Jessy38 túl szép,hogy igaz legyen? :)
Jessy38 túl szép,hogy igaz legyen? :)
Sajnos nem igaz. Korábban már próbálkozott ugyanezekkel a képekkel akkor is megírtam hogy egy angliai lány van rajtuk de pár óra alatt kimoderálták. So long. legalább már nem fotógaranciás...
Google képkereső a barátod..
sziasztok örökösföldi lányokban tudtok segiteni előre is köszi
Üdv Urak!
Szerintetek ki a legjobb NFVSZ-ben?
Szeretném az évet a legjobbal búcsuztatni!
Hali!
Szoktam lányokhoz járni, bár nem túl gyakran és nem is sok beszámolót írok.
Viszont Jessy, akinél a minap voltam ennyit megér. Nem túl sokat van a városunkban, ingázó. Viszont a képeik teljesen fedik a valóságot, élőben meglepően korrekt, arcra és alakra is rendben van. Francia szintén rendben, valamint kicsit dumálni is lehet vele. Hozzáállás korrekt!
Én csak ajánlani tudom!
Helló!
A fórum rendszeres olvasója vagyok, nem írtam még ide de most megteszem. Remélem sokaknak segitek és eloszlatok kételyeket.
Na szóvval Jessy 38!
Egyeztetés - telefonon nekem rugalmasan ment azonnal tudott időpontot adni.
Lakás - rendezett,tiszta fürdő és törölköző, tusfürdő is megakad.
Lány - na igen! Nem tudom miért van 38 mikor szerintem 30-34 lehet. Mikor megkérdeztem azt modta, hogy nem tudja kijavítani a VL-en (ez csak neki rossz).
A képek valósak de szerintem élőben még szebb, valódi cicababa gyönyörű arccal és szilikon cicikkel. Ápolt lány ami nekem fontos és ami a legfontosabb az agya is a helyén van, jól lehet vele beszélgetni.
Action - mindent megtett, isteni NF a végén szájba (ez extra de megérte). Magát az akciót nem részletezném mert én nem voltam csúcsformábam de még így is jól sikerült
Hozzáállás - mindet megtett amit kértem.
Elszámolás - normál árak, megbeszéltük, hogy mit szeretnék - nem foglalkozott nagyon a pénzzel én adtam magamtól.
Elégedettség és ajánlás - nálam minden pozitív csak ajánlani tudom!
ps: nem lessz soká a városban de majd még jön. VIGYÁZZATOK RÁ! Bunkók meg kerüljék!
Még el is hinném.
De egy újonc vajon honnan tudja, hogy magyarázkodnia kell, hogy még csak újonc?
És vajon miért van még az az érzésem, hogy csak akkor szól hozzá, amikor a képeken gyönyörűséges Jessy Nyíregyházán jár.
Szóval engem nem gyözőtt meg. Pedig szívesen elmentem volna, de ahhoz, aki tényleg a képeken van.. :)
Tibeti szerzetesnek! Amit más írt az engem sem győzött meg de ma voltam Jessy-nél. Bátran ajánlom! Ha szeretnéd privátban...
.. kicsit megkövetem magamat az előző hozzászólásom miatt!
A hozzászólásomat még annak a hírdetésnek a tudatában tettem, amihez még wjdks is úgy nyiltakozott, hogy túl szép, hogy igaz legyen. Tette ezt az alapján, amilyen képek voltak még reggel Jessy 38 hírdetéséhez. És gondoltam én azok képek alapján én is a hozzászólásomat...
Időközben cserélődtek a képek is, melyek szemmel láthatóan a megszokott valósághoz szokott szemeinknek valósághű hölgy lehetrajta, amiről még el is lehet hinni, hogy ő van a képeken.
Szolgáltatását én nem ismerem. És attól, hogy megkövetem magamat, attól még nekem továbbra is fura.
Túl sok fura dolog van mostanság felénk.. , de lehet, hogy a nagy karácsonyozás közepette annyi sok mákos kalácsot ettem, hogy rendesen betéptem :)
Hello! Nekem nagyon bejött. 45 éves igazán gyorsan kitalálja hogy neked mire van szükséged gyengéd van amit akarsz. Profi a hozzáállása a lakás rendben januárban visszatér szóval hajrá.
Kedves Tibeti szerzetes! Én nem akarlak sem megbántani sem kritizálni... Miert mondasz valaki olyanról véleményt akinél sosem voltál én is mondhatnék rólad , de nem teszem mert azt se tudom ki vagy és azt hiszem ez oda- vissza igaz! El lehet jönni meg lehet nézni ez nem jár semmi féle kötelezettséggel , de ne bántsuk a másikat! Egyébként a negatív dolgokat azonnal mindenki felírja , de a pozitívat nagyon kevesen sajnos! BUÉK!
