... mert éppen nem aktív a hírdetése :) ... Mihelyt ismét hírdet (aktív hírdetése lesz), láthatod megint azon a linken
... mert éppen nem aktív a hírdetése :) ... Mihelyt ismét hírdet (aktív hírdetése lesz), láthatod megint azon a linken
Helló. Tegnap volt szerencsém meglátogatni a Zsuzsi 26 nevő hölgyet! Mindig is ki szerettem volna próbálni a spriccelve élvezést,nagyon kellemes élményben volt részem. Ajánlom mindenkinek aki ilyen élményre vágyik! De legyetek vele gyengédek mert egy tünemény! Megbízható jó szolgáltató! Szép napot mindenk makktársnak!
Undorító és szánalmas, ami itt moderáció címen működik! Mert igenis, az előző két kitörölt hozzászólás - ami teljesen ontopic volt itt a nyíregyházi fórumban - total releváns és fontos információ volt, az csak úgy eltűnt!
Itt már nem lehet azt leírni, hogy Alexa 25 bizony egy híres lehúzós csaj, akit minden egyéb fórumon szétoltanak, és x-havonta tűnik csak fel itt nyírben max 2-3 hétig, és egy csomó kamuprofileal likolja saját magát - pedig így van, én 3x szívtam meg.
Tisztelt VL!
Ezt tekintsük innentől nyílt levélnek! Kíváncsi vagyok, hogy lesztek-e annyira tökösek, hogy publikusan válaszoltok - nem félretolva a témát az 'általános csevegés' topicba, netán egyből a trash-be.
- Elgondolkodtatok-e már azon, hogy tőletek Szegedről, Miskolcról kvázi mindenki elmenekült? A szomszédban 73 hirdetés található Szegeden, nálatok 5! VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
- Miért lett kimoderálva 2 olyan hozzászólás, amiknek hangvételét tekintve semmi kifogásolnivaló nem volt benne, csak annyi történt, hogy negatívan írtak egy menyecskéről.
- Miért nem írhatom le, hogy *** moderálva ***?
Nyugodtan letilthattok, kitilthattok, kiirthattok, de ettől függetlenül megmaradnak a csatornáim.
És nem vagyok benne biztos, hogy fél éven belül nem egy kies pusztaság lesz a
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Szeretettel!
Newbie.
Kedves Newbie_nyh!
A nyílt leveledre válaszolva.
Szerintünk nem tökösség kérdése, ha egy teljesen más topicba való hozzászólást áthelyezünk a megfelelő helyre. Ugyan ez történt a Te hozzászólásaidat is. Egy fórum nem azt jelenti, hogy mindenki oda ír ahova akar, mivel az katyvasz lenne. Ha Ti nem találjátok meg mit hova kellene, akkor segítünk ebben és athelyezzuk oda ahova való. Felháborodás, szurkálódás helyett szerintünk érdemes lenne elolvasni a topicok címet és mindent a megfelelő helyre írni.
A trollkodasokat, hülyeségeket meg egyértelműen töröltük eddig is és törölni is fogjuk
Az meg hogy valaki X alkalommal ugyan azt írja le szintén felesleges, mivel úgy gondoljuk aki tud olvasni elolvassa egy hozzászólás esetén is
Megértjük hogy a fórumot mindenki úgy akarja (!) használni ahogy neki tetszik, de mi Szeretjük a rendet. Illetve ha Nektek megengednénk, hogy azt csináljátok amit akartok, akkor az úgy lenne fair, ha a hirdetőknek is ugyan így bármit megengednenénk.
A hirdetői számot pedig nem értjük hogyan jön a fórumhoz 🙂 Főleg hogy pl. Miskolcon mi szűrjük igen keményen a hirdetőket, mivel rengeteg valótlan hirdetést próbálnak feladni. Ha ezt más oldal engedi a hirdetői szám miatt egészségükre 😀
Ezt a dolgot nem kívánjuk tovább ragozni. Amennyiben a mi fórumunk nem szimpatikus biztos találsz másikat, mint ahogy a való életben is van aki az egyik, van aki a másik boltba jár vásárolni. Ha meg ennyire ragaszkodsz hozzánk, akkor valószínűleg Te is megtalálod az oldalunkon amit keresel és a számításod is 😉
Hello!
Péntek ebéd után meglátogattam Gaby 28 néven hirdető hölgyet.
Az egyeztetés könnyen ment. Tiszta lakásban fogad.
A képekhez képest élőben sokkal csinosabb. Arca bájos a szemei pedig rabulejtettek.
Egy nfvsz-t kértem. Tökéletesen teljesítette. A hozzá állása 10/10. Technika 10/10.
