Önreklám. ugyan már gyerekek ennyire nem kell a para, ha gondolod ember dobok egy telószámot és megbizonyosodhatsz, hogy ki vagyok. Na mindegy, érdemes volt ide írni
Önreklám. ugyan már gyerekek ennyire nem kell a para, ha gondolod ember dobok egy telószámot és megbizonyosodhatsz, hogy ki vagyok. Na mindegy, érdemes volt ide írni
Dehogy haragszom :) sőt !!! Itt làtszik meg ,hogy mi vendégek se vagyunk egyformák, ami lehet nekem jó szolgàltató, az neked olyan kevés mint lósza*ba a c-vitamin!! :D Emlékszem itt volt a Gina akitől ugymond mindenki elvolt àjulva na de te meg mondtad ,hogy azért "àlljunk meg egy szóra " azért te nem estél hanyatt a Gina Diamond müsorától !! Én tartom magam ahoz ,hogy nekem jól "" francianyelvizsgázott "" a csaj, de én nem kételkedem benne ,hogy neked ez nagyon gyenge volt !! :) de hogy töltött galamb lenne ?? :D biztos ,hogy ugyanaza lánynàl voltunk ?! :)Bocsi, ha esetleg ugy érzed hogy félre informáltalak....
Érdekes tényleg a sztori. Ugyanannál a csajnál voltatok vagy csináltak a lányok a dologba valami Hudini féle bűvésztrükköt ajtónyitáskor!? :)
Hàt wjdks már én se tudom :) nehéz ez a lányokhoz járó szakma .....csak vissza fogok menni ehez a lànyhoz, hogy most álmondtam ezt az egészet ,hogy nekem jó volt a szolgáltatàs vagy már tényleg nem tudom hogy mi van...... :)
Üdv Urak,
Kezd hasonlítani ez a story az én Alexa 20-as élményemhez, akiről megírtam, hogy minden emberfia kerülje messziről és lám rajtam kívül mindenkinek tetszett. Ha nézik e forumot a lányok, még egyszer tudatosítanám, hogy a pasik átadása árthat az egészségre.... Ezért van, hogy a végén mindenki Anikót fogja választani, mert ő tuti nem ad át senkit sehová:-) Már ha érti aki volt nála:-)
Sziasztok egy kis beszámolo ma voltam Candynél és mivel elég ellentétes beszámolok szülletek itt volt bennem egy kis ellenérzés milyen lesz de kellemesen csalodtam.telefononon korrekt kedves tájékoztatás idöpont egyeztetés egy kérésem volt zuhanyzás ami adott volt a lakás szuper a lányok gyönyörüek,candy bomba nö semmmi sulyfelesleg azt kapod ami a képen van szilikon cici álom fenék francia nagyon jo és az aktusal se volt gond,igaz extra a végén szájba de ha összehasonlitom anikoval nála ugyan enyi volt a sima menet,nekem tetszet megyek még.Zarával együtt rendel legközelebb mondtam is neki lehet hozzá megyek.egyszoval nagyon jó team nem ér csalodás plusz kilo évek lehuzzás nincs látszik a profizmus.
Sziasztok, légyszi valaki írjon Zsuzsa37ről vmi infót, hogy a valóságban mizu. Köszi előre is!
Én màr nem is merek irni beszámolót :( eggyik lànyról sem ! ( lásd : Cynthia ) Mert még esetleg megint nem jön be ,és azt hiszitek direkt csinàlom !
Sziasztok
Fannika 19ről valaki tudna még irni!?
Tudja valaki kitty 38 mikor lesz nyiregyen elerheto? Vagy megirna a szamat privatban? Koszonom!
