Ha jól tudom Szöszi és Rami már nem a Korzónál vannak, sajnos az új helyet nem tudom, de engem is érdekelne akár privátba is.
Ha jól tudom Szöszi és Rami már nem a Korzónál vannak, sajnos az új helyet nem tudom, de engem is érdekelne akár privátba is.
Sziasztok!
3 hölgyön gondolkozok nagyon, de csak egy lesz a befutó...
Triniti 43, Elisaaa 21, és Zsófi masszázs.
Megköszönném ha tudnátok infót róluk szolgáltatni!😊🍻
Zsófi Masszázs szerintem az egyik legszebb NŐ a hirdetők között, és a szolgáltatása is nagyon jo. Ez az én saját véleményem... :)
Tegnap voltam repetázni az Estella 30 hölgynél! Ugyannott van abba a lakásba ahol először jártam! Együttlét kifogástalan volt számomra , megjegyzem a végén kaptam egy olyan mélytorkos franciát amit rég nem éltem át hirdetőnél, a vége a happy finis meg egyenesen a nagyon komoly kategoriába tartozott. Ez a személyes tapasztalatom. :)
Van egy hölgy akit már kinéztem magamnak ,hogy meglátogatom ,beszéltem is vele telefonon csak hol hirdet ,hol nem.... de egyszer csak elkapom.... :)
Elisaaa
1,5 óra
Egyeztetés: pénteken hívtam, délelőtt/kora délután, már nem tudom. Felvette, tájékoztatott, de mondta, hogy aznap nem lesz illetve másnap sem biztos. Aztán szombat este ismét telefonáltam és lebeszéltem vele a vasárnap 8:30-at. Címet nekem sms-ben küldte. 4/5
Helyszín: Panellakás, stadion/egyetem környéke. Kicsi tnehezen jutottam be, sz@rakodott a kapucsengő, de ez nyilván nem az Ő hibája. A randevúnak otthont adó szobában egy L alakú kanapén történtek a dolgok - én nem vagyok nagy darab, elfértem/elfértünk, de nyilván egy ágy jobb lenne. Plusz ami egy kicsit kényelmetlen volt, hogy a ruhái pont a kád felett száradtak, kissé hajolnom kellett a tisztálkodáshoz - hangsúlyozom, elég korán érkeztem Hozzá, szóval ez lehet, hogy épp a tegnap esti mosás eredménye és más napszakban irreleváns. 4/5
Külső: Elisaaa nagyon szép! Nem alacsony, ugyanakkor nem is kiugróan magas, az a tipikus pont jó kategória. Szép vonású, kedves arca van, szemei kivoltak húzva, haja feltűzve, nekem bejött. Cicik szintén csinosak, nálam közepes méretkategóriába esnek, ami viszont kiemelkedően gusztusos, az a köldöktől lefelé tartó rész. Nevezetesen popsija és combjai. Feneke 10*, nem az a kislányos tompor, viszont nincs is elhízva, ahogy írtam fentebb, erre e testrészére is ráillik a klasszikus "pont jó!" jelző. Bőre mindenhol selymes és finom, jó simogatni, érinteni. Tetoválásai vannak, de azok felfedezhetők a képeken is - se több, se kevesebb nincs belőlük élőben. 5/5
Együttlét: Itt inkább egy összesítést adok, mit tapasztaltam,mit kaptam Tőle. Röviden: csupa jó élményt! Lesi minden kívánságodat, ahogy a telefonban mondta: azt csinálja, ami nekem jól esik (NYILVÁN a kategórián belül). A találkozás alatt is folyamatosan a kedvemben jár, ötletel, javasol, hogy mit, hogyan csináljunk/csinálj/csináljon, hogy még jobb legyen a vele töltött idő. Elbeszélgetni is lehet vele, konklúzióként azt tudom mondani, hogy ha valaki letisztázza Vele a dolgokat, az elképzeléseit, azokat Elisaaa mindenáron és nagy kedvvel igyekszik majd teljesíteni. 5/5.
Összegzés: Teljes szívemből ajánlom. Fiatal, kedves, szép lány, aranyos személyiséggel. Biztos nyálasnak fog tűnni, de Vele kapcsolatban tényleg lehet és kell azt mondani, hogy vigyázni rá! 5/5
Dóra 23,, hová lett a Gaby barátnőd mert már jó ideje nem hirdet ?
Kinga 24 - Szolgáltatás nulla. Hozzáállás dupla nulla.
