Nekem Martina 25 teljesen bejött, bár inkább Szofit szívnék, csak nehezen elérhető :D
Szokott még lenni Élmény masszázs néven hirdetés, ha jól sejtem, ő a régi Dina 33. Negyvenes korosztály, perfekt hozzáállassal :)
Nekem Martina 25 teljesen bejött, bár inkább Szofit szívnék, csak nehezen elérhető :D
Szokott még lenni Élmény masszázs néven hirdetés, ha jól sejtem, ő a régi Dina 33. Negyvenes korosztály, perfekt hozzáállassal :)
Sziasztok!
Jó ideje csak olvasója voltam a fórumnak, de most eljött a regisztráció ideje is. :) Eddig csak figyeltem, ki lehet hiteles, ki kevésbé, illetve ki az, aki hasonló hölgyeket részesít előnyben.
Van pár kiszemeltem, idővel végig is megyek a listámon.
Apróban hirdető Nóra25-ről tudna valaki privátban picit bővebb infókat adni?
Reményeim szerint Zsuzsa37-ről vagy Krisztáról fogok tudni beszámolót írni, ha bejutok.
Nem tudtam eddig, kié a legszebb test a környékbeli szolgáltatók körében. Most elmondhatom: Mia 22-é.
Varázslatosan karcsú termet, kőkemény formás popsi, feszes, szabályos cicik. Kedves, nincs elszállva magától, nem is kér sok zsozsót. Nyelvóra alatt finom, gyengéd. S bár én nem voltam elájulva a szeméremajkaitól, a szorítása tökéletes. Nagyszerű élmény volt. Két kedvencem: Mia és Rami.
Sziasztok. Látom kitti 38 ujra fent van. Csak ajánlani tudom fantasztikus hölgy.
Köszönöm a segítséget,de a szombat az nem az én napom volt. Se Martina , se Élmény masszázs nem hírdetett aznap, végül is a Kitty 38 melett döntöttem a hatalmas mellei és a NFVSZ miatt !
Túl szép, hogy igaz legyen: Vivien24
Kétes hírdetőként van fent, mert gondolom én a képek máshol is fent vannak.
Ugyan kell egy kis webfejlesztői tudás, de könnyen rá lehet találni egy svájci oldalon lévő magyar lány hírdetésére, ahol sokkal több kép is fent van. (PÜ-be a linket elküldöm, de csak olyannak, aki már írt ide olyan értékelést, ami vendég szempontjából is értékelhető volt. bocs, de a többiek keressék meg...)
Gondoltam felhívom. Ötvösön várja a vendégeit, *** moderálva ***-ért normál dolgok. Hangja szimpatikus volt, hangja alapján 30 alatti lehet, tehát korban nem sokat csalhat (igaz svéjcban 26-nak írta magát). Úgy néz ki, hogy ő az, aki kint Svájcban hírdetett. Rákérdeztem, hogy meddig marad, kb. egy hétig. Pont elkezdtem mondani, hogy bejelentkezni mikor kell, mivel én ma nem érek rá, de egyik nap elmennék hozzá. Erre kinyomta. Pedig addig szimpatikus is volt. Ezzel most hirtelen nem tudok mit kezdeni. Lehet, hogy ezután kell egy értékelés aki nála járt, hogy meglátogassam.
Félig megértem, de azért rosszul eset...
Kedves Vivien24!
Én megértem, hogy hozzá vagy szokva a Svájcban, hogy ott nem néznek *** moderálva *** sem a Hölgylátogató urak. De ez itt Magyarország! Ugyan kevesebb a rózsaszál, de a legtöbb férfi emberszámba veszi a Hölgyeket (biztos van kivétel is)
Egyetértek Tibeti Szerzetes! Ez Magyarország,itt kevesebb a rózsaszál,de az esetek nagy %-ában emberként bánnak a lányokkal,hölgyekkel. És ez jó,ha kölcsönös.
Mondjuk tényleg jók a képei.. :) Sajnos sokszor az a bizonyos "plussz" a külsőben,"minuszként" kompenzálódik a stílusban,hozzáállásban. De hátha esetében nem erről van szó,csak mondjuk lemerült a telefonja. :)
Mielőtt úgy jönne ki:
én egyáltalán nem akartam bántani Vivien24-t. Inkább jó tanácsot szerettem volna adni, hogy itthon jobban megtalálja a számítását, mint kint :) És persze mi férfiak is elégedetten távozhassunk.
Csak ez egy kicsit rosszul indult ezzel . . . , remélem hamar lesz olyan, aki meglátogatja, és pozítiv tapasztalatokat ír róla.
Most meg eltünt a hírdetése, pedig estére lehet, hogy mégis bevállaltam volna.
Tirzánál volt már valaki? Szintén ötvösön van...
üdv és derűs napokat
Tisztelt Látogatónk!
Kérjük váltsanak témát :) Ez a hol, mennyien.. téma szerintünk már ki lett rendesen vesézve.
Köszönjük
Pár infot tudok adni Vivien24 -ről. Privát igényeljétek, ha lehet olyan, aki már értékelt is, és nem csak kérdezett!
üdv és derűs napokat
Csak TSZ kedvéért :)
Laura23: szép arcú és testű, finom hölgy, nem profi, nincs is igazán szolgáltató-feeling. Kedves, odaadó, figyel a részletekre. Csak úriembereknek!
Niky21: szép arcú, mosolygós, jó testi adottságokkal megáldott fehérnép. Ha létezni testi kontakt nélküli szolgáltatás, valószínűleg azt nyújtaná. Ezzel mindent elmondtam.. (lehet h csak nem jöttem be neki - de akkor nagyon).
Ez a Vivien ügy kezd egy krimivé válni...
Debrecenből is lelépett, és most megint Nyíregyen van...
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok az oldalon hírdető hölgyeknek, kedves Makktársaknak , lyuksógoroknak, és az oldal szerkesztőinek :D
Én is Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek!
Lányok, rendel valaki 25-26-án?
Én is Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek!
Ezen kívűl egy rejtvény! Remélem nem moderálják ki!
Vajon ki a nap lánya - nap szépe?
Sziasztok! Nicoll-ról 19 tudnátok valamia írni?
Neked is Békés Boldog karácsont kívánok!
Boldog békés karácsonyt kívánok fiúk és nektek is csajok! ☺