Egyébként jó fej, laza, közvetlen.
Korrekt csaj. Biztos vissza megyek hozzá.
szia,
köszönjük ezeket a beszámolókat.
Egy javaslatom lenne: jelenleg a Szalag, *** moderálva ***. Viszont pár emberrel való eszmecsere folytán többnek is az le jött le elsőre arról, hogy szalag azt az effektusra értették és nem a heyszínre.
A helyszínek változnak, és amikor esetleg már nem lesz ilyen helyszín, akkor meg főként félreértelmezhető lesz annak, aki régebbről nem ismerte ezt a helyszínt.
De ne vedd annak, hogy én most beléd kötök, vagy ilyesmi...
üdv és derűs napokat
Köszönöm Frank223 :) :*
Natalia 25, olvassátok el a bemutatkozó szövegét! Az úgy oda b*sz :)
Szellemes és fantáziadús bemutatkozás. No és persze vállalja magát. Szöveg alapján biztos elmennék, ha nem lenne ott, hogy olyanokat vár, aki szereti, ha van a nőn mit fogni.
Ezért is nekem emberileg szimpatikus, ellenben olyanokkal, akik olyan képeket raknak fel, mintha karcsú, sportos testalkatúak lennének, az ajtóban meg jön a csalódás.
Mindenkinek más a vizuális igénye, sok jó beszámolót olvastam már itt molett, nem vékony csajokrol is. Tény ,hogy az első szűrő a vizualitás. De azt is meg kellett érni, hogy lehet itt odavonzani azokat is, akiknek biztos nem fogunk tetszeni, de azoktól max negatív beszámolót lehet kapni. Persze bizonyos esetekben az ember elnéz valamit, de ahhoz olyan lelki és szellemi színvonalat kell nyújtani, amit csak a legendakent ismertek tudnak.
De a lényeg, hogy gratula neked az izgatóra sikerült bemutatkozó szövegért Natalia. Csak a szöveget elolvasva és egy kis beleélés és az ember fia zászlaja már felhúzásra került, az ügyesebbek meg recskazhatnak is ;)
Való igaz amit leírtál, de én csak a bemutatkozó szövegére gondoltam, az már más kérdés milyen szolgáltatást nyújt.Na majd hát ha valaki megírja mekkora különbség van a fotók és a valóság közt.Nekem mindig a vékonyabb kicsit sportosabb csajok jönnek be, molett nem azt meghagyom másnak.Volt már úgy kép ok, szöveg ok, telóba ok, ajtónyitás sarkon fordulás ez bukta. Helló szia!
Ma Gaby 28-at választottam mert már rég jártam nála ,10/10 volt az együttlét.Van az úgy mikor eljössz ,de már vissza mennél egy kis repetára :)Részemről ajánlott jó szolágáltató!
Kedves Levi! :)
Nagyon szépen köszönöm az általad megosztott véleményt rólam.Kívánok Számodra még nagyon sok Kellemes időtöltést! Puszillak ☺
A híres jó helyi csajok sajnos eltüntek........ 😉
A kóborló libák meg nagyon műek és flegmák.
Köszönjük az infót! A hirdetés szövege,, Tina20 foro vérölany vagyokszeretem az izgalmakat hij biszalomal nem fogsz benem csalodni ,, Az apróba hirdet 2 hirdetéssel .. xd
Királyok vagytok, hajszál hiján ráfutottam..............KÖSZI!
Sziasztok nagyon szépen köszönöm hogy ilyen vélemények vagycremélem hogy még valamikor lesz szerecsent találkozni. Puszika nektek
Nem találom Kleo hirdetését. Nem úgy volt, hogy péntekig marad?
Lehet gyenge volt a forgalom :)
... nekem régen, kb 2 éve a kedvencem volt, többször voltam nála, és most is mindig mennek, de.... a hozzáállásban is sok változott - nem pozitív irányba, illetve a képek messze kerültek a valóságtól - ez viszont pozitív kilogrammban változott...
Roxy 26
Üzenetet váltottunk itt az oldalon, majd a találka előtt beszéltünk telefonon.
Panzióban voltunk.
Roxy egy nagyon szép, beszédes, közvetlen, csinos és kedves lány. Olyan volt, mintha már ismertük volna egymást, de ez csak miatta volt, én elég zárkózott vagyok általában.
Egy húzós éjszaka után találkoztunk, de mivel kissé nehezen jött össze a randi ezért fáradtan is bevállaltam. De jól tettem! Bár csak a feléig jutottunk annak amit elterveztem, de nagyon jól éreztem magam. Mindenben nagyon ügyes volt.
Mindenképpen visszamegyek még, be kell fejeznünk amit elkezdtünk.