QtzkoMatzko = KingaSzandra !😝
QtzkoMatzko = KingaSzandra !😝
Ebben hasonlóan gondolkozunk.. :)
Nekem igen már 2x igazi dungi adja magat nem nyafi popót is szereti azt csinálsz amit akarsz élvezi a jelenletet csak kár hogy ritkan van .
Pityu, protezsalj mar be hozza, honapok ota probalkozom mikor hirdet de meg soha nem vette fel. Ma is haromszor kicsorgott del ota megint semmi.
Ezzel en is igy voltam.Sokat hivtam és egyszer bejött.Nehéz elérni .dekitartonak kell leni.Igazi bombazó nagyon érti és szereti csinalni kedves nem flegmádkodik.Proba szerencse cimbi.
Üdv!
Nagyon megköszönném, ha valaki küldene egy hiteles, részletes beszámolót, Roxiról, privátban!
Kitti 38 fantasztikus szép nagy mellek ! Elveszlik a feje az embernek köztük aki meg nem volt az nem is tudja milyen gyönyörű latvany mikor betakarja arcod a hatalmas kebel.Aranyos jofej csajszi en már voltam nála töbször.de nem csalódtam.
Hármashoz, mely párost ajánlanátok, jöhet akár nem az oldalon megtalálható lányok is!
Köszönöm előre is!
Szerintem, ha rácsörögsz, akkor megkérdezheted tőle. Lehet, hogy ő tudja a legjobban :)
Szia.....:)) Jelentkeztem Análka 27 hirdetésére .Felöltöztem rajosan , elfogyasztottam 2 liter búcsúzik a szőlő nevezetű bor, majd elindultam . Érkezésem után a lány fesztelenül szinte már szemtelenül kínálta magát .Rá néztem és azt mondta neki " Le harapom a mellbimbód , de úgy hogy a melltartó nem szakad el " Nagyot hancúroztunk ,majd Análkától, a szájában hosszan és lassan búcsúztam el.
Na ez egy kemény beszámoló volt :D
Hali
Találtam egy hasonszőrű oldalon *** moderálva *** egy Angelin nevezetű versenyzőt! Nagyon szemre vagy szerszámra való, de nem érem el! Valaki esetleg próbálkozott már nála? Vélemény?
Legalább a nevét írtad volna le hogy tudjuk kit kell keresni.
Sziasztok, érdeklődni szeretnék tőletek, hogy nyíregyen lehet-e olyan hölgyet találni aki vállal női ruhás fiut, illetve strapon-t, a hirdető hölgyek jelentkezését is várom, akár privát üzenetben.
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Zara
Szia. Én vállalom. :)
Szia!
Hamarosan kereslek.
Nyugodtan próbáld ki :) egy próbát megér ! nincs lehuzás, finanszirozási költsége is a vállalható kategóriába tartozik !
Hello,
Kornéliáról, Petráról (22, garanciás) és Vivienről szeretnék tőletek véleményt kérni. Esetleg a Laura 23 művésznéven hirdető hölgyről is, mert nem nagyon találtam róluk sok írást.
Kösz szépen!
Angelinről valakinek valami? :) Képeken odacsapós..
Kedves wjdks barátom, Angelin= BlackCat :) ismerem őt személyesen ;) élőbe is ütős a lány ,szuper test, arc is szép, a karosszéria rendben van a csajnál ! :D