SZIA PUNCIRÁTOR NEM TUDOM KIVEL KEVERSZ ÉS MIERT IRSZ OLYANOKAT KI AMI NEM FEDI A VALOSÁGOT RÉGEN ERIKA NÉVEN DOLGOZTAM EZ TÉNY ÉS VALO DE TUDJA MINDENKI KOREKT SZ*LG*LTATO VOLTAM RÉGEN ÉS MOST IS AZ VAGYOK A VENDÉGEIM TUDJÁK MIROL VAN SZO DE TE VALAKIVEL KEVERSZ EZ BIZTOS.
PUSZI ALEXA
Szerintem tedd nyugodtan!
Ha jól érezted magad, akkor azt irod le, ha nem, akkor azt.
Rajtad kivül álló ok az is, ha más férfi embernek más dolgok jönnek be - testalkat, vagy valaki a nyelvgyakorlásnál a ráncigálást szereti, valaki az érzékiséget.,stb.
Attól, hogy chyntiáról te jót írtál, attól még azt nem jelenti, hogy ő is jól fogja érezni magát.
Sok esetben máraz is fontos információ lehet, hogy valaki megbízható, nincs átverés. a tett mezeje relatív már.
üdv és derűs napokat
Tokeletesen igaz!
En a forum-bejegyzesek alapjan valasztottam mindig, es nem csalodtam!
Nem ugyanaz az izles, de a forum nagyon hasznos!
Altalanossagban a fontos dolgokat elottem irta Tibeti szerzetes:
Megbizhato, tiszta, odaado, stb. altalanos tulajdonsag.
Ha valakienek epp nem az a menu izlik, az mar mas tema.
IRJATOK BATRAN! :)
Hali, nem tudtátok elvenni a kedvem, ergó folytatom a beszámolókat...
Szöszi38: kor kb annyi mint az adatlapon, nekem kicsit csendes és visszahúzódó volt...
Franciára mentem, összeségében kaptam valamit, de nekem kevés volt, ja és igen, előkerült a zsepi , folyamatosan törölgettte a brét :)))
Test 10/6
Környezet: 10/7 tisztaság és rend van...
Egy helyen van Anettel, csak a stílus sokkal szolidabb, semmi veszély vagy lehúzás.
Ha most kezdel járni a jányokhoz akkor ok. Rózsa ok
Zsuzsa37: kor picivel több lehet, ha normálisan kedvesen beszélsz vele akkor nagyon jót lehet vele dumálni...na de nem azért mentem
Szóval a kor ellenére jó csaj, nagyon jó popsival, olyan mint egy kis tini hátulról, erőltettem is azt a pózt erősen.
Francia kellemes, végig csókolgatós, zacsi nyalós...finom na
Test 10/8 cicik miatt
Környezet: 10/7 tisztaság és rend van. Rózsa baráti és korrekt
Ajánlható nyugodt szívvel
Margó32: kor jóval több, és ő sem törpike, kis mell és közepes popsi
Franciára mentem, vegyes érzések, volt pillanat, hogy elkapta a fonalat, de összeségében nem volt nagy szám.
Többet nem megyek, nekem nem jött be.
Környezet:10/6
A zuhanyt szóba se hozta...
Test:10/5 dzsungel nyuszi
Rózsa a szolgáltatáshoz és minőséghez képest sok
Dia29:Kor itt is több, vannak már apró szarkalábak bőven...
Viszont vagányan fogadott nagy csizma meg minden :)))
Test nagyon formás a popsi isteni, és finom illata van...mindenhol,mondom mindenhol
Francia felejtős, nem az ő asztala, de de a lovaglás az ok...ja és nagyon szűk
Környezet nem ok, többen vannak olyan bújkálás a bemenet
Test:10/8 itt is lehetne picit nagyobb a tüdő
korrekt, amit beszéltünk telóba az úgy van, ajánlom bárkinek, nem csak az ellenségeimnek
Fanny19 Kor kb, én nem tudom megállapítani, hogy 19 vagy 23
Telefonon mindent lebeszéltünk, fél óra és ott vagyok...
