleg farokra termett. Szereti is, érti is, mindemellett kiválóan mélytorkozik. Minden 2. héten látogat el hozzánk.
Az előbb irtam két hosszabb beszámolót Mira 32 és Ivon 39 szolgáltatásáról, de mielőtt beküldtem volna eltűnt.
Akkor most csak röviden: mindkét hölgy olyan szolgáltatást nyújt, amit mindenképpen érdemes legalább egyszer igénybe venni, aztán mindenki eldönti. De nem véletlenül vannak pozitív élménybeszámolók róluk.
Denizről tudtok valamit
Jöhet privibe is