Ezt le írtad nullára barátom :)
Hali. Bocskai út környékén , vagy Inczedy sor tudtok valakit a közelben?
Kedves Fórumozók!
A segítségeteket és a tanácsotokat szeretném kérni:
Keresek olyan hölgyet a városban (akár a környékén is), aki egyedül fogad, akár az autós kalandoktól sem zárkózik el (kifejezetten szeretem ), korrekt, megbízható hirdető; egyszóval akit bátran ajánlanátok egy-egy találkozásra.
A másik kérdésem, hogy Lilla (20) hirdetőről van-e valakinek tapasztalata?
Köszönöm előre is!
Sziasztok!
Nadia -ról van valakinek infója? Túl szép, hogy igaz legyen?
Mivel kúlturált hangnemben kértél infot, igy annyi infot tudok segíteni ,hogy probáld meg a Vikcsikét az aprobol.Ő, rendes korrekt csaj,legyél vele normális és biztos vagyok benne ,hogy ő is ugy áll hozzád majd. A Vikcsike vállal autos kalandot is 🙂 Vadászatra fel..... 😉
Hol találom a Diana19 -et aki te ajánsz??
Elisaaa(21):
Mikor telefonon egyeztettünk, nem volt valami meggyőző, de olvasva egy-két pozitív beszámolót belevágtam.
Megérkeztem, befordultam, majd egy perc múlva kifordultam. Nem hagytam időt magamnak a tapasztalat szerzésre!
A előttem sétáló látvány nem mozdította meg a fantáziám, de egyebemet sem. Se masszázságy, se tatamin matrac, se francia ágy. A szobában egy "L"-alakú kanapé, alaphelyzetben lepedő nélkül. Kérdezem: "Ezen lesz a masszázs?" Válasz: "Igen." Közlöm: "Akkor én távoztam!"
Lehet finnyás vagyok!
De, akinek ez működik annak sok sikert hozzá!
Staffi azé' Te legalább érzed mikor hajlik a tér...
Újra kinéztem egy lányt.,de valahogy nem akar összejönni a találkozó...talán hétfőn rám mosolyog a szerencse úgy néz ki.....🙂 Aztán ha össze jön megirom a forumra ,hiszen ezért találták ki a hozzászolásokat, hogy tapasztalatokat megosztjuk másokkal....😉
Elküldöd privibe hogy ki a kiszemelt,kös kö
Elisaaa 21 - Már írtam, hogy telefonban nem volt meggyőző, de én is rápróbáltam végül. Második hívásomra már sokkal szimpatikusabb volt a telefonban. Összességében olyan élmény volt vele mint egy fapados autóval. Nagyon alap szolgáltatások vannak nála és ha valami extrát szeretnél ami amúgy a nagy többségnél nagyon alap, akkor ahhoz bizony virítani kell.
Maya Masszázs.
Rég nem csajoztam már, így úgy döntöttem, hogy csak lassan indítok és egy szuper masszázzsal kezdek.
Az ötlet jó volt csak a választás nem.
A hölgy bemutatkozó szövegéből ami egyértelműen igaz az a "simogató kezek", mert, hogy ez nem masszázs pláne nem erotikus ez igazából csak egy simogatás.
A hely egyébként teljesen rendben van meg a hölggyel sincs semmi gond csak a hozzáállással. A fotók biztosan róla készültek, de hogy is fogalmazzak.... A marketing osztály nem sajnálta a pénzt a profi fotósért !
Tehát amire számíthatsz:
Tizenkét rózsáért egy simogatás, aztán kiveri.
Ezzel csak az a gond, hogy rend van, tisztaság van, nincs nagyobb gond a hölgyel sem csak a hozzáállással, pont azzal amin lehetne váltosztatni ingyen is és akkor egy korrekt szolgáltatóról beszélnénk.
Remélem a többieknek már a pozitívabb szolgáltatásban lehet részük.
Szép napot társak! Most nem a szokásos kérdéssel fordulnék hozzátok! Panzió szeretnék menni egy hölggyel, érdekelne hogy Nyíregyházán ti melyik panzióba jártok a lábyokkal? Ami 1-2 orara nem horror áru, es nem kerdezoskodnek vagy neznek rossz szemmel rad a recepcion amikor leesik nekik hogy csak egy numerara kell a hely. Es lehetőleg egyik szobából ne hallatszodjon at minden a szomszed szobaba vagy a folyosora, recepciora. Ti melyik helyeket választjátok és ajánlanátok? Köszönöm ha rendesen válaszoltok!