Azt azért hirdetésed fotó cseréi után is érdekesnek tartom, hogy nick nevedre kattintva jön egy másik csajszi hirdetése is a Lilla30 é! És lásunk csodát ha az Ő képeit meg googlizzuk eljutunk néhány német oldalra ahol ezek a képek Jessika22 név alatt futnak.....Ugye ebben ne keressünk semmi negatívumot?
Tibeti azé ne szórj vastagon hamut a saját fejedre :D Ha annyira valós lett volna az a hirdetés nem a hölgy megfutamodása lett volna a reakció.
Kedves Jessy!
Nem bántasz meg, én szeretem a kritikát, vagy ha megmondják az emberek a véleményüket. Ebből tanulhatunk a legtöbbet, de csak akkor, ha meg is halljuk, és tényleg magunkba tudunk nézni anélkül, hogy azzal kezdenénk, hogy én nem lehrtek hibás, csak a másik.
először is bocsánat, ha olyan hozzászólást írtam volna, ami arról szólt volna, hogy konkrét vélemény lett volna rólad. Nem állt szándékomban ilyet tenni. A hozzászólásom inkább a hozzászólónak volt kritika, illetve annak az általános körülménynek, hogy sajnos sokszor a legtöbb hölgy a képeken mást akar mutatni, mint ami a valóság. Ritkaság számba megy, hogy egy szépen elkészített képnél a retusálás nem csak esztétikai, hanem alaki dolgokat is érint. Ezzel mi férfiak egy olyan helyzetbe kerülünk, hogy nézzük itt a kirakatot (bocsánat a példa kedvéért teszem csak a hasonlatot), amiben van édes banán, barack, savanyú alma, és még sok egyéb gyümölcs. Én például a kirakatból az epret választom, bemegyek, és kapok egy savanyú almát. Sokszor így járunk a hölgyekkel. Tudtommal a szolgáltatásodat sem kritizáltam. Ha nem lett volna egyértelmű, akkor most is csak annyit mondanék, hogy a körülményeket gyanúsnak tartottam - de lehet, hogy csak a mákos kalácstól téptem be :) - .
És igazad van, tényleg így van, hogy a rosszat hamarabb felírják. De itt a fórumon megmarad a jó is. De erre 20 hozzászólás után senki nem fog emlékezni. A rosszra sem, a jóra sem. Hiába leírásra került.
Pont a napokban kérdeztek rá nálam privátban egy hölgyre, hogy hány éves lehet valójában, miközben nem rég pont a fórumban értékeltem, ahol le is írtam ezt.
Nem volta nálad ugyan, de egy véleményt hadd alkossak rólad: ritka dolog az, ahogy reagáltál. Inkább többségben van az a hölgy reakció, ahol inkább egy szitkozódó válasz olvasható ki az írásból. Köszönöm, hogy nem fórumromboló hangnemben, hanem úgy reagáltál, mint ahogy emberek között lennie kellene. Ez alapján az is előfordulhat, hogy egyszer még eljutok hozzád . . .
És itt ragadok alkalmat arra, hogy mindenkienk Boldog Új Évet kivánjak! A Hölgyeknek, a fórumlátogatóknak, és az oldal szerkesztőinek is!
Ha a képzelet határtalan, akkor a képzeletünkben sok olyan történet is előjöhet, ami akár meg is magyarázná. De igaz lehet az a képzett is, amire te gondoltál :)
Tegnap meg látogattam Kamillát........ Ha tényleg nem álom volt, akkor a világ legjobb szeretőjét találtam meg benne. Hatalmas, gyönyörű, keblek, a szájában a f*rkam majd szét robbant a kéjtől, amit át éltem benne.. A puncija tüzes és jó nedves... Egyszerüen szavakat sem találok arra ami akkor történt...
Boldog új évet kívánok a hölgyeknek, vendégeknek, fórumozó társaimnak, az oldal szerkesztőinek :) remélem a 2016 év is tartogat új élményeket ugy a hirdetőknek mint a vendégeknek!
Helló ma meglátogatam Valentina ***moderálva*** korekt cuki aranyos csaj :) ajálot még fogok menni hozá :)
A Géza biztosan olyan lenne : ) - senki nem tud róla, csak te, Géza, és még az a négy ember, aki le fogja a Gézát, mert a Géza sem olyan :)
Bocsi, csak poénkodtam
Már próbáltam. Gyenge volt!