Csörgetem a kertes ház előttsemmi, majd kb a 3-ik hívásra felveszi, 1 perc és jön elém
Kijön a kapun és elkezdi a kanyi dumát...szia én ma nrm dolgozom, de itt van a barátnőm ő fogad, fordúltam és mentem
Nem tudom, hogy milyen a törpikének a teste, de már nem is akarom megtudni...el kellett volna olvasnom itt véleményt aki volt már nála...mindegy tanulópénz volt
mára ennyi, sziasztok
Komoly azt megmondhatom. Mint a képeken . Kedves csacsogó . Mai nap meglátogattam . Kicsit fáradt volt már ,de bírta . Szolgáltatás helyi viszonyok szerint szerintem 10 . arc 8 alak 11. alap *** moderálva *** akkor natur francia, ami kellemes és simogat ,mellesleg halál higénikus, ez nagyon tetszett. Bőreselymes kis cicik de a teste nem tabu.. ujci bujcsi nincs, de sikos simi mindenhol közben ami jól esik hisz a feneke pfff. azt rajzolni kell. Bírja a dolgot majd éerdemes megnézni a sziluettet hátulról befejezeés gyanánt., mert hibátlan. Aki a csinos vékony nőket szereti nem tévedhet.Egyébként vega DDDDDD csak nem velünk.
ró
De ha már itt vagyok candy25 és cyntia25 is okos választás. Azonnal rámozdultam mindkettőre míg elérhetőek .Mindkettő szolgáltatása 10 es és a társaság is. Bátran ajűánlott kategória - végre akik lerendezik kunta kintémet szájjal is rendesen. Candy25 teszi a szolgáltatás részekén,majd lerendez és nem néma ,ami fontos mellgyűrés sikitozás és adja alád a lovat, de cyntiy hal meg érte nyöszörög közben és beindul .Szűken ennyit .. a többit rátok bízom. hajrá.
Én ma felhivtam direkt a Cynthiát ,hogy most ő van itt vagy más valaki ! Felvette a telót és nagyon jókedvüen köszönt hogy Szia, itt vagyok ! Egyből megismertem a hangjàt hogy ő az valóban , kérdeztem tudod ki vagyok ? Azt mondta persze emlékszik rám ,de a telszámomat is elmentette ! Dumcsiztam vele egy kicsit erről arról megkérdeztem meddig lesz a héten?! De én holnap este a Szofi 24-hez megyek mert nekem most ő a kedvencem :) ;)
Ezt nevezem be(a)szamolonak! :)
Halas koszonet a magam es szerintem masok neveben is!
Mindent leirtal, ami nyomdafesteket tur!
Mindharom igazi gyongyszemnek tunt a kepek alapjan, igy, hogy tenyleg ok vannak a kepen, mindegyikojuk vengedszeretetet szeretnem kiprobalni, ha lesz lehetosegem.
Kivancsi vagyok Candy emlitett lepedoszaggatos musorara, szerintem o lesz az elso... ;)Azok a tetkok az O alakjan... :D
Az biztos ,hogy ennek a Michele utólsó képe a hirdetésébe az valamikor a Carmen 26 volt ! Akkor még a ferencz köruton volt ! Én voltam nála mármint a Carmennél akkor és nekem nagyon jó volt amit nyujtott nekem!! Csak sajna akkor nem sokáig volt itt még Húsvét előtt elment haza !Felfogom hivni és rákérdezek erre, hogy valóban ő volt -e a Carmen ,mert ha igen egy látogatást megér újra nekem ! :)
Na olvasván a legfrissebb anekdotákat,örömmel konstatálom,hogy városunk színvonala újra kezd helyrebillenni. Ha igazak a regék,akkor most van néhány szuper csaj a városban,akik külsőleg és az együttlétek színvonalában is ott vannak a szeren. Szeptemberre helyreállok terveim szerint anyagilag és akkor elindulok vadászatra,mert végre már vannak új nemes vadak. :) Természetesen a régebbi,de korrekt csajszikat azért ne feledjük! ;)